Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.6

Beachflags bedrukken

Wil je extra aandacht trekken? Bedrukte beachflags geven jou met hun unieke vormen de perfecte kans om iedereen naar binnen te lokken die langsloopt.

 • 11.03.2024

  Vriendelijke hulp bij al mijn vragen

  Vriendelijke hulp bij al mijn vragen. Ik nooit het gevoel dat ik dom bezig was of jullie tiujd verspilde. Ik had zelfs een goede ervaring met de chatbot!

  Ursula
 • 9.03.2024

  Altijd snel geleverd en top kwailiteit.

  Altijd snel geleverd en top kwailiteit.

  Melvin Gijzen
 • 4.03.2024

  Snelle hulp en levering!

  Ik had wat problemen bij het uploaden van mijn bestand, maar een medewerker van Drukzo heeft dit snel verholpen, zodat mijn beachflags de volgende dag al geleverd werden! Top!

  Caroline
 • 1.03.2024

  Wij hebben een vlag besteld

  Wij hebben een vlag besteld en op de site ontworpen. Dit gaat wel zo eenvoudig, een kind kan de was doen. Ook de klantenservies is top, wij konden met alle vragen terecht. Top, zeker voor herhaling vatbaar.

  Repair Café Leidscherijn Centr
 • 20.01.2024

  erg te vreden

  prima geleverd en goede kwaliteit

  jochem
 • 16.01.2024

  Mooie kwaliteit en snel geleverd

  We zijn erg tevreden over de kwaltiteit en de snelle levering. De grote vuurdoop zal aankomend weekend zijn als de beachvlaggen en mastvlag hun functie buiten moeten gaan vervullen bij ons evenement.

  Hartveilig Voorschoten

Zo kan je jouw eigen beachflag bedrukken!


Hoe hou je iemands aandacht bij jouw merk? Veel grote organisaties investeren miljoenen om op te vallen. Hoe kan je als kleinere organisatie toch opvallen? Met hoge kwaliteit beachflags kan jouw merk er tussenuit springen. In allerlei soorten en maten, de beste materialen en een scherpe prijs kan jouw merk weer en wind aan. Als je het vergelijkt met de grotere marketingcampagnes dan kan je met beachflags prima meedraaien in de aandacht.

Als je aandacht wilt omzetten naar actie dan moet gebeuren binnen 3 seconden. Daarna ben je iemands aandacht al kwijt. Je moet dus opvallen wil je iemand in die 3 seconden tijd jouw merk laten zien. Een voorbijganger moet in deze korte tijd getriggerd worden om jouw boodschap snel te lezen en te interpreteren. Teveel design op je beachflag kan afleiden van je boodschap.

Het voordeel van beachflags is dat ze in grote en kleine maten komen en in verschillende types. Of je nu een feather flag, dropflag, waveflag of square beachflag hebt, ze zijn allemaal perfect om je slogan op uit te vergroten. Op deze manier kunnen je klanten niet om je heen. Het wordt zo verleidelijk als de pop-ups die op je scherm komen. Je weet wel, “zo krijg je een sixpack in 1 maand” of “super simpel afvallen”. Ongeacht de inhoud van deze berichten, je ziet de titel toch binnen 3 seconden. Je verbeelding wordt aan het werk gezet en je bent sneller geneigd om die pop-up toch aan te klikken.

Jouw beachflags zullen dit soort boodschappen misschien niet verkopen Maar begrijp goed dat deze techniek voor beachflags zeker werkt. Vooral als je dit combineert met meerdere beachflags, zoals voor- en na foto’s. Hoe dan ook, zorg voor een positief beeld op het eindresultaat. Dat creëert weer een positieve verbinding met jouw merk.

Of je beachflag nu buiten voor jouw winkel staat of op een evenement, zorg ervoor dat je contactmogelijkheden (website, email of telefoonnummer) duidelijk staan vermeld. Al seen voorbijganger interesse toont dan moet deze over kunnen gaan tot actie!

