Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.5

Agenda’s bedrukken

Je dierbare herinneringen en afspraken verdienen een plek waar ze niet verloren kunnen raken. Waarom laat je niet je eigen gepersonaliseerde agenda bedrukken?

Agenda’s bedrukken: het accessoire waar niemand zonder kan!

Koffie? Check. Stoel staat genoeg omhoog? Check. Gepersonaliseerde agenda? Dubbelcheck! Iedere werknemer heeft er een, en ieder bedrijf deelt ze uit: een bedrukte agenda met eigen logo of bedrijfsnaam. Natuurlijk heeft iedereen een andere ochtendroutine, maar als er vergaderingen op de agenda staan, werp je nog snel een blik op de onderwerpen en activiteiten om er zeker van te zijn dat je ieder punt goed kent. Dat kunnen je doen met een agenda van de plaatselijke boekenzaak, óf geheel in stijl met een agenda met logo! Bij Drukzo kun je agenda’s bedrukken zodat iedere vergadering wordt gehouden met jouw merk in het achterhoofd. Mee naar alle afspraken, iedere dag jouw boodschap duidelijk en alle data worden met jou geassocieerd. Een reclame agenda, daar kan geen mens zonder!

De gepersonaliseerde agenda schiet te hulp

Voor alle bedrijven die niet de mogelijkheid hebben om grote banners te plaatsen, of een specifieke doelgroep hebben, of de tarieven van een radiocommercial te hoog vinden. Maar ook voor bedrijven die volop marketing inzetten, van razende acquisitie profiteren en gewoon hun campagne willen uitbreiden is een gepersonaliseerde agenda een van de geweldige mogelijkheden als het aankomt op corporate branding.

Met een agenda met eigen logo ben je iedere dag zichtbaar. Op de voorkant of juist in het papierwerk zelf, jouw logo kan hét logo zijn dat jouw doelgroep iedere dag onbewust ziet. En dat converteert! Een kleine investering met een groot bereik. Dit soort promotionele relatiegeschenken bieden een uitstekend draagvlak voor jouw logo, bedrijfsnaam of pay-off en dragen het hele jaar bij aan jouw naamsbekendheid. Het is een geweldig geheugensteuntje voor iedereen waar je op bezoek gaat. Iedere vergadering die zij inplannen laat ze nog even stilstaan bij jouw bedrijf… en dat het weer tijd is om met jou rond de tafel te gaan! Zo regelen de zaken zichzelf. Nou ja, bijna dan.

Een agenda bedrukken is bovendien zo geregeld. Het ideale aan dit soort gepersonaliseerde agenda’s is dat je ook de maat en kleur zelf kunt kiezen. Of je nu gaat voor een extra groot model of juist een die in je binnenzak past, je vindt ze allemaal in ons assortiment. Bovendien is een agenda typisch zo’n product dat je vergeet te kopen. Je beseft pas dat je er een miste, als je een nieuwe krijgt. Zo is het een relatiegeschenk dat inspeelt op een onbewust verlangen en kom je als gever nog veel attenter over. Een agenda met logo is een klein geschenk met een grote waarde en nog veel grotere toepasbaarheid – in iedere sector!

Agenda met eigen logo: haarscherp en perfect geleverd

Natuurlijk wil je een agenda bedrukken in de beste kwaliteit, met een haarscherpe print en premium producten. Om dit te garanderen, hebben we het design in een vectorbestand nodig. Het verschil tussen een vector- en een pixelbestand is dat een vectorbestand uit ankerpunten en lijnen bestaat, in plaats van pixels. Als je een plaatje heel ver uitvergroot, zal een pixel uitrekken. Een vector bestaat dan nog altijd uit lijnen en blijft haarscherp. Een vectorbestand maak je bijna altijd in Illustrator, op onze blog kun je lezen hoe je dit precies aanpakt en hoe je een pixelbestand kunt omzetten naar vectorbestand. Let ook op het lettertype dat je gebruikt. Als je deze niet omzet in contouren, moet je deze insluiten en met jouw ontwerp opsturen.

Verder is de oplage belangrijk bij de afweging voor welke agenda je kiest. Sommige soorten kun je vanaf 20 stuks bedrukken, anderen pas vanaf 500 stuks. Een agenda bedrukken is geen grote investering, maar wordt uiteraard goedkoper (per stuk) in hogere oplagen. Houd er wel rekening mee dat een agenda maar één jaar gebruikt kan worden, want volgend jaar vallen de data op andere dagen. Voor je het weet, spreek je altijd in het weekend af in plaats van donderdag of vrijdag… ook gezellig!
 • 2.10.2023

  Super bedrijf

  Super bedrijf . Had wat vragen deze werden meteen beantwoord en alles is netjes en snel geleverd!

  Anneke
 • 2.10.2023

  Fijne samenwerking

  Goede klantenservice. Helpen goed. Alles zoals gewenst.

  Marielle Brouwer
 • 2.10.2023

  Goede kwaliteit druk/printwerk en een…

  Goede kwaliteit druk/printwerk en een zeer snelle levering.

  VANL-TCW
 • 2.10.2023

  opgelost

  probleempje feilloos opgelost

  Henk
 • 2.10.2023

  Dank voor de mooie druk!

  Dank voor de mooie druk!

  Rachel
 • 2.10.2023

  Ik had stickers met logo besteld en die…

  Ik had stickers met logo besteld en die zagen er heel mooi uit.Erg blij mee en ook nog eerder bezorgd dan de bedoeling was

  Carolyne

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...