De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
Let op: Wegens extreme drukte bij al onze vervoerders kan je pakket vertraging oplopen. (Meer info)

Relatiegeschenken

Gepersonaliseerde relatiegeschenken zijn perfect om te geven als teken van dankbaarheid, maar ook ter promotie van jouw merk. Geen idee waar te beginnen? Vind hieronder onze top categorieën ter inspiratie.

Onze hardlopers in relatiegeschenken

Het is wel belangrijk om de juiste relatiegeschenken uit te kiezen. Vind hieronder een aantal van de meest populaire logo producten die bovendien ook functioneel en langdurig in gebruik zijn.

Pennen

Pennen

Bedrukte pennen zijn een favoriet bij veel bedrijven. Pennen worden dagelijks gebruikt en vaak gedeeld. Je kent het wel, na een paar weken vraag je jezelf af waar al die pennen op je bureau vandaan komen. Zorg dat jouw pen met logo rondgaat.

Bestel nu

Notitieboekjes

Notitieboekjes

Een simpel geschenk maar tegelijkertijd super praktisch. Ondanks het digitaal tijdperk schrijft men nog dagelijks notities en to-do's op. Vandaar dat notitieboekjes een perfect promotiemiddel zijn voor langdurige impact.

Bestel nu

Drinkflessen

Drinkflessen

Het weggeven van gepersonaliseerde drinkflessen is misschien onverwacht, maar kan met de juiste kwaliteit een grote impact maken. Het geeft aan dat je om de welzijn van je werknemers of klanten geeft, maar ook dat je geeft om het milieu.

Bestel nu

Draag je merk met bedrukte tassen

Bedrukte tassen zijn een enorm populair. Mensen nemen hun tas overal mee naartoe waardoor het bereik voor je merk oneindig is. Maak je relaties blij met een handige en mooie tas en maak je merk tegelijkertijd overal zichtbaar.

Kunnen relatiegeschenken met logo jouw bedrijf een boost geven?

Bedrijven bestaan uit mensen en mensen houden er nu eenmaal van om iets gratis te krijgen. Door toenemende concurrentie is het steeds moeilijker op te vallen en daarom is het belangrijk dat het geschenk origineel en creatief is. Bedrukte relatiegeschenken zijn een blijvend product en herinnering aan jouw merk. Veel bedrijven onderschatten de impact die geschenken hebben op de zichtbaarheid van hun merk en tegelijkertijd de toegevoegde waarde voor hun relaties.

Relatiegeschenken voor meer zichtbaarheid van jouw merk

Relatiegeschenken zijn een perfect promotiemiddel en helpen bij de groei van merkbekendheid. Dit soort geschenken werken bijzonder goed als een kleine (gratis) verrassing in winkels, online, maar ook bij evenementen en beurzen. Gepersonaliseerde geschenken zijn een goede kans om een betere relatie met jouw klant op te bouwen. Je helpt ze hierbij herinneren dat jouw merk waarde kan toevoegen en dat je net dat een stapje meer zult zetten. Bovendien kunnen nuttige en originele relatiegeschenken jouw naam dragen. Relatiegeschenken met logo die worden verspreid en daadwerkelijk worden gebruikt, zijn extra zichtbaarheid voor dezelfde prijs.

Bovendien werkt relatiegeschenken bedrukken en daarna uitdelen ook prima als klantenbinding met jouw merk! Het weggeven van originele relatiegeschenken, zowel online als offline, helpt jouw klanten en relaties herinneren dat ze belangrijk voor je zijn. Je creëert op die manier een positieve associatie voor jouw bedrijf, wat gericht niet alleen functioneel is maar ook kan leiden tot langdurige relatie.
Gadgets

Met gepersonaliseerde gadgets zorg je ervoor dat je altijd en overal aan het werk kan, ideaal als je vaak onderweg bent. Voorzie je relaties van bedrukte gadgets en stimuleer hiermee productiviteit ongeacht locatie. Ontdek welke gadgets niet mogen ontbreken in jouw reistas.

Bestel nu
Interieur ontwerp

Verras je relaties met relatiegeschenken die ook thuis goed van pas komen. Gepersonaliseerde geschenken voor het huis interieur zijn erg origineel en opvallend. Geef bijvoorbeeld accessoires voor in de keuken of voor bij de wijn.

Bestel nu
Vrije tijd & buiten

Buitenactiviteiten zijn gezond voor zowel het lichaam als geest. Voor de natuurliefhebbers is het essentieel de juiste accessoires mee te nemen. Ontdek alle geschenken die geschikt zijn voor buiten, niet alleen voor zonnnige dagen maar ook als het regent.

Bestel nu
Kantoorartikelen

Maak een blijvende indruk met gepersonaliseerde kantoorartikelen. Het perfecte geschenk voor bestaande klanten of intern voor je team. Bedrukte kantoorartikelen zijn niet alleen handig op kantoor maar ook als je op bezoek bent bij klanten of op een beurs staat.

Bestel nu
Beurzen

Opvallen tijdens een beurs is prioriteit nummer 1 en tegelijkertijd een uitdaging. Wees voorbereid en begin op tijd met het ontwerp voor je beursstand en alle geschenken die je wilt uitdelen. Ontdek alle benodigde producten voor een succesvolle beurs!

Bestel nu
Eten en Drinkwaren

Iedereen is dol op snacks en vooral als ze gratis zijn. Deel bijvoorbeeld gepersonaliseerde chocola uit, dit soort zeker voor wat foto's op social media. Sla je slag en vergroot de zichtbaarheid van jouw merk met eten en drinkwaren.

Bestel nu

Bedrukte relatiegeschenken in de praktijk

Er zijn genoeg creatieve en originele manieren om gepersonaliseerde geschenken te gebruiken voor extra zichtbaarheid of merkbeleving. Geef bijvoorbeeld een opvallend geschenk weg tijdens een conferentie of beurs, bijvoorbeeld een bluetooth speaker. Grote kans dat concurrenten dat niet zullen hebben. Hierdoor maak je zeker indruk bij bestaande en potentiele klanten, ondanks dat ze omringt zijn door jouw concurrenten. Zo spring je er tussenuit!

Een andere manier is om jouw bestaande klanten te verrassen met handige relatiegeschenken met logo. Dan hebben we het over de meer functionele geschenken zoals katoenen tassen, notitieboekjes of drinkflessen. Relatiegeschenken zijn een effectief middel als teken van dankbaarheid naar bestaande klanten or als beloning als iemand bijvoorbeeld een upgrade doet naar een premium model of service!

Bedrukte relatiegeschenken hebben ook meer kans om gedeeld te worden op social media. Merk je dat jouw relatiegeschenken het goed doen? Gebruik ze dan voor een online give-away! Zo kun je bijvoorbeeld met een actie ook nog eens een hoop e-mailadressen verkrijgen voor wat digitale marketing.

Wat mag je niet vergeten als het gaat om relatiegeschenken?

Om de gewenste zichtbaarheid en merkbeleving te bereiken, is het cruciaal om kwaliteit voorop te stellen. Wil je jouw merk een boost geven, kom dan niet met een product dat niet goed in elkaar zit. Relatiegeschenken zijn een kans om de verkoop te laten groeien vanwege de zichtbaarheid van jouw merk onder de doelgroep. Om dit te bereiken, moet je jouw klanten overtuigen en eraan herinneren aan jouw merk staat voor waarde en kwaliteit. Bij Drukzo selecteren wij alleen de beste producten met de hoogste kwaliteit. Samen kunnen we een uniek en pakkend ontwerp voor jouw producten maken – en zo werken aan jouw merkbeleving!
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or