0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.4

Brochures drukken

Op zoek naar een snelle manier om brochures te drukken? Bekijk de verschillende formaten en inbindopties. Zo kun je boekjes met een geniete binding laten drukken, kiezen voor een hardcover kaft, spiraalbinding of garenloos gelijmde brochures. Brochures laten drukken doe je bij Drukzo!

Jouw creativiteit.  <br>
Jouw design.

Jouw creativiteit.
Jouw design.

Kies duizenden gratis ontwerpen en start direct!

Ontwerp nu

Kies het type brochure dat bij je doel past

Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure

Wanneer je een brochure voor je bedrijf wilt maken, kun je kiezen voor een geniet boekje met 170 grams papier en 300 grams met mat gelamineerde omslag. Dit zal zeker indruk maken op zowel je klanten als je eigen medewerkers!

Bestel nu
Tijdschrift
Tijdschrift

Wil je graag je eigen tijdschrift drukken? De beste optie is dan een geniete magazine op A4 formaat van 250 grams met glanzende cover en 135 grams glanzend papier voor de binnenzijde.

Bestel nu
Menukaarten
Menukaarten

Menukaarten nodig? Kies voor Wire-O boekjes. De spiraalbinding geeft een elegante uitstraling. Ons advies is om een groot vierkant formaat met glaspagina's van 200 gsm te kiezen. Houd rekening met het volgende: alle Wire-O-boekjes worden geleverd met een transparante omslag aan de voor- en achterkant.

Bestel nu
Fotoboek
Fotoboek

Fotoboeken zijn geweldig om cadeau te geven aan familie en vrienden, maar kunnen ook een mooie relatiegeschenk zijn. Ga voor een boekje met een harde kaft in A4-formaat en een glanzende afwerking, van binnen en van buiten.

Bestel nu

Van ons blog.

Drukzo werd gelanceerd met één grote missie: waardoor het bestellen van drukwerk gemakkelijk is voor iedereen, overal. Uit onze eigen persoonlijke ervaringen kwamen we erachter dat het echt geen gemakkelijke taak was om drukwerk te bestellen, en daarom hebben we een blog gemaakt met nuttige en inspiratieartikelen & een YouTube channel gevuld met video's om je volgende printopdracht supergemakkelijk te maken!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van brochures drukken?

Bij Drukzo streven we ernaar het hele jaar door concurrerende prijzen aan te bieden. De prijzen variëren vanwege factoren als: oplages, materiaal, formaat, type binding en leveringtijden.

Wat zijn de verschillende soorten brochures?

- Geniete brochures bevatten twee of meer nietjes die de gevouwen pagina's aan elkaar bevestigen. Dit zorgt voor een strakke afwerking.

- Garenloos gelijmde brochures zijn aan elkaar gelijmd met duurzame materialen voor een nette en professionele afwerking. Op deze manier print je boekjes die je klanten zonde vinden om weg te gooien.

- Brochures met oogniet zijn vooral erg handig. Met zijn oognieten zijn deze brochures perfect om op te bregen in een ringband.

- Boeken met harde kaft zijn een indrukwekkende manier om te pronken met je portfolio of de geschiedenis van je bedrijf te laten zien.

Hoe lang duurt het om een brochure te maken?

We bieden verschillende levertijden voor onze brochures. Dit kan variëren van levering binnen één dag tot langer, afhankelijk van de details van het boekje en de gekozen leveringtijd. Het duurt echter meestal niet langer dan 5 dagen.

Hoe laat ik een brochure opvallen?

Bij brochures drukken draait het allemaal om de lezer: neem deze mee door jouw brochure. Maak duidelijk in welke behoeftes jouw bedrijf kan voorzien. Bespreek je technische details? Zorg dan dat deze ook voor de leek duidelijk uitgelegd worden, eventueel met afbeeldingen. Tenslotte lokt elk goed verhaal een reactie uit, dus zorg ervoor dat je verhaal eindigt met een telefoonnummer of e-mailadres, zodat de geinteresseerde lezer gelijk actie kan ondernemen.

Pak je Post-It's!

