De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5
Let op: Wij zijn gewoon open! Doordat onze vervoerders het wat drukker hebben in deze huidige periode van het jaar kan je pakket wat vertraging oplopen. (Meer info)

Bedrukte geschenkverpakkingen

Verander ieder product
in een geschenk

Kies voor onze gepersonaliseerde geschenkdozen en tover een lach op het gezicht van je klanten.

Geschenkverpakkingen

Nuttig advies om geschenken te maken

Het geven van cadeaus is een geweldige manier om een goede relatie met mensen op te bouwen, omdat dit hen kan laten zien hoeveel ze voor je betekenen. In feite hoeft het niet beperkt te blijven tot je directe familie of een speciaal iemand. U zou uw zakenpartners geschenken kunnen geven als teken van waardering voor hun harde werk. Het is echter essentieel dat u een aantal zaken in overweging neemt voordat u een geschenk voor hen koopt.

Laat uw printspecialist, Drukzo, u tips geven voor het kiezen van het beste relatiegeschenk.

Waarom zou je de persoonlijkheid van je ontvanger moeten overwegen?

Als je eenmaal je lijstje hebt gemaakt, is het volgende wat je moet doen, is uitzoeken wat hun interesses zijn. Denk aan de dingen die hen mogelijk zouden kunnen interesseren. Is de directeur een sportief type? Is de directeur het type persoon dat graag buiten is? Is de boekhouder een verzamelaar van een bepaald voorwerp? Dit zijn maar een paar voorbeelden, maar als je deze dingen in ogenschouw neemt, kun je een sterke en gunstige relatie met hen opbouwen. Gedrukte balpennen, knopen en of merkpapier zijn goede keuzes.

Verpak uw geschenken met behulp van onze opvouwbare kartonnen geschenkdozen voor een esthetische meerwaarde. Ze zijn verkrijgbaar in een rechthoekige of vierkante vorm en zijn gemaakt van zijde gecoat papier. Bekijk ze online en kies uit onze twee sjablonen, die het ontwerpen van de geschenkdoos voor u gemakkelijker maken. Neem zeker nota van onze inzendingsspecificaties voor een perfect ontwerp en zijn op maat gemaakt om aan te sluiten bij de interesse die u bij de ontvangers heeft gewekt.

Keep Occasions in Mind

Speciale gelegenheden kunnen een goede gelegenheid zijn om uw zakenpartners een geschenk te geven. Zo hebben ze onlangs een nieuwe vestiging geopend of vieren ze hun bedrijfsjubileum. Door hen bij dergelijke gelegenheden een geschenk te sturen, laat u duidelijk zien dat u hen volledig steunt en waardeert als uw zakenpartners door ook hun successen te willen vieren.

Wij bieden kubusdozen aan die zorgen voor een grote gepersonaliseerde geschenkdoos, want het zijn ideale pakketten voor kleine geschenken. U kunt hun hele buitenkant bedrukken voor extra aantrekkingskracht. We leveren ze ook in voorgemonteerde toestand aan u, wat het een handige optie voor u maakt. U hoeft alleen maar uw cadeau te plaatsen en het dan te sluiten en u kunt het een dag noemen.

Verwacht van Drukzo een reeks gepersonaliseerde geschenkdozen die in verschillende designs worden geleverd en die gemakkelijk te monteren zijn. Voel je vrij om contact met ons op te nemen tijdens onze werkuren en we zullen ons best doen om u te voorzien van de beste manier om uw geschenk toonbaar te maken tegen een vrij redelijke prijs. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo.

 • 500.000+ tevreden klanten

 • 100% tevredenheidsgarantie

 • Laagste Prijs Garantie

 • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Aardig personeel + Kwaliteit eindproduct!!!! Samet Mete 8.08.2020

Personeel van Drukzo zijn uitermate vriendelijk, geduldig en zelfs een van hen heeft zo'n lief stem ☺️, je wil blijven praten 😃 Kwaliteit producten en zijn snel geleverd!!!! Zeker niet twijfelen ! Ga zo door dames en heren!

Gratis verzonden Lorence 7.08.2020

Visitekaartjes en stickers besteld via drukzo. Gratis verzonden en zelfs een dag eerder in huis!

Op en top tevreden over kwaliteit Brigit Roozen 25.07.2020

Op en top tevreden over kwaliteit, prijs, service, hulp. Geweldig!

Altijd zo tevreden

__Altijd zo__ tevreden Lees hoe dat werkt

Veilig en vertrouwd

 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Visa - Logo
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__