De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
400,000+ happy customers 400.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
9.1

Bedrukte kaarten & uitnodigingen

Wenskaarten &
Uitnodigingen

Druk prachtige kaartjes en verras jouw klanten, collega's en vrienden!

Bestel Wenskaarten

Kaarten en uitnodigingen drukken.

Bedrukte kaarten en wenskaarten zijn de ideale manier om te laten zien dat je denkt aan je geliefden op speciale momenten zoals verjaardagen, trouwdagen, kerst of valentijnsdag. Persoonlijke kaarten van hoge kwaliteit zijn een echte must. Ze moeten duurzaam zijn, lang meegaan en mooi zijn ontworpen. Laat zien dat je er veel aandacht aan hebt besteed. Een simpele wenskaart kan waardevol zijn om je te herinneren aan de mooie momenten die je samen hebt beleefd. Ze moeten jarenlang bewaard kunnen blijven.

Gedrukte uitnodigingen voor speciale gebeurtenissen zoals een bruiloft of verjaardag moeten van hoge kwaliteit zijn. Op maat gemaakte uitnodigingen zetten de toon en geven een voorproefje van wat je te wachten staat op het feest. Ze maken het ook aantrekkelijker voor mensen om te gaan zonder ze over te moeten halen. Goede kaarten zijn ook stevig en duurzaam genoeg zodat ze niet kreuken tijdens het bezorgen van de post. Na het feest kan het dienen als een mooi aandenken aan het plezier dat de gasten hebben beleefd op jouw feest.

Drukzo biedt de beste service voor het bedrukken van kaarten en uitnodigingen. We bieden een breed scala aan stijlen, maten en afwerkingen die jou voorzien in al jouw drukwerk behoeften. Je upload jouw schitterende design in slechts een paar muisklikken. We hebben ook een gratis online design tool die jou kan helpen om je eigen persoonlijke uitnodigingen en kaarten te ontwerpen. Je kunt hierbij gebruik maken van al onze gratis templates.
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or

Dit zeggen onze klanten

Order zéér correct afgehandeld.Ook de… Dhr. Bakker 13.01.2020

Order zéér correct afgehandeld.Ook de chat sessie zeer vriendelijk geholpen en het probleempje opgelost. Klasse!!

Zo tevreden over Drukzo RonaH 12.01.2020

Fijne service zowel telefonisch als in de helpdesk chat. Goede communicatie, status bestelling via de mail. Makkelijk dashboard en verwerken bestelling. De kwaliteit vd flyers meer dan prima!

Prints Drukzo Lizzy 11.01.2020

Bij Drukzo al meerdere prints besteld. Altijd tevreden geweest over de kwaliteit. Helaas hadden mijn printjes bij de laatste bestelling wat beschadigingen. Via het klachtformulier in contact gekomen met een vriendelijke medewerker. Gelukkig werd de 'klacht' serieus genomen. Na het opnieuw aanleveren van mijn bestand had ik de printjes al binnen 2 dagen in huis. Super tevreden dus over de service van Drukzo!

Veilig en vertrouwd

  • Veilig en __vertrouwd__
  • Veilig en __vertrouwd__
  • Veilig en __vertrouwd__
  • Veilig en __vertrouwd__
  • Veilig en __vertrouwd__
  • Veilig en __vertrouwd__
  • Veilig en __vertrouwd__

Altijd zo tevreden

__Altijd zo__ tevreden Lees hoe dat werkt

Hoe het werkt

Hoe __het werkt__