Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.5
Jassen __bedrukken__

Jassen bedrukken

Bedruk je eigen jassen en maak ze speciaal door ze te personaliseren met jouw merk of logo.

Het bedrukken van promotionele jassen, de oplossing om uw zichtbaarheid te verbeteren

Of het nu licht, gewatteerd, dun of winddicht is, de jas is een kledingstuk met lange mouwen dat bescherming biedt tegen kou en regen in alle seizoenen. Voorbij de nuttige technische kenmerken zoals waterdichte stof, vulling, lange mouwen en een bedekkende kraag om de zwaarste weersomstandigheden te overwinnen; de jas is ook een echt modeaccessoire dat een eenvoudige outfit effectief verfraait. Wat als u deze kans greep om uw logo te tonen? Gedragen door mannen en vrouwen gedurende het hele jaar, kunnen gepersonaliseerde promotionele jassen een fantastische kans zijn voor uw bedrijf of vereniging door het bedrukken van uw logo. Ze bereiken namelijk een breed publiek omdat ze bijzonder praktisch zijn en gewaardeerd worden door het grote publiek.

Hoe kan ik bedrijfslogo-jassen gebruiken voor mijn communicatie?

Jas, anorak, jas of vest; maakt niet uit welke stijl je wilt aannemen voor je marketingcampagnes of het kleden van je teams; de bedrijfslogo-jas blijft een geschikte must-have die aan verschillende behoeften voldoet. Hier is een snel overzicht van de mogelijkheden die het bedrukken van jassen biedt. Gepersonaliseerde jassen zullen een fantastisch element zijn om het uniform voor je teams te vormen of om aan de mensen met wie je werkt te geven. Je zorgt ervoor dat je een professioneel en samenhangend beeld presenteert aan je collega's, medewerkers of leden. Op deze manier creëer je een echt universum rondom je merk terwijl je je medewerkers kleedt met een geliefd en nuttig relatiegeschenk voor iedereen.

Promotionele jassen bieden ook kansen voor studentenverenigingen, evenals voor sport- of liefdadigheidsverenigingen. Ze kunnen worden gepersonaliseerd met het logo van de betreffende vereniging en dienen als een ideaal cadeau voor leden of als een fantastisch promotieartikel om de werking van de vereniging of een specifiek evenement te financieren. Het bedrukken van jassen met een logo is ook een kans voor bedrijven om hun commerciële relaties met klanten te versterken. Ze vormen een uitstekend cadeau tijdens evenementen zoals jaarlijkse vieringen, de lancering van een campagne, de verjaardag van uw klant of uw bedrijf, en zullen helpen bij het creëren van betrokkenheid tussen uw partners en uw merk. Het is dan een langetermijninvestering, ongetwijfeld nuttig voor uw bedrijf en uw imago.

Toch op zoek naar iets anders?

Toch op zoek naar iets anders?

Nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Geen probleem! Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte.

Van ons blog.

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

 • 18.11.2023

  Producten zijn van top kwaliteit

  Producten zijn van top kwaliteit. En indien er toch iets niet in orde is dan zorgt de klantendienst steeds voor een oplossing.

  Maxim Bode
 • 16.11.2023

  Onklopbare service en klantvriendelijkheid

  Als gloednieuwe klant kreeg ik meteen een voorproefje van de geweldige service en klantvriendelijkheid. Via mail ogenblikkelijk en perfect geholpen. Alsof er een heel team klaarstond enkel en alleen voor ons. Sterk...

  Patrick Mertens
 • 5.11.2023

  Geweldig opgelost na misdruk

  Heeeel geweldig opgelost n.a.v. mijn melding van een x aantal misdrukken van mijn folders!!! Eergisteren meteen een reproductie mogen ontvangen. Heeel fijn!!! Bedankt voor de adequate oplossing!

  Mascha ten Haaf
 • 29.07.2021

  Snelle en goede service.

  Snelle en goede service. Goede kwaliteit en zeker niet duur. Klantenservice reageert ook snel en helpt. Kreeg een beschadigde plaat thuis, direct de volgende dag een nieuwe plaat binnen.!

  Danika Streppel
 • 23.07.2021

  Dit jaar ons jubileum feest en voor het…

  Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

  Elmo
 • 23.07.2021

  Ik ben zeer tevreden over de

  Ik ben zeer tevreden over de hulpvaardigheid die ik heb ontvangen. Ik moest snel een bestelling in orde maken. Er waren voor mij een aantal onduidelijkheden. Die onduidelijkheden werden stapsgewijs met me doorgenomen met zeer veel geduld. (ik heb zelf minder geduld) Fijn dat het zo kon en ik geef mijn ervaring graag door.

  Marion Smith