De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% satisfaction
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.6

Al je momenten in een fotoboek

Stel gemakkelijk je eigen fotoboeken samen met de Drukzo Fotoservice.

 1. Gemakkelijk

  Upload en sleep je foto’s in onze handige tool.
 2. Goedkoop

  De laagste prijs voor fotoboeken vind je bij Drukzo.
 3. Snel

  Snel geleverd binnen 3 tot 7 werkdagen.

Fotoboeken met een harde kaft Nu met 40% korting

Fotoboeken met zachte omslag

Spiraal fotoboeken

Fotoboeken met een harde kaft

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

 • 400.000+ tevreden klanten

 • 100% tevredenheidsgarantie

 • Altijd een goed design

 • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Order zéér correct afgehandeld.Ook de… Dhr. Bakker 13.01.2020

Order zéér correct afgehandeld.Ook de chat sessie zeer vriendelijk geholpen en het probleempje opgelost. Klasse!!

Zo tevreden over Drukzo RonaH 12.01.2020

Fijne service zowel telefonisch als in de helpdesk chat. Goede communicatie, status bestelling via de mail. Makkelijk dashboard en verwerken bestelling. De kwaliteit vd flyers meer dan prima!

Prints Drukzo Lizzy 11.01.2020

Bij Drukzo al meerdere prints besteld. Altijd tevreden geweest over de kwaliteit. Helaas hadden mijn printjes bij de laatste bestelling wat beschadigingen. Via het klachtformulier in contact gekomen met een vriendelijke medewerker. Gelukkig werd de 'klacht' serieus genomen. Na het opnieuw aanleveren van mijn bestand had ik de printjes al binnen 2 dagen in huis. Super tevreden dus over de service van Drukzo!

Fotoboeken bij Drukzo

Niets is zo leuk als nagenieten van een mooie gebeurtenis. Of je nu een gezellige vakantie, leuke verjaardag, verre reis, magische bruiloft, wonderlijke geboorte of ander bijzonder moment hebt mee gemaakt. Tegenwoordig leggen we al deze momenten vast met onze smartphones of camera’s om het later nog eens te kunnen ervaren. Met onze handige gratis online en offline software leg je nu gemakkelijk deze persoonlijke herinneringen vast in een fotoboek.

Fotoboeken zijn er in verschillende vormen, formaten en afwerkingen. Voor de kleine herinneringen kun je een kiezen voor een mini fotoboek al vanaf 10 bij 10 cm. Als je een groter fotoboek wilt maken kan dat tot een afmeting van wel 50 x 33 cm.

De kaft van een fotoboek heeft te maken met duurzaamheid, smaak en gemak. De goedkoopste fotoboeken hebben een spiraal binding. Het voordeel van deze fotoboeken is dat door de spiraal de foto’s altijd helemaal plat liggen. Een gelijmde fotoboek met zachte kaft past wat mooier in de boekenkast. Voor een luxe uitstraling kies je voor een fotoboek met harde omslag.

Standaard heeft een fotoboek met een harde omslag een foto als omslag. Je kunt ook kiezen voor een luxere leren kaft bij je fotoboek.