De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
400,000+ happy customers 400.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
9.1

Keycords bedrukken

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo.

  • 400.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Laagste Prijs Garantie

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Nu twee keer gebruikt en ontvangen wat… Henri Van den Bosch 1.12.2019

Nu twee keer gebruikt en ontvangen wat ik in gedachten had.

Heel tevreden Loran 30.11.2019

Na mijn vorige bestelling meer dan een jaar geleden werd het tijd voor nieuwe visitekaartjes. Een nieuw ontwerp aan een goede prijs en hup de bestelling werd gedaan. Na de bestelling kreeg ik een mailtje van Majorie om te melden dat er iets fout gegaan was met de bestelling. Na enkele mailtjes heeft zij het probleem voor mij volledig opgelost. Dank je wel Majorie en DrukZo voor de goede service!

Goede klantenservice, topkwaliteit drukwerk Marian 29.11.2019

Echt hele fijne klantenservice. Alles wordt meteen voor je geregeld zelfs als je zelf niet de juiste bestanden hebt aangeleverd! Drukwerk ook altijd erg mooi. Als ik dan nog een punt van kritiek heb, is het dat de levertijden altijd iets langer zijn. Maar daar kun je rekening mee houden!

Gepersonaliseerde keycords van Drukzo
Je loopt de gang door richting je volgende meeting of presentatie. Door alle drukte heb je gewoon te veel dingen om bij te houden. Dat is het moment waarop je de sleutels verliest en plotseling bent u hopeloos. Drukzo repareert dat met zijn nieuwe persoonlijke keycords. Met de aangepaste keycords van Drukzo raak je nooit meer je sleutels of ID kwijt en vergeet je nooit meer waar ze liggen: rond je nek.

Velen denken dat keycords iets zijn voor vergeetachtige kinderen, maar dat is totaal niet waar. Ze zijn perfect voor de drukke manager die voortdurend zijn id moet tonen. Ze zijn perfect voor de vrouw onderweg die een gemakkelijke plek nodig heeft om haar sleutels op te bergen. Ze zijn perfect voor gebruik van de sportschool tot de directiekamer. Gepersonaliseerde lanyards zijn misschien wel de meest veelzijdige accessoire die je zou kunnen hebben en Drukzo is blij deze alleen aan u te kunnen leveren in de hoogste kwaliteit.

Keycords personaliseren voor de gehele organisatie
Gepersonaliseerde lanyards zijn niet alleen geweldig voor persoonlijk gebruik, maar ze zijn ook geweldig voor bedrijven om te gebruiken. U kunt uw eigen logo of ontwerpen aan het koord toevoegen om een bedrijfsidentiteit te creëren. Laat uw werknemers zien dat u om hen geeft en maak vandaag uw eigen gepersonaliseerde leeflijnen voor uw bedrijf.

Het verschil bij: Drukzo
Drukzo is trots op het bieden van de best mogelijke ervaring aan zijn klanten. Met onze snelle levering, hoogwaardige print techniek en uitstekende klantenservice, streeft Drukzo ernaar uw ervaring hier de best mogelijke te maken. Denk eraan, met Drukzo zijn uw opties onbeperkt als het gaat om het personaliseren van uw vanglijnen. Wij geloven dat alleen je verbeelding je beperkt. U bent uw eigen merk, begrijp het verschil tussen Drukzo.