De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Enveloppen

500 stuks voor € 66,95 500 stuks voor € 66,95 € 0,13 per stuk Vanaf per stuk Vanaf: € 66,95

Enveloppen

Zorg dat je folders en brieven in enveloppen verstuurt en maak meteen gebruik van de mogelijkheid om je logo, naam en adres erop te drukken.

Bestel nu

Memoblokken

500 stuks voor € 269,95 500 stuks voor € 269,95 € 0,54 per stuk Vanaf per stuk Vanaf: € 269,95

Memoblokken

Memoblokken zijn handig voor notities of berichten voor jezelf of een collega. Perfect voor eigen gebruik op kantoor of als geschenk op een beurs.

Bestel nu

Kalenders

50 stuks voor € 206,95 50 stuks voor € 206,95 € 4,14 per stuk Vanaf per stuk Vanaf: € 206,95

Kalenders

Help relaties of collega's aftellen voor belangrijke dagen met kalenders met jouw logo. Maak een kleine indruk op het bureau of een grote indruk op de wand.

Bestel nu

Boekenleggers

250 stuks voor € 25,95 250 stuks voor € 25,95 € 0,10 per stuk Vanaf per stuk Vanaf: € 25,95

Boekenleggers

Gebruik creatieve marketing en deel boekenleggers uit met jouw logo erop. Verhoog je zichtbaarheid en deel ze bijvoorbeeld uit in je winkel of op straat.

Bestel nu

Alle schrijfwaren die je maar kan wensen

Best verkocht

Pennen

500 stuks voor € 146,95 € 121,95 500 stuks voor € 146,95 € 121,95 € 0,29 € 0,24 per stuk Vanaf per stuk Vanaf: € 121,95
Best verkocht

Pennen

Adverteer jouw merk op pennen en deel ze uit aan relaties of collega's. Pennen verhuizen vaak en vergroten hiermee de zichtbaarheid van je merk.

Bestel nu

Potloden

500 stuks voor € 128,95 500 stuks voor € 128,95 € 0,29 € 0,26 per stuk Vanaf per stuk Vanaf: € 128,95

Potloden

Kies voor veelzijdige potloden om je naamsbekendheid te vergroten. Deze zijn handig om mee te tekenen of schrijven of handig om foutjes te wissen.

Bestel nu

Schrijfsets

10 stuks voor € 13,95 10 stuks voor € 13,95 € 0,29 € 1,40 per stuk Vanaf per stuk Vanaf: € 13,95

Schrijfsets

Gepersonaliseerde schrijfsets behoren tot de elite van relatiegeschenken. Een set is perfect om je dankbaarheid te tonen of iets te vieren samen met je relaties.

Bestel nu

Markeerstiften

250 stuks voor € 89,95 250 stuks voor € 89,95 € 0,29 € 0,36 per stuk Vanaf per stuk Vanaf: € 89,95

Markeerstiften

Help je relaties en collega's met hun organisatie met gepersonaliseerde markeerstiften. Perfect voor het highlighten of corrigeren van documenten.

Bestel nu
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo.

 • 500.000+ tevreden klanten

 • 100% tevredenheidsgarantie

 • Laagste Prijs Garantie

 • Altijd persoonlijke hulp

Veilig en vertrouwd

 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Visa - Logo
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__

Dit zeggen onze klanten

Aardig personeel + Kwaliteit eindproduct!!!! Samet Mete 8.08.2020

Personeel van Drukzo zijn uitermate vriendelijk, geduldig en zelfs een van hen heeft zo'n lief stem ☺️, je wil blijven praten 😃 Kwaliteit producten en zijn snel geleverd!!!! Zeker niet twijfelen ! Ga zo door dames en heren!

Gratis verzonden Lorence 7.08.2020

Visitekaartjes en stickers besteld via drukzo. Gratis verzonden en zelfs een dag eerder in huis!

Op en top tevreden over kwaliteit Brigit Roozen 25.07.2020

Op en top tevreden over kwaliteit, prijs, service, hulp. Geweldig!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

De voordelen van huisstijl drukwerk voor jouw bedrijf

Het versterken en onderscheiden van jouw merk is als bedrijf erg belangrijk in de competitieve markt van vandaag. Onderscheid je merk met bedrukte kantoorartikelen en laat hiermee zien dat je let op de details – en dus professioneel bent. De consistentie en profesionaliteit die je uitstraalt met huisstijl producten kan een groot verschil maken in jouw merkbeleving en verkoop!

Doordat marketingtechnologie steeds verder ontwikkelt, vergeten bedrijven weleens wat het voordeel is van de kantoorartikelen met eigen logo. Juist daarmee kan jouw merk altijd en overal te zien zijn en wordt jouw merk versterkt.

Bedrukte kantoorartikelen van goede kwaliteit

Unieke kantoorartikelen bedrukken is een van de beste manieren om de authenticiteit van jouw bedrijf te communiceren. Dit sluit mooi aan bij alle andere marketingactiviteiten! Met de juiste producten in huisstijl kan jouw merk een blijvende indruk achterlaten bij iedereen die het tegenkomt – en dat voor jaren.

Het is natuurlijk belangrijk om hierbij voor kwaliteit te gaan. Een werkplek die er goed uitziet maar producten van slechte kwaliteit heeft, straalt geen authenticiteit en professionaliteit uit. Bij Drukzo bedrukken wij producten van kwaliteit – met apparatuur van kwaliteit! Zo druk je artikelen die lang meegaan, voor een indruk die een leven lang mee gaat!

Kantoorartikelen bedrukken voor extra zichtbaarheid

Een kleine investering in huisstijl drukwerk kan genoeg zijn om jouw zichtbaarheid als merk te vergroten. Als iedere bestelling of brief die de deur uitgaat jouw bedrijfslogo en kleuren toont, dan laat je je boodschap en identiteit elke keer weer zien. Bedrukte kantoorartikelen laten zien dat jouw bedrijf let op de details en juist de details zijn in de zakenwereld belangrijk! Misschien lijkt huisstijl drukwerk niet de grootste bijdrager aan jouw merkbeleving, maar als ook deze artikelen overeenkomen met je huisstijl, wordt het voor jouw klanten en partners onmogelijk om jouw boodschap en merk te missen. Je kunt bijvoorbeeld enveloppen in huisstijl drukken – onmogelijk om niet te zien als ontvanger!

Ook tijdens het netwerken of met borrels versterken en vergroten bedrukte kantoorartikelen de zichtbaarheid van jouw merk. Het is iets dat opvalt en wordt onthouden. Er is genoeg producten die je kan drukken in huisstijl. Zo zit er altijd iets tussen dat bij jouw andere promotieartikelen past! Een van de grootste voordelen van huisstijl drukwerk, is dat het ook op de lange termijn zijn vruchten afwerpt. Iemand die schrijft op het kladblok met jouw bedrijfslogo, of schrijft met een pen die jij hem gaf, komt het merk steeds weer tegen. Omdat de producten bruikbaar zijn, is kantoorartikelen bedrukken iets dat altijd past in de bedrijfsvoering. Zo kan een pen jaren na weggave nog steeds naamsbekendheid voor je creëren!

Huisstijl drukken en gebruiken voor jouw bedrijf

Huisstijl drukwerk is een goede afwisseling van andere marketingcommunicatie. Artikelen met jouw huisstijl drukken kan in veel vormen en maten. Visitekaartjes zijn een klassieker maar ook enveloppen en briefpapier zijn geschikt om jouw boodschap als merk over te dragen. Je kan ervoor kiezen om de artikelen weg te geven ter promotie – zo herinner je de ontvanger iedere dag aan jouw merk als ze iets opschrijven of als ze achter de computer zitten en hun USB-stick met logo gebruiken. Je kunt ook kantoorartikelen bedrukken en deze uitdelen bij conferenties. Zo denken de bezoekers ook aan je wanneer ze naar huis of terug naar kantoor gaan. Het is zelfs zo dat huisstijl drukwerk een belangrijke rol kan spelen in het dagelijks functioneren van jouw bedrijf. Iedere klant die langskomt, kan zien dat jouw werkplekken tot in de details zijn verzorgd. Pennen, stempels, muismatten, factuurpapier, schrijfblokken of notitieblokken, allemaal met bedrijfslogo en de juiste boodschap. Dat straalt professionaliteit uit!