De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Wijnglazen bedrukken

Een goed wijntje moet gedronken worden in een goed glas. Maak indruk op de wijnliefhebbers met gepersonaliseerde wijnglazen.

Van ons blog

Drukzo is gelanceerd met één grote missie; het toegankelijk maken van printen voor iedereen en overal. Uit onze persoonlijke ervaringen ontdekten we dat het geen makkelijke taak was om printdiensten te bestellen, daarom hebben we een blog gecreëerd die vol staat met nuttige en inspirerende artikelen en een YouTube kanaal die vol staat met video's om je volgende printopdracht super makkelijk te maken!

Wijnglazen bedrukken bij Drukzo

Het is de op één na meest gedronken alcoholische drank. Geen tafel is gedekt zonder het bekende, ronde glaswerk en in een restaurant bestel je ‘er lekker een fles bij’. Wijn is heel ver ingeburgerd in onze cultuur en we kijken onbewust heel vaak tegen de glazen aan. Naast de bedrukbare karaffen, servetten en borden biedt Drukzo tegenwoordig ook bedrukte wijnglazen aan! Van wijnglazen met tekst tot wijnglazen met eigen logo, je vindt ze in ons assortiment. Of het nu om mogelijkheid tot reclame gaat, je promotie voor jouw merk wilt maken of een groot feest geeft, een wijnglas bedrukken is zo geregeld en een permanent aandenken. Je kunt unieke marketing drijven naast perfect verzorgd bestek, ingelegde servetten en borden ook jouw glazen personaliseren. Dat is toch geweldig? En dan te bedenken dat één glas per dag nog eens gezond is ook…

Wijnglazen met tekst voor elke gelegenheid

Bijna iedere horecagelegenheid schenkt wijn. Dan is de keuze: doe je dat in de glazen van een ander, of laat je wijnglazen bedrukken en zorg je ervoor dat de branding van jouw zaak tot in de kleinste puntjes is verwerkt? Het zal jouw gasten namelijk zeker niet ontgaan. Ze zijn gewend aan wijnglazen met tekst, zoals de naam van het wijnhuis. Wijnglazen met logo vallen op, worden gewaardeerd en dragen bij aan de beleving van de gasten. En daar doe je het voor! Denk er maar eens over: zou je ooit insteekhoesjes met de merknaam van het bestek geven? Precies!

Een andere gave reden om een wijnglas met naam te laten maken, is voor een groot feest. Denk aan een Sweet 16, iemand die Sarah of Abraham wordt of bijvoorbeeld een nieuwjaarsfeest waar je veel tijd en moeite in hebt gestopt. Niet al het drukwerk gaat om naamsbekendheid, een doelgroep bereiken of je bedrijfsnaam/bedrijfslogo promoten. In dit geval dienen de glazen als de spreekwoordelijke kers op de taart, het pièce de résistance. Natuurlijk is het ook een leuk aandenken voor al jouw gasten en kun je de glazen na afloop mee naar huis geven. Zo onthoudt iedereen de gezelligheid. Bovendien is de print ervan verzekerd lang te blijven zitten; de gebruikte druktechniek is de zeefdruk en deze is vaatvasser- en krasbestendig. Wel zo gemakkelijk als je iets aan iemand cadeau doet!

Ook verloofden vinden een wijnglas met naam, van elkaar of van beide, erg leuk. Het is een origineel aandenken en een stuk hipper dan het peper- en zoutstelletje dat je bij alle andere bruiloften krijgt. Met dit cadeautje kun je na de bruiloft gezellig zelf nog een fles opentrekken en proosten op het nieuwe bruidspaar. Daarnaast is een uitzet een mooi moment om een wijnglas te bedrukken. Je begint immers met niets en moet een hele inboedel bij elkaar rapen! Het is een mooi cadeau om aan iemand te geven en biedt meteen de mogelijkheid om het extra persoonlijk te maken. Dat is weer eens iets anders dan een klok, set washandjes of prullenbak!

Tot slot is een gala een hele populaire gelegenheid waarvoor mensen wijnglazen bedrukken. Daar waar veel alcohol wordt geschonken – en laten we eerlijk zijn – is het zeker de moeite waard om ook het glaswerk te personaliseren. Met eigen tekst, het logo of de datum van het gala wordt zelfs de horeca een hele persoonlijke boel. Zowel goed voor de beleving van het evenement als voor de stijl: een wijnglas blijft natuurlijk erg klassiek in uitstraling!

Welk wijnglas met naam is geschikt voor mij?

We kunnen met een gerust hart stellen: alle glazen zijn even geschikt in kwaliteit en duurzaamheid. De prints zijn zowel kras- als vaatwasserbestendig, waardoor je de wijnglazen met tekst niet apart, op de hand hoeft af te wassen. Vervolgens is het een kwestie van bedenken welke soort wijn je wilt schenken (wit of rood) en hoe groot je het glas wilt hebben. Bij Drukzo vind je verschillende hoogtes, vormen en inhoud en weet je zeker dat er altijd iets tussen zit dat precies bij jouw wensen aansluit. Of je er nu tientallen, honderden of zelfs meer dan duizend wilt kopen, het bestellen is zonder moeite, zo geregeld!
Trustpilot Banner
  • Snelle en goede service. Goede kwaliteit en zeker niet duur. Klantenservice reageert ook snel en helpt. Kreeg een beschadigde plaat thuis, direct de volgende dag een nieuwe plaat binnen.!

    Danika Streppel
  • super super happy het is niet alleen te duur, maar klantenservice is ook altijd vriendelijk. sinds 4 jaar bestellen we onze producten via Drukzo en zijn nog niet teleurgesteld. :))

    Wonderland by Alicja
  • Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

    Elmo

Lage Oplage Nodig?

Gegraveerde wijnglazen nodig, of een lage oplage voor thuis of als cadeau? Bekijk het assortiment van onze partner en bestel al glazen vanaf 1 stuk.

En, als je onze link gebruikt krijg je ook nog extra korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Dit zeggen onze klanten

Snelle en goede service. Danika Streppel 29.07.2021

Snelle en goede service. Goede kwaliteit en zeker niet duur. Klantenservice reageert ook snel en helpt. Kreeg een beschadigde plaat thuis, direct de volgende dag een nieuwe plaat binnen.!

super super happy Wonderland by Alicja 28.07.2021

super super happy het is niet alleen te duur, maar klantenservice is ook altijd vriendelijk. sinds 4 jaar bestellen we onze producten via Drukzo en zijn nog niet teleurgesteld. :))

Dit jaar ons jubileum feest en voor het… Elmo 23.07.2021

Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?