Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.5

Paraplu's bedrukken

Perfect als cadeau of relatiegeschenk, want wie kan er nu geen bedrukte paraplu gebruiken? Werf naamsbekendheid met een paraplu met bedrukking. Voor als je de bui al ziet hangen!

Verberg filters Toon filters

Back online soon

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het bedrukken van paraplu's?

Het bedrukken van paraplu's biedt verschillende voordelen. Allereerst fungeert een bedrukte paraplu als een uitstekend promotiemiddel. Door jouw logo of tekst op de paraplu te laten bedrukken, vergroot je de zichtbaarheid van jouw merk, vooral op regenachtige dagen. Bovendien kun je met bedrukte paraplu's jouw merkidentiteit versterken en een professionele uitstraling creëren.
Het is ook een kosteneffectieve manier om reclame te maken. Daarnaast worden bedrukte paraplu's vaak gewaardeerd als relatiegeschenken, wat de klantloyaliteit kan versterken.

Welke soorten paraplu's kunnen worden bedrukt met logo's of tekst?

Wij bieden een divers assortiment paraplu's die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden! Onze kleine paraplu's hebben een diameter van minder dan 100 cm, terwijl de standaardparaplu's een diameter hebben van 100-200 cm en onze grote paraplu's een diameter hebben van meer dan 120 cm.
Voor een professionele en duurzame optie kun je onze golf paraplu's met tekst overwegen. Of kies ervoor een stormparaplu te bedrukken. Stormparaplu's zijn robuust en bestand tegen zware wind en regen. Ze kunnen ook met logo's of tekst worden bedrukt, waardoor jouw merk extra opvalt in slechte weersomstandigheden.
Als je op zoek bent naar compacte promotionele paraplu's, hebben we ook opties die aan je behoeften voldoen.

Hoeveel paraplu's moet ik minimaal bestellen om ze te laten bedrukken?

Paraplu's zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, vanaf 10 stuks en oplopend in stappen van 25, 50 en maximaal 1000, afhankelijk van het type.
Je kunt kleinere hoeveelheden kiezen of ervoor kiezen om paraplu's in bulk te kopen voor een voordeligere prijs per stuk.
Als de gewenste hoeveelheid niet op de productpagina staat, neem dan gerust contact op met ons team om een offerte aan te vragen.
 • 11.03.2024

  Gewoon super!

  Gewoon super!

  Marlies
 • 10.03.2024

  Snelle service, goede kwaliteit

  Snelle service, goede website, goede kwaliteit. Al jaren klant van Drukzo. Stellen nooit teleur.

  Dhr. Peter van Duijn
 • 10.03.2024

  Heel goed bereikbare helpdesk en wat een kwaliteit!

  Heel goed bereikbare helpdesk, voor alle vragen. Geweldige kwaliteit voor ons spandoek, die ook nog op tijd werd geleverd. Wij als band zijn er erg blij mee en kregen veel enthousiaste reacties van ons publiek. Zouden dit bedrijf zeker aanraden!

  Koos
 • 10.03.2024

  Goede kwaliteit voor goede prijs en…

  Goede kwaliteit voor goede prijs en binnen een week geleverd.

  Jan
 • 10.03.2024

  Zeer tevreden

  Zeer tevreden. Zowel kleur, kwaliteit en levering.

  Theo
 • 10.03.2024

  Snelle en mooie Banner ontvangen

  Snelle en mooie Banner ontvangen. Kwalitatief ook prima. Zou dit bedrijf zeker aanraden.

  Ron Niemans

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.