Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.5

Brochures drukken

Op zoek naar een snelle manier om brochures te drukken? Bekijk de verschillende formaten en inbindopties van onze brochures! Brochures drukken doe je eenvoudig en voor de laagste prijs bij Drukzo!

Zorg ervoor dat je brochures bij het juiste publiek terechtkomen!

Opvallen tussen alle concurrentie is tegenwoordig een grote uitdaging. Met alle online mogelijkheden, is het helaas niet zo makkelijk meer om een brede doelgroep te bereiken. Toch is dit geen reden om ontmoedigd te raken. Offline uitingen, zoals brochures, vallen in deze tijd juist extra op!

1. Doe wat je belooft: Wil je met je bedrijf op een bepaalde behoefte inspelen? Dan is het belangrijk dat je weet wat je doet en dat je er goed in bent. Zorg voor een goede service en doe wat je belooft. Onthoud dat als je klanten onder de indruk zijn, de kans groot is dat ze je diensten aanbevelen aan hun vrienden, familie en collega's.

2. Brainstormen voor het ontwerpen: Wat valt jou op als consument? Houd hier rekening mee bij het ontwerpen van je marketinguitingen, zoals visitekaartjes en brochures. Dat is wat je bedrijf uiteindelijk een boost zal geven qua zichtbaarheid.

3. Waar ga je je brochure promoten: Denk goed na over waar je je brochures wil promoten. Reclame maken voor je nieuwe sportschool? Dan is een all-you-can-eat-restaurant misschien niet de beste plek om je brochures achter laten. Je doelgroep goed kennen, helpt je om geschikte lokale verkooppunten te vinden.

4. Ken je merk: Zorg dat het duidelijk is waar je als bedrijf voor staat. Leg op een duidelijke en beknopte manier uit wat je doet. Zorg voor één stijl qua teksten en afbeeldingen. Voer dit door in al je marketinguitingen en andere plekken waar de klanten met je merk in aanraking komen. Of dat nu je website is, je beursstand of je brochures en visitekaartjes.

5. Promoot je bedrijf: De voordelen van het bezoeken van evenementen en beurzen worden vaak onderschat door nieuwe bedrijven. Binnen enkele uren kun je een overvloed aan kennis en marktinzichten opdoen bij ervaren professionals. Daarnaast zijn zakelijke evenementen en beurzen een makkelijke manier om jezelf onder te dompelen in relevante innovaties en trends. Maar je kunt er ook je marketinguitingen verbeteren, vraag om feedback en scoor interessante visitekaartjes.

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van brochures drukken?

Bij Drukzo streven we ernaar het hele jaar door concurrerende prijzen aan te bieden. De prijzen variëren vanwege factoren als: oplages, materiaal, formaat, type binding en leveringtijden.

Wat zijn de verschillende soorten brochures?

- Geniete brochures bevatten twee of meer nietjes die de gevouwen pagina's aan elkaar bevestigen. Dit zorgt voor een strakke afwerking.

- Garenloos gelijmde brochures zijn aan elkaar gelijmd met duurzame materialen voor een nette en professionele afwerking. Op deze manier print je boekjes die je klanten zonde vinden om weg te gooien.

- Brochures met oogniet zijn vooral erg handig. Met zijn oognieten zijn deze brochures perfect om op te bregen in een ringband.

- Boeken met harde kaft zijn een indrukwekkende manier om te pronken met je portfolio of de geschiedenis van je bedrijf te laten zien.

Hoe lang duurt het om een brochure te maken?

We bieden verschillende levertijden voor onze brochures. Dit kan variëren van levering binnen één dag tot langer, afhankelijk van de details van het boekje en de gekozen leveringtijd. Het duurt echter meestal niet langer dan 5 dagen.

Hoe laat ik een brochure opvallen?

Bij brochures drukken draait het allemaal om de lezer: neem deze mee door jouw brochure. Maak duidelijk in welke behoeftes jouw bedrijf kan voorzien. Bespreek je technische details? Zorg dan dat deze ook voor de leek duidelijk uitgelegd worden, eventueel met afbeeldingen. Tenslotte lokt elk goed verhaal een reactie uit, dus zorg ervoor dat je verhaal eindigt met een telefoonnummer of e-mailadres, zodat de geinteresseerde lezer gelijk actie kan ondernemen.
 • 2.10.2023

  Super bedrijf

  Super bedrijf . Had wat vragen deze werden meteen beantwoord en alles is netjes en snel geleverd!

  Anneke
 • 2.10.2023

  Fijne samenwerking

  Goede klantenservice. Helpen goed. Alles zoals gewenst.

  Marielle Brouwer
 • 2.10.2023

  Goede kwaliteit druk/printwerk en een…

  Goede kwaliteit druk/printwerk en een zeer snelle levering.

  VANL-TCW
 • 2.10.2023

  opgelost

  probleempje feilloos opgelost

  Henk
 • 2.10.2023

  Dank voor de mooie druk!

  Dank voor de mooie druk!

  Rachel
 • 2.10.2023

  Ik had stickers met logo besteld en die…

  Ik had stickers met logo besteld en die zagen er heel mooi uit.Erg blij mee en ook nog eerder bezorgd dan de bedoeling was

  Carolyne