De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Bedrukte Powerbanks

Blijf de hele dag opgeladen met gepersonaliseerde powerbanks! Bedruk ze met je eigen ontwerp of logo en je bent de hele dag bereikbaar.

Een powerbank bedrukken: is het jouw tijd waard?

De powerbank, ookwel externe batterij, is bezig met een opmars. Misschien heb je er zelf een, in plaats van een setje batterijen die je meesleept? Dan weet je inmiddels dat het een onmisbaar accessoire is voor iedereen die niet constant bij een stopcontact in de buurt is! We vertrouwen steeds meer op onze telefoons, tablets en computers gedurende de dag en – helaas – hebben deze geen eindeloze batterijcapaciteiten. Als het batterij-lampje ineens begint te knipperen, ben je maar wat blij als je een portable lader op zak hebt!

Tegenwoordig zijn uitneembare batterijen minder voorkomend, maar zijn de batterijen in de toestellen herlaadbare. In de meeste gevallen haal je de dag nét niet op een volle lading en heb je niet de tijd om bij de muur te wachten tot het apparaat weer is opgeladen. Dat is waar een powerbank bedrukken aantrekkelijk wordt! Een powerbank met logo of slogan is een goede manier om jouw doelgroep te blijven herinneren aan jouw merk. Waarom?

Een externe batterij is een noodzaak voor iedereen die bereikbaar moet blijven – en daarom een advertentiemiddel die jouw doelgroep zal waarderen. Niemand gooit een manier om een telefoon op te laden weg, zeker niet als het een powerbank met opdruk is. Van alle mobiele accessoires wordt de powerbank als een van de meest bruikbare gezien: compact en lichtgewicht, altijd om staat om je weer even op te laden.

Powerbank met logo: past het bij jouw bedrijf?

Met de groei van de smartphones en tablets is de drang om ‘verbonden’ te blijven alleen maar toegenomen. Dit schept een goede mogelijkheid voor bedrijven om hun logo extra naar buiten te brengen. Met een bedrukte powerbank als relatiegeschenk onderscheid jij jezelf van de concurrentie en krijg je een positieve plek in jouw doelgroep hun perceptie! Zo kan een powerbank bedrukken twee voordelen hebben. Allereerst zorg je ervoor dat er altijd batterij is om zaken te doen, ten tweede ziet jouw doelgroep op ieder laadmoment jouw merk weer voorbij komen. Een powerbank met logo blijft waarschijnlijk een stuk langer gebruikt worden dan een ander, standaard relatiegeschenk.

Doordat de meeste mensen onderweg gewoon doorwerken, weet je zeker dat een powerbank laten bedrukken het geld dubbel en dwars waard is. Het is een veel te bruikbaar item om thuis te laten liggen. Eenmaal opgeladen werkt een powerbank met logo als een mobiele advertentie. Men legt hem even op het tafeltje in het café, in de trein of neemt hem mee naar de kroeg. Zo wordt jouw merk een betrouwbare bron van zaken – en energie! Iedere keer dat een van jouw relaties’ herlaadbare apparaten een lege batterij krijgt, ziet hij een bedrukte powerbank. Als je slim inspeelt op hun behoefte om altijd bereikbaar te zijn, zorg je ervoor dat het jouw logo is dat men ziet. Het bouwt mee aan de branding van jouw merk en de perceptie van hoe behulpzaam jouw merk is. Door de herbruikbaarheid van het product is het een hele kosteneffectieve manier om jouw naamsbekendheid te vergroten en is het verstandig, welk bedrijf je ook hebt, in ieder geval te bedenken wat een powerbank bedrukken voor jou kan betekenen!

Bedrukte powerbank: waar moet je op letten?

Zoals alle producten kun je een powerbank laten bedrukken in verschillende vormen, ontwerpen en groottes. Dit is een kwestie van bedenken wat het beste bij de rest van jouw huisstijl past. Daarnaast is het belangrijkste detail: welke batterijcapaciteit vind ik geschikt? Daarvoor kun je het aantal Milliampère-uur (mAh) als maatstaf nemen. Dit is de eenheid waarmee wordt aangegeven hoe groot de batterij is. Om dit in perspectief te geven: alles boven de 3.000 mAh is genoeg voor de gemiddelde smartphone, een tablet heeft ongeveer 6.000 tot 8.000 mAh nodig.

Een powerbank bedrukken hoeft niet duur te zijn. Zeker in hoge oplagen is de prijs per stuk zeer aantrekkelijk! De externe batterij heeft een gebruiksaanwijzing en kabeltje meegeleverd. Denk je dat jouw doelgroep ook geen tijd heeft om de externe battery packs op te laden? Dan kun je zelfs kiezen voor een model met zonnepanelen, handig voor iedereen die buiten werkt! Zo kun je ook dit relatiegeschenk precies afstemmen op jouw doelgroep.
Trustpilot Banner
  • Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

    Elmo
  • Ik ben zeer tevreden over de hulpvaardigheid die ik heb ontvangen. Ik moest snel een bestelling in orde maken. Er waren voor mij een aantal onduidelijkheden. Die onduidelijkheden werden stapsgewijs met me doorgenomen met zeer veel geduld. (ik heb zelf minder geduld) Fijn dat het zo kon en ik geef mijn ervaring graag door.

    Marion Smith
  • Ik bestel veel marketing materiaal bij Drukzo, al jaren. Ik ben super tevreden over de service en de kwaliteit. Ik had nu per ongeluk iets enkel bedrukt besteld terwijl het dubbel bedrukt moest zijn, dit werd opgepikt door Quinten Bauwens en dus niet zomaar voor lief genomen en gedrukt. Dat is super fijn, want aan enkele bedrukking had ik in dit geval niks gehad! Het is opgelost zonder enige moeite of bijbetaling. Geweldig! Bedankt Quinten & Drukzo!

    Maaike Van Der Veen - de Breed

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?