De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
400,000+ happy customers 400.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
9.1

Keycords bedrukken

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo.

  • 400.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Laagste Prijs Garantie

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Order zéér correct afgehandeld.Ook de… Dhr. Bakker 13.01.2020

Order zéér correct afgehandeld.Ook de chat sessie zeer vriendelijk geholpen en het probleempje opgelost. Klasse!!

Zo tevreden over Drukzo RonaH 12.01.2020

Fijne service zowel telefonisch als in de helpdesk chat. Goede communicatie, status bestelling via de mail. Makkelijk dashboard en verwerken bestelling. De kwaliteit vd flyers meer dan prima!

Prints Drukzo Lizzy 11.01.2020

Bij Drukzo al meerdere prints besteld. Altijd tevreden geweest over de kwaliteit. Helaas hadden mijn printjes bij de laatste bestelling wat beschadigingen. Via het klachtformulier in contact gekomen met een vriendelijke medewerker. Gelukkig werd de 'klacht' serieus genomen. Na het opnieuw aanleveren van mijn bestand had ik de printjes al binnen 2 dagen in huis. Super tevreden dus over de service van Drukzo!

Gepersonaliseerde keycords van Drukzo
Je loopt de gang door richting je volgende meeting of presentatie. Door alle drukte heb je gewoon te veel dingen om bij te houden. Dat is het moment waarop je de sleutels verliest en plotseling bent u hopeloos. Drukzo repareert dat met zijn nieuwe persoonlijke keycords. Met de aangepaste keycords van Drukzo raak je nooit meer je sleutels of ID kwijt en vergeet je nooit meer waar ze liggen: rond je nek.

Velen denken dat keycords iets zijn voor vergeetachtige kinderen, maar dat is totaal niet waar. Ze zijn perfect voor de drukke manager die voortdurend zijn id moet tonen. Ze zijn perfect voor de vrouw onderweg die een gemakkelijke plek nodig heeft om haar sleutels op te bergen. Ze zijn perfect voor gebruik van de sportschool tot de directiekamer. Gepersonaliseerde lanyards zijn misschien wel de meest veelzijdige accessoire die je zou kunnen hebben en Drukzo is blij deze alleen aan u te kunnen leveren in de hoogste kwaliteit.

Keycords personaliseren voor de gehele organisatie
Gepersonaliseerde lanyards zijn niet alleen geweldig voor persoonlijk gebruik, maar ze zijn ook geweldig voor bedrijven om te gebruiken. U kunt uw eigen logo of ontwerpen aan het koord toevoegen om een bedrijfsidentiteit te creëren. Laat uw werknemers zien dat u om hen geeft en maak vandaag uw eigen gepersonaliseerde leeflijnen voor uw bedrijf.

Het verschil bij: Drukzo
Drukzo is trots op het bieden van de best mogelijke ervaring aan zijn klanten. Met onze snelle levering, hoogwaardige print techniek en uitstekende klantenservice, streeft Drukzo ernaar uw ervaring hier de best mogelijke te maken. Denk eraan, met Drukzo zijn uw opties onbeperkt als het gaat om het personaliseren van uw vanglijnen. Wij geloven dat alleen je verbeelding je beperkt. U bent uw eigen merk, begrijp het verschil tussen Drukzo.