De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Bedrukte Gadgets

Op zoek naar een handig en bedachtzaam relatiegeschenk? Onze bedrukte Gadgets zijn de perfecte match voor jou!

Gepersonaliseerde Gadgets: essentiële benodigdheden voor een zakenreis

Soms zal je bedrijf het nodig hebben om te reizen om verschillende redenen. Zo moet je bijvoorbeeld een zakenpartner in het buitenland ontmoeten om de marketingontwikkelingen te bespreken. Voor sommigen kan het ook zijn om hun bedrijf uit te breiden. Een zakenreis kan ook het bijwonen van marketingconferenties inhouden.

Als je voor je werk op reis bent, is het echter essentieel dat je de juiste spullen en gadgets bij je hebt. Laat de gadget en de afdrukexpert Drukzo een lijstje maken van de dingen die je moet hebben als je op zakenreis bent.

Elektronische gadgets veilig meenemen

Het hebben van een gestroomlijnd alternatief voor het veilig en handig houden van je gadgets. Met een tas voor elektronische reisaccessoires kun je er zeker van zijn dat je laptop, powerbanks, flash-drives en andere gepersonaliseerde gadgets gescheiden zijn en goed worden bewaard. Als je op zoek bent naar een betrouwbare manier om je tablet en soortgelijke apparatuur te bewaren, dan kan het nooit fout gaan met onze Tablet 10" Photobag. Deze schoudertas is gemaakt van duurzaam materiaal en wordt geleverd in vele kleuren die passen bij jouw smaak.

Draagbare Powerbanks

Aangepaste vermogensbanken zijn zeer noodzakelijk wanneer je buitenshuis bent, ongeacht of je op reis bent voor je werk of gewoon in je vrije tijd. Dit geldt vooral als je je ergens bevindt waar geen enkele toegankelijke stroomaansluiting is. Stel je voor hoe frustrerend het kan zijn om niet genoeg stroom te hebben om je gadgets aangesloten te houden. Dat gezegd hebbende, kun je van ons verwachten dat wij jou voorzien van energiezuinige, gepersonaliseerde powerbanks. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen tot wel 4600 mAH batterij hebben, wat genoeg is om al je andere gadgets volledig opgeladen te houden voor je gemoedsrust.

Zaklamp

Een onverwachte stroomstoring kan een uitdaging vormen, vooral wanneer je op zakenreis bent. Plotseling uitvallen van je laptop, laders en soortgelijke apparatuur zorgt voor een beperkte functietijd als gevolg van een gebrek aan vermogen. Bovendien kan het frustrerend zijn om te werken wanneer je moeite hebt met het zoeken naar kleine voorwerpen door gebrek aan verlichting. Daarom helpt het meenemen van een zaklamp om een aantal van de problemen in jouw situatie te verlichten. Wij bieden onze unieke WriteLight zaklamp aan met twee hoofdfuncties: een zaklamp en een blue-ink pen met verlichting aan de voorkant, clip, afneembare dop en een koord. Hiermee kun je makkelijker aantekeningen maken, omdat er verlichting bij komt kijken. Je kunt het ook gebruiken als zaklamp om de zichtbaarheid te verbeteren waar je je bevindt, zodat je dingen gemakkelijker en sneller kunt herkennen en vinden.

Presentator Laser Pointer

Dit is een geweldig item om te hebben, vooral als je een tool nodig heeft die je kan helpen met je PowerPoint-presentatie. Wij bieden op maat gemaakte laserpointers met een externe diapresentatiefunctie die het voor je makkelijker maken om je presentatie te bespreken. Ze zijn compatibel met Windows, Mac en Linux.

Bij Drukzo bieden we een uitgebreide selectie van aangepaste gadgets van aangepaste USB's tot muismatten die jouw zakenreiservaring zullen helpen verbeteren. Of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde gadgets of gedrukte producten, je kunt van ons verwachten dat we het hebben voor een redelijke prijs. Voel je vrij om contact met ons op te nemen via online tijdens onze kantooruren en ons innovatieve team van experts zal meer dan blij zijn om jouw behoeften aan te pakken.
Trustpilot Banner
  • Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

    Elmo
  • Ik ben zeer tevreden over de hulpvaardigheid die ik heb ontvangen. Ik moest snel een bestelling in orde maken. Er waren voor mij een aantal onduidelijkheden. Die onduidelijkheden werden stapsgewijs met me doorgenomen met zeer veel geduld. (ik heb zelf minder geduld) Fijn dat het zo kon en ik geef mijn ervaring graag door.

    Marion Smith
  • Ik bestel veel marketing materiaal bij Drukzo, al jaren. Ik ben super tevreden over de service en de kwaliteit. Ik had nu per ongeluk iets enkel bedrukt besteld terwijl het dubbel bedrukt moest zijn, dit werd opgepikt door Quinten Bauwens en dus niet zomaar voor lief genomen en gedrukt. Dat is super fijn, want aan enkele bedrukking had ik in dit geval niks gehad! Het is opgelost zonder enige moeite of bijbetaling. Geweldig! Bedankt Quinten & Drukzo!

    Maaike Van Der Veen - de Breed

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?