Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.5
Ontwerp online als een expert

Ontwerp online als een expert

Met Canva en Drukzo maak je prachtige online ontwerpen en print je ze direct.

Kies jouw print product en start met online ontwerpen

Breng je ontwerpen tot leven met onze gratis online ontwerptool. Hiermee kun je producten ontwerpen en afdrukken die bij je thuis worden bezorgd. Van flyers tot posters, maak een gratis ontwerp als een professional!

Wat is Canva en hoe werkt het?

Canva is een online ontwerptool waarmee je zelf eenvoudig je drukwerk ontwerpt. Geen designer? Geen probleem! Het is nu mogelijk om met Canva en Drukzo je favoriete producten zoals flyers, posters, visitekaartjes, stickers of kaarten te designen en te printen middels duizenden professionele en GRATIS templates. Lees hieronder hoe je dat doet in enkele stappen.

Kies een Canva template

Kies een Canva template

Kies een GRATIS template en start direct met ontwerpen!

Ontwerp je product

Ontwerp je product

Ga aan de slag met je ontwerp en maak de gewenste aanpassingen door bijvoorbeeld kleuren of teksten te veranderen of je eigen logo te uploaden.

Bestel je product

Bestel je product

We checken je bestand en je product is binnen no-time klaar om geprint en verzonden te worden.

Laat je inspireren door de geweldige design templates, speciaal voor jouw ontwerp!

Ontwerpen zonder inspiratie is als een vogel zonder vleugels. Voor elk doel is er een verscillend ontwerp. Laat je inspireren door de fantastische ontwerp voorbeelden en templates!

Waarom Canva & Drukzo gebruiken?

Canva heeft duizenden design templates beschikbaar met een innovatieve design tool om prachtige ontwerpen te maken. Je kunt draaien, schalen en alle elementen van een design aanpassen. Het is eveneens mogelijk je eigen logo te uploaden om het design aan te laten sluiten bij je eigen huisstijl. Zodra je tevreden bent met je design kun je met de diensten van Drukzoje design binnen no-time laten printen en zal het supersnel - gratis - bezorgd worden op je deurmat.
Begin met ontwerpen

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

Canva tutorials

De tutorials zijn van het officiële Canva kanaal op YouTube met Engelse audio. Door bij de video te klikken op het tandwiel icoontje (settings), dan op subtitels/cc en op auto-translate, kun je "Dutch" selecteren voor Nederlandse ondertiteling om de video's beter te begrijpen.

Veelgestelde vragen over Canva

Wat is Canva?

Canva is een online ontwerptool waarmee je zelf eenvoudig je drukwerk ontwerpt. Geen designer? Geen probleem! Ontwerp je eigen posters, flyers, visitekaartjes, stickers en nog veel meer.

Kan ik mijn eigen logo uploaden?

Ja, je kunt je eigen logo uploaden en gebruiken in je ontwerp. Zodra je de ontwerptool opent, upload je je logo via de menubalk aan de linkerkant door op "upload" te klikken.

Welke producten kan ik ontwerpen met Canva?

De meeste producten kun je met Canva ontwerpen, maar niet allemaal. Gebruik de knop "Ontwerpen met Canva" bovenaan onze website, en ontdek welke producten beschikbaar zijn.

Kan ik mijn ontwerp nog wijzigen?

Ja, het is altijd mogelijk om terug te gaan naar de ontwerptool en je ontwerp aan te passen. Klik op je ontwerp op de productpagina of in je winkelmandje.

Heb je tips voor mij?

Canva bevat veel verschillende ontwerptemplates, foto's en iconen. Neem de tijd om een stijl te vinden die bij jouw wensen past. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de zoekbalk. Probeer verschillende ontwerpen, lettertypes en afbeeldingen uit totdat je de juiste vindt.

Wat als ik niet tevreden ben met mijn ontwerp?

We zorgen er altijd voor dat jij 100% tevreden bent met jouw bestelling. Dat geldt ook voor producten die je ontwerpt met Canva. Lees hier meer over onze belofte