Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
  • Supersnelle levering
  • 1000+ Bedrukte producten
  • 5-sterren Klantenservice

Bestel jouw zomer drukwerk. Zonder moeite, zo geregeld!

Beste prijs garantie

Bij Drukzo is er voor elk budget een geschikt artikel!

Snelle levering mogelijk

Snelle levering mogelijk

trustpilot stars
8.9

Gebaseerd op 1620 reviewsWitte T-shirts

Steek je afgetrainde lichaam in een zomers jasje!

Toon alles

Excellent

8.9

1620

Total reviewsWelke producten zijn geschikt voor welke evenementen?

Er zijn talloze buitenevenementen, of het nu de dorspfeest, een buiten theater, een festival of een (politiek) evenement is. Aan de hand van vier verschillende evenementen willen we laten zien wat je kan gebruiken om uit jouw zomerpromotie het grootste effect te behalen. Een warme, lange zomerdag drijft mensen naar buiten. Grijp deze kans om uw doelgroep daar te bereiken. Zoek een geschikt evenement voor uw doelgroep en toon daar uw aanwezigheid!

Freebies - weggeefacties

Bijna iedereen kijkt uit naar de zomer en als hij er eindelijk is, is die zo weer voorbij. Het ontvangen van een freebie tijdens de zomer is een herinnering aan de mooie en zonnige tijd. Als je jouw klanten en zakelijke partners wat plezier wil geven, zijn zomerse freebies ideaal! Op deze manier ben je ook deel van hun vrije tijd en op vakantie. De freebies zijn ontworpen om zomer en zonneschijn aan te trekken, maar als advies, verspreid de freebies op verschillende tijdstippen en verschillende plaatsen. Zo zorg je ervoor dat je de meeste impact maakt op jouw doelgroep.

Zomer sponsoring

Zomer is zon, zee en strand! Het sponsoren van een voetbalploeg of horeca zaak met bedrukte strand producten zoals strandstoelen, zonnebrillen of parasols zorgt ervoor dat jouw merk het gespreksonderwerp is bij elke borrel.

Muziek festivals

en andere open lucht festivals zijn toeschouwermagneten. Tienduizenden mensen nemen deel aan dit soort massa-evenementen, maar hoe maak je jouw merk zichtbaar in die massa? Het is een kwestie van goed budget en de juiste producten. Je kunt gaan voor een reeks verschillende producten en die verspreiden onder mensen of je kiest voor 1 sterk product. Onze bedrukte dopper is een goed voorbeeld van een sterk product tijdens muziek festival, heel praktisch en mensen gooien het niet in de vuilnisbak.

Het bedrijfsevenement

Tijdens jouw bedrijfsevenement verwelkom je een kring van gasten, van wie de meesten al klanten zijn maar ook andere mensen wie sterke interesse hebben het bedrijf z'n producten of diensten. Daarnaast verwelkom je waarschijnlijk jouw medewerks, inclusief gezinnen en vrienden. Give-aways, die geschikt zijn voor de massa, zijn hier niet de juiste keuze. Natuurlijk zullen uw gasten ook genieten van een balpen of zonnebril, maar zorg ervoor dat deze speciale kring van gasten, die je graag als vaste klant wil hebben, iets bijzonders krijgen want dat verdienen ze. De beste stimulans voor een aankoopbeslissing of een langdurige zakelijke relatie bereik je met hoogwaardige zomerpromotie in combinatie met een goede speech of gesprek. Houd er rekening mee dat de kwaliteit van promotionele producten in de zomer altijd wordt geassocieerd met de kwaliteit van uw bedrijf.

Hoe vind ik een geschikt evenement voor mijn doelgroep?

Wees bewust van wie je doelgroepen precies zijn en definieer je persona's zo concreet mogelijk om erachter te komen welke (vrijetijds) interesses je doelgroep heeft. Je hoeft niet per se alle doelgroepen te bereiken, je op één richten. Als u uw doelgroep kent, vraagt jezelf dan af: wil ik contact opnemen met klanten of hen interesseren? Wil ik lokaal of regionaal adverteren? Welke evenementen zijn er voor het gedefinieerde vrijetijdsbelang van jouw persona's? Hoe groot is het evenement? Wie is de organisator? Hoe bereik ik deze mensen?

3 tips 1. Trek erop uit en analyseer waar jouw doelgroep z'n vrije tijd doorbrengt 2. Handige promotionele artikelen voor de zomer zijn populairder en gaan langer mee 3. Hoe groter de massa van mensen is, des te effectievere promotionele producten

3 feiten 1. Dé zomer dag, 21 juni, is de langste van het jaar (bijna 17 uur) 2. Juli is gemiddeld de warmste maand van het jaar 3. De zon zorgt voor stijgende beurskoersen

Onze beloften

  • Eenvoudig je bestanden uploaden
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Gegarandeerd op tijd geleverd

Dit is Drukzo

  • Gratis verzending (vanaf 30 euro)
  • Super eenvoudig online bestellen
  • Kies uit duizenden online ontwerpen

Kunnen we je helpen?

Bjorn help