Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.5

Bedrukte en gegraveerde USB sticks

Bewaar je bestanden veilig en compact met gepersonaliseerde USB-sticks. Zorg ervoor dat elke keer als iemand hem gebruikt, je herinnerd wordt door je eigen logo of ontwerp toe te voegen!

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

USB stick bedrukken, de keuze voor verbonden communicatie

Essentieel in de wereld van de computer is de USB stick. Dit is een extern opslagmedium voor het veilig en handzaam bewaren en vervoeren van bestanden. Ideaal voor gegevens die altijd toegankelijk en makkelijk te delen moeten zijn. Dit multimedia-accessoire wordt door zakenmensen en door het grote publiek gewaardeerd. Het beschermt en bewaart informatie en is door het kleine formaat makkelijk te vervoeren tijdens een reis. Neem het overal mee naar toe. Lichter dan een externe harde schijf en er is geen kabel nodig. Deze wireless USB vervangt eenvoudig schijven (dvd, cd) en diskettes en is een perfecte aanvulling op cloud services (of cloud computing). De USB is compatible met 2.0 en 3.0 USB poorten. Tot 10 keer snellere lees/schrijfsnelheid in combinatie met een 3.0 poort. Dankzij al deze voordelen is het niet verrassend om te zien dat USB sticks bedrukken een onmisbaar onderdeel is geworden in de relatiegeschenken en geschenken.

Waarom USB bedrukken?

Bedrukte USB sticks zijn het perfecte relatiegeschenk en geschikt als promotiemateriaal. Ze hebben vele voordelen:

- De USB sticks met logo hebben als eerste voordeel: hun prijs! Door de USB bij ons op Drukzo te bestellen, profiteer je namelijk van concurrerende prijzen voor grote hoeveelheden, waardoor de kosten per eenheid aanzienlijk worden verlaagd. Heb je een ultra-strak budget? Kies promotionele USB sticks met een kleinere opslagruimte in GB (of gigabytes). Je promotiecampagnes zullen een positief return on investment hebben! De USB met logo is een hightech accessoires. Door de uitstekende printkwaliteit zal jouw logo voor een lange tijd zichtbaar zijn voor een zeer groot publiek. De promotiecampagnes zullen dus niet kortstondig zijn en het effectiviteit wordt vertienvoudigd. Door een USB stick met logo in een zak, een tas of een professionele aktetas te stoppen en ze zo tijdens een evenement of beurs extreem gemakkelijk te verspreiden zijn, zijn ze ideaal als goodies. Je deelt 3.000 stuks uit op een evenement en ze worden onderling uitgewisseld tussen collega's, partners en vrienden, waardoor je logo wordt verspreid onder een breed publiek en dus onder potentiële klanten.

Bedrukte USB sticks, een oplossing voor elke situatie

USB stick bedrukken met jouw logo kan zeer interessant zijn voor het samenstellen van een welkomstpakket voor werknemers, collega's en leden. Hiermee creëer je een sterk merk en een professionele uitstraling, terwijl je een ondersteuning biedt die niet alleen nuttig maar ook essentieel is. USB bedrukken is ook een manier om commerciële relaties met je klanten te versterken, door ze uit te delen tijdens evenementen of festiviteiten zoals het eindejaarsfeest, de verjaardag van uw klant of die van uw bedrijf maar ook bij de verkoop van producten of services. Door USB sticks met logo uit te delen op beurzen, conferenties, seminars of vergaderingen, kies je om een ​​blijvende stempel achter te laten in de hoofden van partners en potentiële klanten. Het is ook interessant om het uitwisselen van documenten, afbeeldingen, bestanden en andere informatie te vergemakkelijken en tegelijkertijd het publiek te bereiken met een tastbaar en duurzaam object. Wil je jouw logo permanent weergeven? Kies van voor graveren en zorg ervoor dat jouw logo voor altijd in het glas zit. Dankzij het afdrukken van jouw logo, met goed afgestemde kleuren en door een ruime keuze aan modellen, weet je zeker dat je het merkimago goed wordt weergegeven.

Op Drukzo, ervaren met USB sticks bedrukken voor vele jaren, kan je veel verschillende modellen aan USB sticks vinden die voldoen aan je professionele behoeften. Dankzij de hoge kwaliteit van de productie en personalisatie van de USB sticks, zal de creatie altijd perfect representatief zijn voor uw identiteit. Ons team staat klaar om je te adviseren over de capaciteit, modellen en technische kenmerken voor het maken van je bestanden en visuals.
 • 2.10.2023

  Super bedrijf

  Super bedrijf . Had wat vragen deze werden meteen beantwoord en alles is netjes en snel geleverd!

  Anneke
 • 2.10.2023

  Fijne samenwerking

  Goede klantenservice. Helpen goed. Alles zoals gewenst.

  Marielle Brouwer
 • 2.10.2023

  Goede kwaliteit druk/printwerk en een…

  Goede kwaliteit druk/printwerk en een zeer snelle levering.

  VANL-TCW
 • 2.10.2023

  opgelost

  probleempje feilloos opgelost

  Henk
 • 2.10.2023

  Dank voor de mooie druk!

  Dank voor de mooie druk!

  Rachel
 • 2.10.2023

  Ik had stickers met logo besteld en die…

  Ik had stickers met logo besteld en die zagen er heel mooi uit.Erg blij mee en ook nog eerder bezorgd dan de bedoeling was

  Carolyne

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...