5 snelle voordelen van beachvlaggen bedrukken

Denk aan de laatste keer dat je tijdens werk de deur uitging om te lunchen. Je hebt de hele ochtend hard gewerkt en nu is het eindelijk tijd om naar buiten te gaan voor wat frisse lucht. Waar je ook besluit om naar toe te gaan de kans is groot dat je onderweg heel veel reclameboodschappen hebt gezien. We zien er namelijk duizenden op een dag. Als je naar buiten gaat dan vliegt de reclame je bijna letterlijk om de oren. Marketing is overal: op straat, muren, gebouwen, metro’s, trams en bushaltes. Zelfs als je op het toilet zit kijk je tegen reclame aan. Dus waarom zou je dan een beachflag bestellen?


- Hoge kwaliteit en professionele uitstraling tegen een scherpe prijs
- Makkelijke manier om aandacht te trekken en interesse te wekken
- Gemakkelijk in elkaar te zetten en buiten te plaatsen
- Gemakkelijk weer uit elkaar te halen en licht van gewicht
- Gemakkelijk te vervoeren in de bijgeleverde tas

Een beachflag bestellen, hoe kies je het juiste materiaal?

Het lijkt misschien niet het belangrijkste detail, maar het juiste type materiaal voor je beachflag kunnen het verschil maken in kleur en levensduur. Stel, je hebt laatst een eigen beachflag gemaakt met klassiek vlaggenmateriaal. Het is gemakkelijk geweest om deze vlag mee te nemen naar de beurzen en evenementen die je hebt bezocht. Veel mensen leken geïnteresseerd in je product en je hebt vooruitgang geboekt in de zichtbaarheid van je merk.

Nu heb je een nieuw product gelanceerd en heb je dezelfde soort beachflag besteld. Alleen deze keer moet je naar een evenement op Zandvoort. Je loopt richting de duinen en voelt de wind langs je heen razen. Het weer zit niet mee. Je maag krimpt ineen als je bedenkt dat je meer tijd kwijt bent aan het omhoog hijsen van je vlag dan dat je bezig kan zijn met je potentiële klanten. Je bent al zo ver gekomen! Om het nog erger te maken kijk je over je schouder naar de concurrentie. Hun beachvlaggen wapperen fraai in de wind en lijken tegen alles bestand. Hoe kan dat? We leggen het je graag uit zodat jij de volgende keer je hoofd boven de wind kan uitstijgen!

Als je het materiaal voor je vlag kiest dan is het van belang om na te denken waar je de beachflag wilt neerzetten. Sta je vaak op indoor beurzen dan is het een veilige keuze om voor een klassiek vlaggendoek te kiezen. De kleuren komen niet alleen heel mooi uit op dit materiaal, de lichte glans op het doek maakt je beachflag een echte eyecatcher. Daarbij zijn de randen mooi omgezoomd. Perfect voor je eerste indruk en zelfs als je ze buiten zet kunnen ze tegen een klein stootje.

Wil je jouw beachflag buiten voor je winkel zetten dan is het aan te raden om voor longlife materiaal te kiezen. We weten allemaal dat het Nederlandse weer geen pretje is om te verduren. Bescherm je mooie ontwerp op je beachflag dan met longlife materiaal; de kleine gaatjes in het doek laten de wind gemakkelijk door waardoor deze zelfs heftige rukwinden kan weerstaan. Desondanks blijven de kleuren mooi en je ontwerp scherp, zelfs als je vlaggen de hele dag door wapperen. Het materiaal hoeft niet omgezoomd te worden, maar is van voldoende kwaliteit dat deze niet kreukt.

Een beachflag ontwerpen doe je heel gemakkelijk. In grote of kleine maten, ze steken overal bovenuit! Zorg alleen voor het juiste materiaal en vertel je verhaal.