Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.6

Relatiegeschenken bedrukken

Wil je relatiegeschenken bedrukken om collega's of klanten te bedanken én je merknaam naar voren brengen? Laat Drukzo je inspireren met onze ruime assortiment promotionele geschenken.

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Geef je werknemers een echt teamgevoel met deze gepersonaliseerde kleding. Ook ideaal om cadeau te geven aan je collega's of teamleden. T-shirts, polo's, tassen... Drukzo heeft het allemaal!

Relatiegeschenken met logo voor een positief bedrijfsimago

Versterk de relatie met jouw klanten

Als ondernemer wil je het beste voor je bedrijf. Daarom is het essentieel om je merk op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Bedrukte relatiegeschenken kunnen hierbij een belangrijke rol spelen. Door relatiegeschenken te bedrukken met logo voor je klanten, werknemers en zakenpartners, laat je zien dat je extra stappen zet om jouw bedrijfsimago te onderhouden en dat je waarde hecht aan je connecties. Gepersonaliseerde relatiegeschenken zijn een blijvende herinnering en versterken de band tussen jouw bedrijf en je doelgroep, wat de kans vergroot dat zij voor een volgende aankoop weer bij jouw bedrijf zullen aankloppen.

Professionaliteit uitstralen met bedrukte relatiegeschenken

Relatiegeschenken met logo of ontwerp geven je bedrijf een professionele uitstraling. Relatiegeschenken laten bedrukken, laat zien dat je serieus bent over jouw merkidentiteit en dat je investeert in je bedrijfsimago. Door relatiegeschenken te bestellen en op een verzorgde manier te presenteren, creëer je een beeld van een bedrijf dat kwaliteit en aandacht voor detail uitstraalt en promoot jij je bedrijf bij klanten en zakenpartners thuis, op de werkvloer en daarbuiten.

Relatiegeschenken bestellen voor langdurige naamsbekendheid

Bedrukte relatiegeschenken zijn een effectieve manier om op lange termijn de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Unieke en bijzondere relatiegeschenken werpen ook op lange termijn zijn vruchten af. Zo kunnen bedrukte waterflessen, gegraveerde pennen en totebags met logo nog jarenlang naamsbekendheid creëren. Zo geef je niet alleen een waardevol bedankje aan je zakenrelaties, trouwe klanten en top presteerders, maar zorg je ervoor dat jouw merk zichtbaar is voor iedereen die het relatiegeschenk ziet. Zo is bedrukte merchandise een continu werkende promotie voor je bedrijf.

Van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

 • 1.02.2023

  Professioneel en betrouwbare partner voor al uw printzaken

  Werk al jaren met Drukzo en ken eigenlijk geen missers of teleurstellingen bij mijn bestellingen.

  Anton Rekké Ontwerp Advies
 • 31.01.2023

  Snel en goed

  De bestelde flyers waren prima afgewerkt en heel snel klaar. Uitstekend verpakt en puntgaaf afgeleverd.

  Wim
 • 30.01.2023

  Altijd mooie wenskaarten gedrukt en…

  Altijd mooie wenskaarten gedrukt en vlot geleverd. Ben vaste klant en erg tevreden. Jasmin hajro Dag Hajro International BV Hajro.be

  Jasmin Hajro
 • 29.01.2023

  Doen wat ze beloven

  Site is duidelijk, levering netjes en zelfs een dag te vroeg! Tot nu toe alleen positieve ervaringen met Drukzo

  Gabriëlle
 • 29.01.2023

  Snel gedrukt en goede service

  Snel gedrukt en goede service

  Speelbelovend
 • 29.01.2023

  Goed geregeld

  Top, beste service 🙏

  Howard