0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.4

Buttons bedrukken

Laat iedereen jouw merk met trots dragen met bedrukte buttons. Prik je buttons overal op en boost je merknaam!

Van ons blog.

Drukzo werd gelanceerd met één grote missie; waardoor het bestellen van drukwerk gemakkelijk is voor iedereen, overal. Uit onze eigen persoonlijke ervaringen kwamen we erachter dat het echt geen gemakkelijke taak was om drukwerk te bestellen, en daarom hebben we een blog gemaakt met nuttige en inspiratieartikelen & een YouTube channel gevuld met video's om je volgende printopdracht supergemakkelijk te maken!

Waarom Gepersonaliseerde Buttons een goed idee zijn om je bedrijf te promoten

Er zijn vele manieren om je bedrijf te promoten. Een effectieve en creatieve manier is door het gebruik van gepersonaliseerde buttons. Je vraagt je misschien af wat er zo bijzonder is aan deze buttons.

Laat jouw expert, Drukzo bespreken waarom het ideaal is om voor gepersonaliseerde of aangepaste buttons te gaan.

Ze zijn klein en handig in gebruik.


Deze badges zijn eenvoudig en kunnen op alle soorten kleding worden gedragen. Door je klanten deze unieke buttons te geven, zorg je ervoor dat ze een item dragen waarop jouw bedrijfslogo zichtbaar zichtbaar is. Dit zal helpen om de bekendheid van je merk te vergroten, wat kan profiteren van de extra exposure.

Tegelijkertijd veroorzaakt het dragen van deze bedrukte buttons geen ongemak voor de persoon die ze draagt. Door de zaken voor je klanten gemakkelijk te maken, promoot je jezelf als een bedrijf dat gemakkelijk in de omgang is.

Ze bieden veel opties om te personaliseren.

Naast eenvoud bieden deze gepersonaliseerde badgespelden je vele mogelijkheden om ze te personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld een knoopje laten maken in combinatie met een sterke kleur. Je kunt er ook voor kiezen om je reclamebadge groot te laten zijn met je bedrijfsmotto erop in het vet geschreven.

Het is echter van vitaal belang om een betrouwbare leverancier van bedrukte buttons te vinden als je er zeker van wilt zijn dat je de juiste boodschap aan je klanten krijgt. Het goede nieuws is dat je kunt vertrouwen op Drukzo om je te voorzien van de gepersonaliseerde button die je zoekt. Wij bieden zelfs verschillende gepersonaliseerde buttons van hoge kwaliteit aan die betaalbaar zijn en zelfs gratis worden geleverd.

Ze bieden meer merkblootstelling.

Het is essentieel voor elk bedrijf om ervoor te zorgen dat hun producten en diensten op elke mogelijke manier zichtbaar zijn. Hier kan het gebruik van bedrukte badges een voordeel zijn. Stel je eens eens voor dat je jouw unieke button gratis uitdeelt telkens als je klant je product koopt. Jouw items zullen altijd in hun bezit zijn en zal dienen als een herinnering aan je merk.

De mensen waar je klanten mee omgaan zullen het ook kunnen zien en zelfs hun interesse kunnen wekken. Wie weet? Ze kunnen zelfs je klanten worden. Stel je voor dat tien van je klanten met meer mensen in contact komen. Onthoud, hoe meer je in staat bent om je merklogo te verspreiden, hoe makkelijker je meer zaken kunt doen en dit kan worden bereikt door het geven van je gepersonaliseerde buttons.

Dit zijn een paar redenen waarom het gebruik van gepersonaliseerde badges een efficiënte manier is om je bedrijfsmerk te promoten.


Bij Drukzo zijn we gespecialiseerd in het helpen van onze klanten om hun merken te promoten via drukwerk. Wij bieden buttons aan in verschillende maten en ontwerpen die je bedrijf zeker zullen onderscheiden. Je kunt bijvoorbeeld kleine groene buttons bestellen die een wilde sfeer uitstralen, maar ook middelgrote rode badges die een gepassioneerd gevoel uitstralen. We kunnen je zelfs voorzien van grote buttons met leuke ontwerpen zoals smileys, die je klanten interessant zullen vinden. Je kunt er zeker van zijn dat wij je gepersonaliseerde buttons kunnen leveren die aan je wensen voldoen.

Neem direct contact met ons op via onze gebruiksvriendelijke website en spreek met een van onze betrouwbare klantendienstmedewerkers en wij zullen je graag voorzien van jouw aangepaste buttons.
Trustpilot Banner
  • Super service! Er werd meegedacht en advies gegeven waardoor ik erg tevreden ben over het eindresultaat. En snelle bezorging!

    K.
  • ik ben geholpen door anouk eva, en we zijn grotendeels van de dag bezig geweest ze heeft me hier goed bij geholpen en ze was zeer geduldig heel erg bedankt voor je hulp anouk eva!

    lo li
  • Wat een snelle & flexibele service! Ontzettend meedenkend en accuraat wordt er een kwalitatief goed product vormgegeven. Ontzettend flexibel heeft Quinten tot op het laatste moment meegedacht en geholpen om het product nog aan te passen. Daarna een snelle levering. We bestellen bij herhaling graag bij Drukzo!

    Jol

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina