Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.5

Bonnenboekjes en doordruksets drukken

Maak duidelijk dat administratieve documenten zoals doordruksets en bonnenboekjes van jou komen door ze te voorzien van je huisstijl. Op deze manier weten je zakelijke relaties meteen waar ze aan toe zijn.

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

Doordruksets drukken: wat zijn doordruksets?

Of je voor jouw bedrijf gebruik maakt van bijvoorbeeld een bonnenboekje met logo of niet, ben je waarschijnlijk bekend met de term ‘carbon copy’. Het is de term die gebruikt wordt als iemand een exacte kopie ontvangt – zoals bijvoorbeeld in de e-mail: de ‘CC’. Dit komt voort uit carbonpapier, dat in 1900 erg populair was bij bedrijven. Tussen twee blaadjes beschrijfbaar papier werd dan carbonpapier gelegd, dat een exacte kopie opleverde van wat er werd geschreven.

De printindustrie heeft zich sinds die tijd ver ontwikkeld, waardoor we nu ook doordruksets drukken om extra huisstijl te realiseren. Doorschrijfpapier wordt veelal gebruikt voor facturen of bonnenboekjes. Je kunt op die manier één keer iets schrijven, zodat de woorden door het doorschrijfpapier drukken. Handig als je een kopietje van belangrijke documenten wilt bewaren! Tegenwoordig is er geen carbon meer nodig in doordruksets; en dat is weer beter voor het milieu.

Doordrukpapier werkt door kleine, met inkt gevulde microcapsules die op het onderliggende papier doordrukken als je erop schrijft. De capsules zorgen ervoor dat daar waar je niet schrijft, ook geen inkt komt. Dit maakt het zo handig voor bedrijven. Die laten bijvoorbeeld een bonnenboekje drukken, zodat de facturen of bonnen in huisstijl kunnen worden meegegeven.

Bonnenboekje drukken als professionele afsluiter

Een bonnenboekje met logo kan een professionele manier zijn om klanten, cliënten en partners een bewijs van betaling mee te geven na jouw service. Sommige bedrijven kiezen voor blanco, maar andere laten doordruksets drukken om de ontvanger te helpen herinneren welke factuur van welk bedrijf is. Zo kun je jouw logo, contactinformatie en bedrijfsnaam op doorschrijfsets drukken. Wil jij je zaken op een professionele manier afsluiten? Dan is een bonnenboekje met logo een mooi detail!

Bedrukte doordruksets helpen ook met het overzichtelijk houden van de administratie. Als jouw facturen en nota’s gemakkelijk terug te vinden zijn, bouwt dat mee aan de positieve merkervaring. Als je het zo bekijkt, is doorschrijfsets drukken voor veel bedrijven een logische keuze. Je vult daar de andere huisstijl mee aan: pennen, notitieblokken of keycords. Een consistente print op al jouw brieven, enveloppen en facturen bouwt op die manier mee aan jouw professionaliteit.

Doordruksets drukken: wat zijn mijn opties?

Afhankelijk van jouw voorkeur, kun je een bonnenboekje drukken in de meest populaire maten: A6, A5 en A4. Zodra je hierover uit bent, kun je jouw design uploaden. Ga je voor een bonnenboekje met logo, een facturenboekje met jouw bedrijfsnaam of allebei? Kies een kleur voor het gebruikte papier, misschien past ook die bij jouw huisstijl. Het papier is 80gsm, dat ideaal is voor administratieve doeleinden. Ook kun je kiezen tussen sets en blokken. Wat houdt dat in?
- Doordruksets: deze optie bestaat uit losse vellen doordrukpapier. Deze worden aan de bovenkant gelijmd, waardoor ze gemakkelijk los te halen zijn. Handig om aparte kopieën te maken bijvoorbeeld. Doordruksets hebben twee of drie vellen per set.
- Doordrukblokken: net als doordruksets, maar dan verschillende sets tot blokken gelijmd. Deze hebben 25 of 50 sets per blok en een grijze, kartonnen achterkant. Deze biedt extra steun, zodat jij en je werknemers niet per ongeluk met een pen door het bonnenboekje drukken.

What our UK Customers say about our Personalised Buttons

 • 11.03.2024

  Gewoon super!

  Gewoon super!

  Marlies
 • 10.03.2024

  Snelle service, goede kwaliteit

  Snelle service, goede website, goede kwaliteit. Al jaren klant van Drukzo. Stellen nooit teleur.

  Dhr. Peter van Duijn
 • 10.03.2024

  Heel goed bereikbare helpdesk en wat een kwaliteit!

  Heel goed bereikbare helpdesk, voor alle vragen. Geweldige kwaliteit voor ons spandoek, die ook nog op tijd werd geleverd. Wij als band zijn er erg blij mee en kregen veel enthousiaste reacties van ons publiek. Zouden dit bedrijf zeker aanraden!

  Koos
 • 10.03.2024

  Goede kwaliteit voor goede prijs en…

  Goede kwaliteit voor goede prijs en binnen een week geleverd.

  Jan
 • 10.03.2024

  Zeer tevreden

  Zeer tevreden. Zowel kleur, kwaliteit en levering.

  Theo
 • 10.03.2024

  Snelle en mooie Banner ontvangen

  Snelle en mooie Banner ontvangen. Kwalitatief ook prima. Zou dit bedrijf zeker aanraden.

  Ron Niemans