De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Petten bedrukken

Creëer een gezamenlijke, moderne en stijlvolle sfeer binnen je team. Draag je merk of logo met trots en laat iedereen jouw bedrukte petjes zien.

Toch op zoek naar iets anders?

Nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Geen probleem! Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een gepersonaliseerde offerte.

Pet bedrukken voor jouw bedrijf

Iedereen houdt ervan om iets te krijgen. Op beurzen, evenementen of verjaardagen; zolang het maar ‘onverwacht’ en origineel is. En wat is er verrassender dat bedrukte petten bij een evenement, of een pet met logo als prijs bij een wedstrijd? Petten bedrukken is tegenwoordig helemaal niet meer duur en werkt uitstekend als praktische give-away. Niet ieder bedrijf heeft het vermogen om grote online campagnes te voeren. Juist textiel biedt een uitkomst – zodat al jouw klanten jouw logo op het hoofd dragen! Marketing wordt vaak bedrijfsbreed uitgedacht, maar uiteindelijk zijn het mensen die jouw campagne zien. Speel hier dus op in, bijvoorbeeld met bedrukte petten!

Waarom petjes bedrukken voor jouw merk

Of jouw klanten ze nu met de klep naar voor of achter dragen, jouw bedrijfslogo is altijd zichtbaar. Dit maakt petjes bedrukken heel interessant voor bedrijven die aan hun branding willen werken. Je deelt deze eenmalig uit en, door de schaduw die een pet biedt, blijft hij heel lang op het hoofd. Zo werkt een pet met opdruk als een mobiele banner, die overal naartoe loopt. Niet alleen merktrouwe klanten doen dit, zeker niet als je de juiste omgeving kiest. Caps bedrukken is bijvoorbeeld heel interessant voor outdoor evenementen. Je creëert met dit soort relatiegeschenken een eenheid tussen jouw relaties, klanten of fans. Mensen vinden het fijn om bij een groep te horen; om er niet buiten te vallen. Dit betekent dat iedereen die iets met je te maken heeft, graag ook in huisstijl loopt! Dit betekent een pet bedrukken behalve meer naamsbekendheid, ook nog eens een wij-gevoel biedt! Jouw merk op die manier adverteren is zo effectief; het is bijna alsof men jouw bedrijfslogo op het voorhoofd heeft getatoeëerd!

Bovendien is het voordeel van een pet dat men niet een tweede van jouw concurrent aan zal nemen. Sommige items kunnen mensen altijd wel extra gebruiken; denk aan een zonnebril. Een pet is iets dat mensen op het hoofd zetten en ook door de concurrentie gezien wordt. Zo zet je jouw gebied nog iets meer af. Bovendien kiezen veel moderne voor petjes bedrukken, waarmee je jouw doelgroep vertelt ‘dit is een organisatie die jong is en wil groeien’. Reken er maar op dat ze dan zo uitgedeeld zijn en boven op het hoofd blijven staan!

Caps bedrukken voor verschillende gelegenheden

Petten bedrukken kan voor meerdere gelegenheden. In tegenstelling tot andere promotiemiddelen, is dit een heel veelzijdig product dat in veel verschillende settings kan worden gebruikt. Het wordt vaak als informeel gezien, maar denk bijvoorbeeld aan de Amerikaanse verkiezingen. Ook hier staan campagneleiders geregeld met een pet op hun hoofd! Verder kun je ze gebruiken voor bijvoorbeeld:

- Een zonnig evenement: denk aan een voetbal- of hockeywedstrijd waar de zon fel schijnt. Ieder beetje schaduw dat de ogen beschermt is dan welkom, waardoor je er vanuit kan gaan dat een pet bedrukken veel positieve branding oplevert!
- Het personeel: het is ook een uitstekende manier om het personeel geheel in tenue te krijgen. Vaak vallen hoofddeksels op en in combinatie met een felle kleur, kun je ervan uit gaan dat jouw team overal herkenbaar is.
- Als gift: bij bijvoorbeeld een prijsvraag of een grote aankoop. Organiseer je een wedstrijd of contest op een beurs of evenement, dan heb je een leuke prijs nodig. Zo laat je caps bedrukken om de winnende deelnemers iets mee te geven dat ze aan jou doet herinneren.

Er zijn veel verschillende modellen en vormen die je kunt kiezen. Er is niet een goede of slechte keuze voor jouw bedrijf, wel een vorm of uitvoering die beter bij jouw merk past. Je kunt petjes bedrukken in verschillende kleuren, die per product verschillen. Ook zijn er verschillende sluitingen, van bijvoorbeeld metaal of klittenband. Tot slot verschilt ook de uitvoering: kies je voor de open achterkant van een trucker cap, een gesloten model, een vierkante klep of juist een ronde? Dit hangt allemaal af van je eigen voorkeur. Keuze genoeg!

Bedrukte petten van kwaliteitsmateriaal

Alles dat je als bedrijf weggeeft moet van goede kwaliteit zijn. Dit is bij een pet bedrukken misschien nog wel belangrijker dan normaal. Het is een product dat men blijft dragen. Je wilt dus niet dat jouw logo vervaagt of het model uit vorm raakt. Bij Drukzo maken we alleen gebruik van de nieuwste productietechnieken en houden we ons aan de hoogste kwaliteitsnormen. Zo kun je ervan uit gaan dat jouw promotie lang mee gaat!
Trustpilot Banner
  • Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

    Elmo
  • Ik ben zeer tevreden over de hulpvaardigheid die ik heb ontvangen. Ik moest snel een bestelling in orde maken. Er waren voor mij een aantal onduidelijkheden. Die onduidelijkheden werden stapsgewijs met me doorgenomen met zeer veel geduld. (ik heb zelf minder geduld) Fijn dat het zo kon en ik geef mijn ervaring graag door.

    Marion Smith
  • Ik bestel veel marketing materiaal bij Drukzo, al jaren. Ik ben super tevreden over de service en de kwaliteit. Ik had nu per ongeluk iets enkel bedrukt besteld terwijl het dubbel bedrukt moest zijn, dit werd opgepikt door Quinten Bauwens en dus niet zomaar voor lief genomen en gedrukt. Dat is super fijn, want aan enkele bedrukking had ik in dit geval niks gehad! Het is opgelost zonder enige moeite of bijbetaling. Geweldig! Bedankt Quinten & Drukzo!

    Maaike Van Der Veen - de Breed

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?