We weten dat het soms moeilijk is om de verschillende papiergewichten te begrijpen en wat het in werkelijkheid betekent, Dus om deze selectie makkelijker voor je te maken, hebben we de dikte van elk papier in post-it's uitgedrukt! Neem voor elke regel een nieuwe notitie en je kunt zelf de dikte van het papier dat je bestelt voelen.

135gsm - Dun
135gsm - Dun

Iets dikker dan een post-it, dus perfect voor brochures die onder een groot aantal mensen worden verspreid.

170 gram - Gemiddeld
170 gram - Gemiddeld

Iets minder dan twee post-it's. Dit papier heeft een professionele uitstraling en is geweldig voor beurzen en zakelijke evenementen om potentiële klanten te imponeren.

250 gram - Standaard
250 gram - Standaard

Precies tussen de dikte van twee en drie post-it's in. Dit papier laat de lezer weten dat er een belangrijke boodschap is afgedrukt.

400 gram - Dik
400 gram - Dik

Vier post-it's dik. Wanneer je van plan bent een luxe brochure te maken, dan is deze papierdikte geschikt voor jou!

Zorg ervoor dat je brochures bij het juiste publiek terechtkomen!

Opvallen tussen alle concurrentie is tegenwoordig een grote uitdaging. Met alle online mogelijkheden, is het helaas niet zo makkelijk meer om een brede doelgroep te bereiken. Toch is dit geen reden om ontmoedigd te raken. Offline uitingen, zoals brochures, vallen in deze tijd juist extra op!

1. Doe wat je belooft: Wil je met je bedrijf op een bepaalde behoefte inspelen? Dan is het belangrijk dat je weet wat je doet en dat je er goed in bent. Zorg voor een goede service en doe wat je belooft. Onthoud dat als je klanten onder de indruk zijn, de kans groot is dat ze je diensten aanbevelen aan hun vrienden, familie en collega's.

2. Brainstormen voor het ontwerpen: Wat valt jou op als consument? Houd hier rekening mee bij het ontwerpen van je marketinguitingen, zoals visitekaartjes en brochures. Dat is wat je bedrijf uiteindelijk een boost zal geven qua zichtbaarheid.

3. Waar ga je je brochure promoten: Denk goed na over waar je je brochures wil promoten. Reclame maken voor je nieuwe sportschool? Dan is een all-you-can-eat-restaurant misschien niet de beste plek om je brochures achter laten. Je doelgroep goed kennen, helpt je om geschikte lokale verkooppunten te vinden.

4. Ken je merk: Zorg dat het duidelijk is waar je als bedrijf voor staat. Leg op een duidelijke en beknopte manier uit wat je doet. Zorg voor één stijl qua teksten en afbeeldingen. Voer dit door in al je marketinguitingen en andere plekken waar de klanten met je merk in aanraking komen. Of dat nu je website is, je beursstand of je brochures en visitekaartjes.

5. Promoot je bedrijf: De voordelen van het bezoeken van evenementen en beurzen worden vaak onderschat door nieuwe bedrijven. Binnen enkele uren kun je een overvloed aan kennis en marktinzichten opdoen bij ervaren professionals. Daarnaast zijn zakelijke evenementen en beurzen een makkelijke manier om jezelf onder te dompelen in relevante innovaties en trends. Maar je kunt er ook je marketinguitingen verbeteren, vraag om feedback en scoor interessante visitekaartjes.

Trustpilot Banner
  • ik ben geholpen door anouk eva, en we zijn grotendeels van de dag bezig geweest ze heeft me hier goed bij geholpen en ze was zeer geduldig heel erg bedankt voor je hulp anouk eva!

    lo li
  • Wat een snelle & flexibele service! Ontzettend meedenkend en accuraat wordt er een kwalitatief goed product vormgegeven. Ontzettend flexibel heeft Quinten tot op het laatste moment meegedacht en geholpen om het product nog aan te passen. Daarna een snelle levering. We bestellen bij herhaling graag bij Drukzo!

    Jol
  • Wauw super kwaliteit voor een spotprijsje!

    Z J

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina