Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Stoep- en krijtborden

Promoot je producten en boodschap naar elke voetganger met bedrukte stoep- en krijtborden!

Van ons blog.

Drukzo werd gelanceerd met één grote missie: waardoor het bestellen van drukwerk gemakkelijk is voor iedereen, overal. Uit onze eigen persoonlijke ervaringen kwamen we erachter dat het echt geen gemakkelijke taak was om drukwerk te bestellen, en daarom hebben we een blog gemaakt met nuttige en inspiratieartikelen & een YouTube channel gevuld met video's om je volgende printopdracht supergemakkelijk te maken!

Het stoepbord: de beste deal voor jouw bedrijf

Als bedrijf overweeg je iedere mogelijkheid om te adverteren. Plaats ik banners langs de snelweg om mijn doelgroep te bereiken, al zijn de tarieven daarvan niet aantrekkelijk, of kies ik voor een andere manier om mijn naamsbekendheid te vergroten? Probeer ik mijn logo op zoveel mogelijk plaatsen zichtbaar te maken, door bijvoorbeeld promotionele items te bedrukken, of ga ik voor de subtielere aanpak? Voor dat laatste kun je ideaal een stoepbord kopen! Een stoepbord, ook wel reclame stoepbord genoemd, is de eerste stap voor veel bedrijven. Geen grootschalige campagne maar een manier om de mensen snel naar jouw bedrijf te laten komen. Dat is marketing die super efficiënt is, omdat mensen de reclame nog goed in het hoofd hebben. Al zijn er nog veel meer voordelen! Stoepborden worden geleverd zonder posters, ben je opzoek naar posters voor jouw stoepborden, klik hier!.

Stoepbord kopen: wat zijn de voordelen?

Om direct jouw communicatie te beginnen, kun je een stoepbord bestellen in combinatie met een bijpassende poster. Je switcht met een stoepbord super snel van boodschap en zo kun je jouw campagne een andere advertentie geven. Bovendien werkt een stoepbord dubbelzijdig en pak je op die manier alle mensen mee, ongeacht welke kant ze op lopen. Zolang je maar een mooi vel papier met een knallend design hebt laten bedrukken, kun je jouw huisstijl, bedrijfslogo en bedrijfsnaam heel efficiënt bij je doelgroep leveren! Bovendien zet je een stoepbord natuurlijk vlak naast jouw winkel. Dat betekent dat iedereen die voorbij loopt een potentiele klant kan zijn en dat je geen ingewikkelde manieren hoeft te bedenken om ze naar jouw winkel te krijgen. Met een goede call-to-action trek je iedereen direct jouw pand in en kun je direct aan de verkoop beginnen.

Bij Drukzo koop je niet alleen goedkope stoepborden, ook kun je direct een bijpassende poster bestellen. Afhankelijk van jouw formaat en oplage kosten deze je vaak nog geen €5 per stuk. Dat betekent dat je heel goedkoop van boodschap kunt wisselen. Tel je af naar een evenement of een productlancering? Dan kun je voor een lage prijs zelfs aftellen naar de dag van de lancering, omdat de stuksprijs van posters laag ligt. Je steekt hem gemakkelijk in de houder en trekt zo eenvoudig de aandacht. Daarom is een stoepbord kopen zo’n populaire optie!

Twijfel je of een reclame stoepbord bij jouw bedrijf past? Het antwoord is vaak ‘ja’! Binnen de horeca is een krijtbord populair en ook deze zijn bij ons verkrijgbaar. De retail houdt van een stevige uitvoering met watertank, zodat je met weer en wind overleeft. Wil je weten waar je allemaal op moet letten? Hieronder vertellen we je precies wat er komt kijken bij een stoepbord kopen!

Goedkope stoepborden: de perfecte match maken!

Bij Drukzo kun je uit verschillende goedkope stoepborden kiezen, maar dan moet je wel weten waar je op moet letten! Hieronder geven we zes punten waar je rekening mee kunt houden:

 • Poster of zelf schrijven: in bijna alle borden kun je posters stoppen, behalve het krijtbord. Houd je niet van designen of schrijf je gewoon liever ’s ochtends snel iets op? Dan is een krijtbord je beste vriend.
 • Binnen of buiten: waar komt je bord te staan? In principe zijn alle varianten geschikt voor buiten, maar bij een beetje wind wil je natuurlijk dat de jouwe overeind blijft. Klapborden zijn populair in overdekte winkelcentra, watertankborden voor in de winkelstraten.
 • Wind en regen: verwacht je dat je bord veel te verduren krijgt? Kies dan een zwaarder exemplaar uit – of zet hem vast aan de grond. Het grote oppervlak van deze producten maakt ze vatbaar voor wind.
 • Grootte: hoeveel ruimte denk je nodig te hebben? Posters kun je in ieder formaat bestellen, maar een bord heb je liever in één keer goed. Bedenk je dus goed welk formaat je fijn vindt én welk formaat je kwijt kunt in jouw ruimte.
 • Uitstraling: ga je liever voor een strakke uitstraling, dan is een uitvoering met poster handig. Wil je liever iets authentieks, bourgondisch? Dan is een krijtbord een leuk idee!
 • Wisseling van de wacht: wissel je vaker van boodschap dan je kan tellen? Misschien moet je dan kiezen voor een krijtbord. Dan schrijf je jouw boodschap gewoon op en wis je hem uit als je hem zat bent!
Trustpilot Banner
 • Netjes geholpen toen bleek dat we het verkeerde bestand hadden geaccordeerd: de bestelling was al doorgezet maar kon gewijzigd worden. Heel fijn!

  Karsten Travelstore
 • Wat is drukzo een leuk bedrijf en wat een goede kwaliteit van de petjes. Ze hebben ons gesponsord wat heb ik een leuk contact gehad en wat dachten ze mee om tot een goede oplossing te komen.

  Cliff Neervoort
 • They help you everywhere possible. Good service and a good product. I ordered the environmental friendly flyers and they look great. Will definitely order again.

  Lau

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?