De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
400,000+ happy customers 400.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
9.1

Reclame drukwerk

Eenvoudig zelf
Reclame Maken

Jouw bedrijf promoten doe je natuurlijk lekker zelf met promotioneel drukwerk. Kies een product en ga aan de slag!

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo.

 • 500.000+ tevreden klanten

 • 100% tevredenheidsgarantie

 • Laagste Prijs Garantie

 • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Nu twee keer gebruikt en ontvangen wat… Henri Van den Bosch 1.12.2019

Nu twee keer gebruikt en ontvangen wat ik in gedachten had.

Heel tevreden Loran 30.11.2019

Na mijn vorige bestelling meer dan een jaar geleden werd het tijd voor nieuwe visitekaartjes. Een nieuw ontwerp aan een goede prijs en hup de bestelling werd gedaan. Na de bestelling kreeg ik een mailtje van Majorie om te melden dat er iets fout gegaan was met de bestelling. Na enkele mailtjes heeft zij het probleem voor mij volledig opgelost. Dank je wel Majorie en DrukZo voor de goede service!

Goede klantenservice, topkwaliteit drukwerk Marian 29.11.2019

Echt hele fijne klantenservice. Alles wordt meteen voor je geregeld zelfs als je zelf niet de juiste bestanden hebt aangeleverd! Drukwerk ook altijd erg mooi. Als ik dan nog een punt van kritiek heb, is het dat de levertijden altijd iets langer zijn. Maar daar kun je rekening mee houden!

Veilig en vertrouwd

 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__

Hoe het werkt

Hoe __het werkt__

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Breng jouw merk onder de aandacht met promotiemateriaal
Vandaag de dag heb je als ondernemer keuze genoeg uit reclamemateriaal. Vooral online zijn de mogelijkheden eindeloos. Van social media tot online marketingcampagnes, bedrijven creëren vooral met advertenties een dure manier om als merk op te vallen tussen de concurrentie. Hoe vaker we ons online bevinden des te minder lijken we ons te beseffen dat traditionele marketing ook nog steeds bestaat. Sterker nog, de meest effectieve marketingcampagnes hebben nog steeds baat bij traditionele reclame. Promotiemateriaal voor jouw bedrijf is de manier om op te vallen. De juiste promotieartikelen bedrukken met jouw logo kunnen zowel jouw off- als online zichtbaarheid vergroten. We helpen je graag aan herkenbare en kostenbesparende promotie!

De voordelen van promotiemateriaal voor jouw merk

Promotiemateriaal is er in allerlei soorten en maten en tal van productsoorten. Denk aan kleine artikelen als pennen of buttons tot aan gepersonaliseerde campingartikelen. Voor alles wat wils. Dat betekent dat je heel gericht promotie kan maken voor een specifieke doelgroep. Wat je ook kiest, alle promotionele producten dragen bij aan een mooie indruk voor jouw bedrijf. Een online advertentie of social media post is vaak snel vergeten, terwijl reclamemateriaal veel moeilijker is om te negeren. Klanten zien jouw merk elke keer als ze een pen pakken of hun kalender openen. Bijkomend voordeel is dat klanten jouw merk meenemen. Denk aan brochures, usb sticks en tassen. Of wat dacht je van een sticker op de bedrijfsauto. Promotieartikelen bedrukken met jouw logo gaat verder dan je denkt!

Reclamemateriaal helpt je bij het bouwen van je merk imago. Daarnaast helpt het je ook om een relatie op te bouwen met je klanten, tegen een aanzienlijk lage prijs. Laat die dure digitale marketing strategieën achterwege en concentreer je op goedkoop promotiemateriaal, iets wat je in verhouding meer zal opleveren. Doordat je gratis iets van waarde weg geeft bouw je continue aan een positieve band met jouw klanten. Dat is pas waardevol! Onderzoek wijst uit dat promotiemateriaal iemand tot 6 keer meer waardevoller kan laten voelen, in vergelijking tot bijvoorbeeld andere marketing middelen zoals web. Omdat de producten van hoge kwaliteit zijn en met name bruikbaar, zorgt dit ervoor dat je klant keer op keer terug zal komen bij jouw bedrijf. Met reclamemateriaal zullen ook jouw werknemers constant herinnerd worden aan de voordelen van werken bij jouw bedrijf.

Reclamemateriaal, waar kan je het voor gebruiken?

Er zijn genoeg manieren om promotieartikelen in te zetten voor jouw zichtbaarheid. Als je reclamemateriaal hoort dan denk je waarschijnlijk al snel aan flyers, posters, mokken of pennen. In werkelijkheid zijn de mogelijkheden eindeloos! Je kunt heel veel promotieartikelen met logo laten bedrukken. Of wat dacht je van je slogan of andere bedrijfsuitingen. Noem het op en je kan het printen. Sterker nog, je kunt zelfs heel gericht delen van jouw doelgroep aanspreken met specifieke promotiematerialen.

Stel, jouw bedrijf draait om praktische zaken. Dat vraagt om alledaagse praktische producten zoals:

- Pennen
- Waterflesjes
- Mokken
- (Rug)tassen
- Boekenleggers
- Kerstzegels
- Naamkaartjes

Als jouw klanten deze producten dagelijks gebruiken of dragen dan zullen ze automatisch reclame maken voor jouw merk. Jouw bereikbaarheid en zichtbaarheid gaat omhoog! Het hoeft natuurlijk niet altijd zakelijk te zijn. Promotieartikelen kunnen naast waardevol ook heel leuk zijn. Deel ze uit en verspreid ze. Als iedereen op een beurs of evenement pennen uitdeelt dan spring je er pas echt tussen uit als je mini speakers uitdeelt. Belangrijk is dat de producten in het dagelijkse leven van jouw klanten staan. Alledaagse producten zoals kalenders, rekenmachines en opladers voor mobile telefoons kunnen helpen om jouw merk uit te dragen. Een reminder aan jouw merk zal uiteindelijk leiden tot een herkenning en misschien zelf tot een aankoop!

Promotiemateriaal bedrukken: kwaliteit voorop!

Hoe je jouw reclamemateriaal ook wilt gebruiken, let erop dat de kwaliteit hoog is. Want zo zullen jouw klanten naar jou kijken. Als jij iets van waarde mee geeft aan je klant, dan verwacht de klant dit ook terug. Bij Drukzo maken we gebruik van hoge kwaliteit promotiemateriaal om jouw logo en bedrijfsnaam te laten opvallen bij jouw klanten. Promotieartikelen voor kantoor als pennen en rekenmachines tot aan leuke gadgets als powerbanks. Of gesegmenteerd voor jouw specifieke doelgroep; wat dacht je van een festival? Banners, zonnebrillen en polsbandjes kunnen niet ontbreken. Jouw merk zal er sowieso tussenuit springen met onze keuze uit ruim 5000 promotionele artikelen!