Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
  • Supersnelle levering
  • 1000+ Bedrukte producten
  • 5-sterren Klantenservice

Schorten

Horeca promotie met stijl!

trustpilot
8.9
Mis deze deal niet!
Prijsverlaging! 15% KORTING OP DIT PRODUCT
Gebruik code: SALE19

Schort bedrukken: origineel en opvallend

Iedereen houdt van cadeautjes, zeker als het iets is waar je praktisch iets mee kunt. Veel bedrijven zweren bij het gebruiken van een pet of een muts met opdruk, maar niet iedereen draagt dit altijd. Bedrukte schorten zijn een combinatie van iets meegeven waar je wat aan hebt én iets dat mensen altijd zullen dragen. Een schort bedrukken is een originele aanvulling op je bestaande marketing, zodat jouw promotie extra ondersteuning uit offline middelen krijgt. Leuk als cadeau, maar ook biedt het mogelijkheden tot extra branding. Zo kun je adverteren in je eigen restaurant of café, of voor de chef een kookschort bedrukken als hij goed werk heeft geleverd. Houdt het hier op? Zeker niet!

Keukenschort bedrukken: aan wie geef je ze?

Niet alleen voor mensen in de horeca is een schort bedrukken een leuke extra, ook als cadeau voor een vriend of vriendin óf als relatiegeschenk kun je schorten bedrukken. Origineel en opvallend, met bovendien grote waarschijnlijkheid dat ze dagelijks met jouw logo of tekst door het huis lopen. Er zijn weinig bedrukte producten die met zoveel enthousiasme gedragen gaan worden! Voor de horeca is het duidelijk dat schorten bedrukken een aanvulling is. Het ziet er professioneel uit als je met z’n allen in een herkenbaar tenue loopt. Bovendien biedt het mogelijkheden om te adverteren: promoot jouw wekelijkse horeca-avond of verwijs jouw gasten naar de website. Er zijn verschillende manieren om het meest uit jouw bedrukte textiel te halen. Zo vul je de outfit van jouw werknemers goed aan: laat bijvoorbeeld een keukenschort bedrukken voor de chef of een stoffen schort voor de spoel- en barmedewerkers. Wie zei dat werkkleding niet tot in de puntjes verzorgd kon zijn?

Een andere optie is om ze mee te geven als bedrijf zijnde. Denk aan een relatiegeschenk of prijs bij een contest. Je onderscheidt je op deze manier van de concurrentie, omdat een keukenschort bedrukken nu nog geen welbekende promotiestrategie is. Het grote voordeel van dit soort items is dat deze lang meegaan in gebruik. Iedereen heeft een keuken thuis en bijna iedereen kookt dagelijks. Niemand houdt van bevlekte kleding, dus is een kookschort bedrukken een uitstekende manier om twee vliegen in één klap te slaan. Jij naamsbekendheid onder de doelgroep én een goedkope manier om lang te adverteren, zij een schone outfit. Bovendien is dit branding die niet alleen de ontvanger bereikt, maar iedereen die in hetzelfde huishouden leeft. Zo weet je ook nog eens zeker dat de kinderen al van jongs af aan opgroeien met jouw merk!

Schorten bedrukken die bij jou passen

Bij Drukzo bieden we de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere varianten. Zo kun je een kookschort bedrukken waar barbecue-tools bij geleverd worden, erg leuk als relatiegeschenk voor iedereen die van barbecue houdt (spoiler: iedereen). De bedrukking komt hierbij op het schort en niet op de tools. De afmetingen hiervan staan gegeven in de productspecificaties. Ook kun je ervoor kiezen om een schort met een voorvak te bedrukken. Deze zijn erg bruikbaar voor iedereen in de horeca, omdat de bediening een kladblok en pen in het voorvakje kan bewaren. Ook zijn deze schorten er in een groot aantal verschillende kleuren, waardoor er altijd één tussen zit die precies in jouw huisstijl past. Deze schorten zijn al vanaf één stuk beschikbaar, waardoor deze ook heel geschikt zijn als cadeautje voor een familielid of vriend. Bij dit schort kun je kiezen uit twee plekken voor de bedrukking: op de borst of op het vak. De afmetingen hiervan verschillen, waardoor een keukenschort bedrukken iets anders werkt dan een schort bedrukken waar een vak voorop zit. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Kookschort bedrukken: let op de kwaliteit

Een product dat zo vaak als een schort wordt gewassen (want je blijft toch niet met een vies schort lopen?) moet van goede kwaliteit zijn. Je kunt natuurlijk niet jouw logo op iets drukken dat na een paar weken vervaagd is – dit is niet de indruk van jouw merk die je wilt achterlaten. Bij Drukzo maken we gebruik van de nieuwste productietechnieken en houden we ons aan hoge kwaliteitseisen, waardoor we met zekerheid kunnen zeggen dat we iedereen een passend product mee naar huis geven. Jouw promo-items drukken was nog nooit zo eenvoudig!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG 10% KORTING

Profiteer van aanbiedingen en deals!

Drukzo
  • Certificate Ecommerce Europe Trustmark
  • Ideal
  • Paypal
  • master
  • American Express
  • Mastercard
  • Klarna