Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.5
Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Toon je waardering aan je klanten en laat zien hoe dankbaar je bent voor je collega's met onze relatiegeschenken!

Laat je merk stralen met bedrukte gadgets!

Verras met originele geschenken

Rugzakken met jouw Logo

Rugzakken met jouw Logo

Maak jouw rugzak uniek en bedruk deze met jouw logo!

Altijd een Scherpe Offerte op Maat

Altijd een Scherpe Offerte op Maat

Onze experts staan klaar om jou te helpen met jouw gepersonaliseerde relatiegeschenken.

Merch pakketten met jouw logo

Merch pakketten met jouw logo

Op zoek naar gepersonaliseerde Merch pakketten? Kies uit onze standaard pakketten en kleuren, of stel met ons een pakket samen!

 • 23.11.2023

  Het resultaat was nog veel mooier dan…

  Het resultaat was nog veel mooier dan ik dacht en het was helemaal niet duur. Het klaarmaken van de kaartjes was goed te doen, dankzij de duidelijke instructies. Fijn ook dat er benoemd werd waar ik op moest letten bij het maken van het kaartje.

  Anoniem
 • 21.11.2023

  Goede kwaliteit

  Duidelijke communicatie, ziet er zeer hoogwaardig uit. En overal netjes verpakt en verzonden. Niets op aan te merken

  Romy Vrolijk
 • 20.11.2023

  Handige website. Goede kwaliteit voor weinig geld

  Handige website. Gemakkelijk gegevens op te laden. Ik gebruik deze website al jaren voor het drukken van mijn kerstkaarten. Goede kwaliteit voor weinig geld.

  Etienne
 • 18.11.2023

  Aanrader!

  Goed geholpen door klantenservice , makkelijk bestellen en scherpe prijzen. De flyers waren kwalitatief goed en supersnel geleverd!

  Anna
 • 18.11.2023

  Producten zijn van top kwaliteit

  Producten zijn van top kwaliteit. En indien er toch iets niet in orde is dan zorgt de klantendienst steeds voor een oplossing.

  Maxim Bode
 • 17.11.2023

  Goede ondersteuning en service met het…

  Goede ondersteuning en service met het drukwerk. Altijd snelle levering

  Marie

Relatiegeschenken met logo voor een positief bedrijfsimago

Versterk de relatie met jouw klanten

Als ondernemer wil je het beste voor je bedrijf. Daarom is het essentieel om je merk op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Bedrukte relatiegeschenken kunnen hierbij een belangrijke rol spelen. Door relatiegeschenken te bedrukken met logo voor je klanten, werknemers en zakenpartners, laat je zien dat je extra stappen zet om jouw bedrijfsimago te onderhouden en dat je waarde hecht aan je connecties. Gepersonaliseerde relatiegeschenken zijn een blijvende herinnering en versterken de band tussen jouw bedrijf en je doelgroep, wat de kans vergroot dat zij voor een volgende aankoop weer bij jouw bedrijf zullen aankloppen.

Professionaliteit uitstralen met bedrukte relatiegeschenken

Relatiegeschenken met logo of ontwerp geven je bedrijf een professionele uitstraling. Relatiegeschenken laten bedrukken, laat zien dat je serieus bent over jouw merkidentiteit en dat je investeert in je bedrijfsimago. Door relatiegeschenken te bestellen en op een verzorgde manier te presenteren, creëer je een beeld van een bedrijf dat kwaliteit en aandacht voor detail uitstraalt en promoot jij je bedrijf bij klanten en zakenpartners thuis, op de werkvloer en daarbuiten.

Relatiegeschenken bestellen voor langdurige naamsbekendheid

Bedrukte relatiegeschenken zijn een effectieve manier om op lange termijn de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Unieke en bijzondere relatiegeschenken werpen ook op lange termijn zijn vruchten af. Zo kunnen bedrukte waterflessen, gegraveerde pennen en totebags met logo nog jarenlang naamsbekendheid creëren. Zo geef je niet alleen een waardevol bedankje aan je zakenrelaties, trouwe klanten en top presteerders, maar zorg je ervoor dat jouw merk zichtbaar is voor iedereen die het relatiegeschenk ziet. Zo is bedrukte merchandise een continu werkende promotie voor je bedrijf.

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.