Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
  • Supersnelle levering
  • 1000+ Bedrukte producten
  • 5-sterren Klantenservice
Mis deze deal niet!
Prijsverlaging! 15% KORTING OP DIT PRODUCT
Gebruik code: SALE19

Zonnebrillen bedrukken als promotiemiddel

Bedrukte zonnebrillen klinkt als een product dat specifiek voor één seizoen gemaakt is. De meeste zie je natuurlijk tijdens de zomer, maar een hoop accessoires kunnen het hele jaar door gebruikt worden. Horloges of petten in huisstijl, maar ook zeker een zonnebril met logo is het hele jaar door bruikbaar. Denk aan de felle zon in de zomer, de weerkaatsing van het licht tijdens de wintersport of de laagstaande zon tijdens een autorit in de herfst. De beschermende glazen van deze promotie zonnebrillen komen heel vaak van pas! Het grote voordeel is dat zonnebrillen bedrukken geschikte promotie is voor jouw hele doelgroep. Iedereen heeft bescherming van de zon nodig (en soms bescherming van vermoeide ogen). Dit betekent dat jouw brillen niet alleen het hele jaar door, maar ook door zowel mannen als vrouwen gedragen kunnen worden. Drukzo biedt verschillende modellen, zodat er altijd een goed bij jouw andere communicatie past!

Zonnebril met logo – jouw logo!

Persoonlijke relatiegeschenken worden steeds populairder en nu zonnebrillen bedrukken goedkoop kan worden gedaan, wordt deze veelzijdige give-away steeds populairder. De marketing beweegt steeds meer richting hele praktische en bruikbare optimalisatie van hun publiciteit. Juist daarom is het verstandig om nu te bedenken wat een zonnebril laten bedrukken voor jouw merk kan doen. Denk bijvoorbeeld aan:

- Mensen willen graag ‘onderdeel zijn van’: een evenement of roadshow die wordt afgesloten met een aandenken, doet het altijd goed bij het publiek. Mensen willen graag onderdeel van een groep zijn – en hoe kan dat beter dan met een zonnebril met logo? Zo horen de mensen van het event niet alleen bij elkaar, maar ook bij jou!

- In de lente, de zomer, de herst en de winter: heeft men je altijd bij zich. Of het nu gaat om een lage zon, een net wegdek in de herfst of een dagje aan het strand, een zonnebril blijft essentiële bescherming – al helemaal voor mensen met contactlenzen!

- Zonnebrillen bedrukken kan voor iedereen: zowel vrouwen- als mannen modellen, zowel ronde als vierkante monturen: de collectie van Drukzo heeft voor ieder merk iets te bieden. Is jouw doelgroep gemixt van geslacht? Dan kun je kiezen voor een klassiek model dat iedereen past.

- Een zonnebril blijft altijd: sommige artikelen gooit men na een week weg. Andere blijven altijd handig en toepasselijk. Een zonnebril met logo is een voorbeeld van de laatste groep! Zonnebrillen bedrukken is niet alleen goedkoop, maar ook long-term investering die zijn vruchten af blijft werpen. Als jouw bril eenmaal in de tas zit of in de auto ligt, kun je rekenen op lange promotie van hetzelfde item.

Promotie zonnebrillen – waar let je op?

Zoals altijd bij drukwerk, wil je zeker weten dat jouw eindproduct eruit komt te zien zoals je dat in gedachten had. Dit betekent dat je moet nadenken over welke monturen er zijn, welke glazen je wilt en of je donkere of lichtere kleuren bij jouw merk vindt passen. Ook kun je rekening houden met het seizoen. Zonnebrillen kunnen het hele jaar door gebruikt worden, maar worden in de zomer sneller aangenomen dan in de winter. Ookal kan zonnebrillen bedrukken goedkoop, je wilt natuurlijk wel snel resultaat. Kies je seizoen daarom goed uit: op het strand in de zomer, of op de piste in de winter! Bedenk je ook wat je op jouw bril wilt laten zetten. Ga je voor een logo of slogan, of een bepaald aandenken aan een speciale dag of evenement? Houd er rekening mee dat het bedrukte oppervlak klein is, dus laat iedere vierkante centimeter tellen! Het oppervlak kan iets verschillen per model, ook dit is goed om te bekijken. Ga je bijvoorbeeld voor een ronde pilotenbril, een model met bedrukte glazen of een budget zonnebril?

Vraag je ook af waar je de promotie zonnebrillen voor wilt gebruiken. Deel je ze uit aan het personeel, wil je een bepaald evenement promoten, zijn ze onderdeel van een actie of heb je een ander doel? Ieder doel kan een ander design nodig hebben, maar ook zeker een ander model. Bedrukte glazen zijn ideaal om meer te vertellen, omdat er meer ruimte is. Spiegelglazen zijn casual en doen het bijna op sportbrillen lijken. Er is geen foute keuze, wel een keuze die het best bij jou past.

Zonnebril laten bedrukken die mooi blijft

Natuurlijk laat je zonnebrillen bedrukken omdat je denkt aan de toekomst. Je wilt een product dat lang mee gaat – en dat kan Drukzo je bieden. Wij werken met vectorbestanden, zodat het zonnebrillen bedrukken een haarscherp resultaat oplevert. Met de nieuwste apparatuur en hoogste kwaliteitsnormen werken wij samen aan jouw promotie!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG 10% KORTING

Profiteer van aanbiedingen en deals!

We verwijzen je door in %i seconden...

We hebben jouw product gevonden

Plaats je bestelling bij onze partner Yoursurprise

We verwijzen je door in %i seconden...

We hebben jouw product gevonden

Plaats je bestelling bij onze partner Greetz

Drukzo
  • Certificate Ecommerce Europe Trustmark
  • Ideal
  • Paypal
  • master
  • American Express
  • Mastercard
  • Klarna