Nederland

Oostenrijk Oostenrijk
België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Denemarken Denemarken
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Polen Polen
Portugal Portugal
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5
De feestdagen staan voor de deur! Het is een drukke periode voor al onze vervoerders en hierdoor kan je pakket vertraging oplopen. Denk eraan op tijd te bestellen! Meer info.

Paraplu bedrukken

Perfect als cadeau of relatiegeschenk, want wie kan er nu geen paraplu gebruiken? Werf naamsbekendheid met een bedrukte paraplu. Voor als je de bui al ziet hangen!

Van ons blog.

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

Een paraplu bedrukken voor jouw merk

‘Life is not about waiting ‘till the rain passes, it’s about learning to dance in the rain!’. Een mooie uitspraak, maar als het regent dat het giet en de druppels uit de hemel vallen, sta je liever onder een paraplu! Een grote, opvouwbare, kleurige of bedrukte paraplu: zolang je doelgroep iets heeft waaronder ze kunnen schuilen zijn ze blij! Laat een paraplu bedrukken voor jouw merk en zorg ervoor dat je jouw klanten bescherming van de regen biedt. Het is een originele manier om jouw naamsbekendheid extra te pushen, want een paraplu met bedrukking wordt met verlangen bekeken door iedereen die nat wordt!

Bedrukte paraplu: waarom zijn ze zo handig?

Allereerst is een paraplu laten bedrukken een originele manier om iets mee te geven aan je doelgroep en tegelijkertijd reclame te maken. Een bedrukte paraplu zegt namelijk een stuk meer dan een kaal, zwart exemplaar dat van zolder komt. Het is typisch zo’n product dat je niet koopt, maar krijgt. Veel mensen kiezen voor hun relatiegeschenken paraplu’s, omdat je overal mee naartoe wordt genomen als het dreigt te regenen. Je bent de redder in nood als het slecht weer is, wat op deze manier adverteren wel heel aantrekkelijk maakt. Je houdt je doelgroep op deze manier ook nog eens gezond, waardoor ze bij jou terug kunnen komen. Een paraplu bedrukken is namelijk niet alleen een goede optie om je klanten blij te maken, ook voorkom je dat ze een griepje oplopen en geen zaken met je kunnen doen. Win-win dus!

Een bedrukte paraplu zal meer reacties opwekken dan een effen blauwe, bijvoorbeeld. Als je kunt kiezen, zou jij ook voor liever voor bedrukte paraplu’s met eigen logo kiezen dan eentje waar niks op staat, toch? Zelfs als iemand de jouwe vergeet, wordt hij door een ander sneller meegenomen. Dat betekent dat je door een paraplu bedrukken goedkoop door veel mensen wordt gezien, nog wel meer dan aan wie je ze uitdeelt! Voor iedereen die geen bescherming tegen de regen heeft, kun je als bedrijf ook een paraplu laten bedrukken. Als jouw gasten afrekenen en naar de auto willen lopen, blijkt het ineens te storten van de regen. Hierbij komt jouw promotiemateriaal to the rescue! Laat een ontwerp bedrukken met jouw logo of tekst, zodat iemand de auto kan halen en voorrijden. Het is een teken dat je geeft om je klanten, ook als je geen horecabedrijf runt.

Paraplu laten bedrukken naar jouw wensen

Ondanks dat een paraplu bedrukken goedkoop is, moet je nadenken over welke soort het best bij jou past. Zoals bij al het drukwerk zijn er genoeg variaties om uit te kiezen en volledig af te stemmen op jouw huisstijl. Promotionele items zijn voor veel bedrijven breed toepasbaar omdat je deze kunt laten aanpassen met jouw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Niet alleen het bedrukken is afhankelijk van jouw wensen, ook de paraplu zelf kun je naar wens uitzoeken. - Kleur: de kleuren lopen wijd uiteen, zodat er voor iedere huisstijl een passende is. Denk niet alleen aan wat er past, maar ook aan wat opvalt. Je kunt natuurlijk een felle kleur kiezen en de inkt van de bedrukking afstemmen op jouw bedrijf. Dat knalt lekker!

- Handvat en frame: ga voor een houten of kunststof handvat, recht of gebogen van vorm. Wat vind je mooier, of wat past er beter bij jouw uitstraling? Drukzo heeft het!

- Kwaliteit: hoeveel krijgt jouw paraplu te verduren? Je kunt voor de goedkoopste gaan of bijvoorbeeld een speciale stormparaplu. We hebben zelfs golfparaplu’s, voor iedereen die houdt van een balletje slaan met zijn klanten. Zelfs in de vrije tijd ben je dan in stijl!

Paraplu met bedrukking die lang blijft zitten

Welke samenstelling je ook kiest en wat er ook bij jouw wensen past, uiteindelijk draait het om kwaliteit. Je wilt geen paraplu bedrukken met jouw logo die na een windvlaag al stuk is. Kwaliteit staat voorop, zowel bij de paraplu zelf als de bedrukking. Bij Drukzo maken we gebruik van de nieuwste productielijnen en keuren ze onze producten met de hoogste eisen. Zo weet je zeker dat jouw merk door weer en wind goed gepromoot wordt!
 • 2.12.2022

  Ongelooflijk goede kwaliteit

  Ongelooflijk goede kwaliteit, super professionele uitstraling van de flyers en zeer goed geholpen via de hulplijn!

  Eline
 • 2.12.2022

  Je kunt goed met ze overleggen en de…

  Je kunt goed met ze overleggen en de medewerkers denken goed mee in oplossingen.

  E.A.
 • 1.12.2022

  Vlotte, fijne bestelling met een mooi eindproduct!

  De bestelling ging erg soepel. Product eerder geleverd dan verwacht en zeker naar verwachting. Helaas 1 schroef te weinig meegeleverd maar ook dat werd binnen een uur afgehandeld. Morgen komt de schroef alsnog na geleverd.

  Joyce
 • 1.12.2022

  Top serivce

  Top serivce. Ik wou wat cadeaubonnen bestellen maar vond het proces niet al te makkelijk. Een dame van de klantenservice heeft me er volledig doorheen geholpen. Super service, goede kwaliteit en een eerlijke prijs.

  Nino
 • 1.12.2022

  Nice looking prints

  Nice looking prints, good on time

  joris beke
 • 1.12.2022

  Ik ben heel blij met mijn foto op…

  Ik ben heel blij met mijn foto op aluminium. En de sevice die jullie leveren , mijn werk kwam beschadigd aan en jullie leverde de andere dag al een nieuwe.

  Yvonne van der Bliek

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...