Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.5

Bedrukte Polsbandjes

Met bedrukte polsbandjes wordt het identificeren van je bezoekers een makkie. Zorg ervoor dat de bandjes passen bij de sfeer van je evenement en het wordt een succes!

Wat inspiratie nodig?

Wanneer je een event organiseert, zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden. Met zoveel mogelijkheden is het kiezen van het juiste drukwerk voor jouw event makkelijker gezegd dan gedaan. En zelfs als je precies weet wat je wilt, dan kan je soms nog steeds wat inspiratie gebruiken om jouw ontwerp er zo geweldig mogelijk uit te laten zien. Wat je ook nodig hebt, wij kunnen je helpen. Bekijk onze meest gelezen blog artikelen over print marketing voor events:

Waarom bedrukte polsbandjes ideaal zijn voor evenementen en promotie

Het organiseren van feesten en festivals kan lonend zijn, omdat je mensen uit verschillende lagen van de bevolking te zien krijgt. Het voelt ook geweldig als je hen de kans geeft om uitgebreid te genieten, weg van de stress die ze misschien ervaren in hun dagelijkse leven.

Dat gezegd te hebben, kan het een overweldigende en uitdagende taak zijn om ervoor te zorgen dat je evenement goed verloopt, vooral voor je personeel dat in de frontlinie staat. Je wil er zoveel mogelijk voor zorgen dat iedereen er is en dat ze een geweldige tijd hebben. Het laatste wat je immers wil is ontevreden gasten, wat kan leiden tot negatieve recencies. Gelukkig is er een betrouwbare manier om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt.

Waarom aangepaste polsbandjes een ideaal gastenbeheersysteem zijn

Bij elk evenement, of het nu om een concert of een rave party gaat, kan het moeilijk zijn om uit te zoeken wie waar toegang tot heeft, vooral als je veel bezoekers hebt. Wie zijn je aanwezigen die kunnen genieten van onbeperkte drankjes? Hoe zit het met de anderen? Hebben zij backstage toegang voor een meet en greet? Hoe zit het met degenen die promotieartikelen moeten ontvangen?

Het goede nieuws is dat wij je het leven gemakkelijker kunnen maken. Wij bieden hoogwaardige Tyvek-polsbandjes die verkrijgbaar zijn in een groot aantal kleuren, waarmee je jouw gasten op de juiste manier kunt identificeren en verdelen. Dit stelt jou en je teamleden ook in staat om het toegangsniveau van je bezoekers te bepalen, zodat je ze naar de juiste weg kunt leiden.

Bovendien zijn ze scheur- en waterbestendig, wat betekent dat, hoe ruw de menigte ook is, je de zekerheid hebt dat ons gepersonaliseerde polsbandje niet zal breken. Dit is ook een voordeel, vooral als je evenement toevallig in slecht weer terechtkomt. Bovendien kun je je merk op de achterkant laten drukken, in zwart of in full colour, met het motto van je bedrijf of de gegevens van je evenement.

Hoe bedrukte polsbandjes zaken gemakkelijker kunnen maken

Hoewel het gebruik van tickets de norm is, kan het problematisch zijn, vooral als het verloren gaat of verfrommeld wordt in het bezit van de gasten. Dit kan ook onhandig zijn, vooral wanneer je gasten naar je evenement gaan dat langer dan een dag duurt, zoals festivals die een week duren. Het gebruik van gepersonaliseerde polsbandjes kan de zaken voor je team en je gasten echter gemakkelijker maken.

Onze vinyl polsbandjes zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in drie opvallende kleuren, waarmee je je gasten kunt verdelen en hun toegangsniveau tot je evenement kunt aangeven. Hoewel je merklogo alleen in zwart kan worden bedrukt, zal het perfect passen bij elk van de beschikbare kleuren uit onze selectie. Dit kan ook helpen om je merk beter zichtbaar te maken, waardoor je bedrijf meer exposure krijgt. Onze polsbandjes zijn ook anti-allergisch en bestaan uit drie lagen zacht plastic voor extra comfort voor je gasten. Tot slot zijn ze duurzaam en kun je verwachten dat ze tot de laatste dag van je evenement meegaan. Dit zorgt ervoor dat je gasten hun polsbandjes niet kunnen verliezen en de rest van het evenement kunnen genieten.

Bij Drukzo zijn we er trots op dat we onze klanten gepersonaliseerde polsbandjes van hoge kwaliteit kunnen leveren. Je kunt je eigen ontwerp indienen op basis van onze specificaties en wij kunnen het ontwerp van je bestellingen afstemmen op het thema van je evenement. Je kunt er ook op rekenen dat wij je goede bulkbestellingsoffertes bieden, zodat je meer geld kunt besparen. Bovendien kun je er gerust op zijn dat wij je bestellingen snel kunnen leveren.
 • 18.11.2023

  Producten zijn van top kwaliteit

  Producten zijn van top kwaliteit. En indien er toch iets niet in orde is dan zorgt de klantendienst steeds voor een oplossing.

  Maxim Bode
 • 16.11.2023

  Onklopbare service en klantvriendelijkheid

  Als gloednieuwe klant kreeg ik meteen een voorproefje van de geweldige service en klantvriendelijkheid. Via mail ogenblikkelijk en perfect geholpen. Alsof er een heel team klaarstond enkel en alleen voor ons. Sterk...

  Patrick Mertens
 • 5.11.2023

  Geweldig opgelost na misdruk

  Heeeel geweldig opgelost n.a.v. mijn melding van een x aantal misdrukken van mijn folders!!! Eergisteren meteen een reproductie mogen ontvangen. Heeel fijn!!! Bedankt voor de adequate oplossing!

  Mascha ten Haaf
 • 29.07.2021

  Snelle en goede service.

  Snelle en goede service. Goede kwaliteit en zeker niet duur. Klantenservice reageert ook snel en helpt. Kreeg een beschadigde plaat thuis, direct de volgende dag een nieuwe plaat binnen.!

  Danika Streppel
 • 23.07.2021

  Dit jaar ons jubileum feest en voor het…

  Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

  Elmo
 • 23.07.2021

  Ik ben zeer tevreden over de

  Ik ben zeer tevreden over de hulpvaardigheid die ik heb ontvangen. Ik moest snel een bestelling in orde maken. Er waren voor mij een aantal onduidelijkheden. Die onduidelijkheden werden stapsgewijs met me doorgenomen met zeer veel geduld. (ik heb zelf minder geduld) Fijn dat het zo kon en ik geef mijn ervaring graag door.

  Marion Smith