Onze klantenservice ondervindt momenteel technische problemen en is daardoor mogelijk moeilijk bereikbaar. We werken hard aan een snelle oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.

DIT IS DRUKZO PRO

 

Het concept Drukzo

 

100% voor grafische professionals

15 jaar geleden startte de oprichters van Drukzo met het aanbieden van standaard drukwerk via het internet. In die jaren ontdekten wij hoe moeilijk het was om de juiste partners te vinden om betrouwbaar zaken mee te doen.

 

Al die jaren werkten wij met diverse partners, maar geen een van die partners voldeed echt aan onze wensen. Vanuit die visie ontwikkelden wij Drukzo: Een gesloten netwerk, 100 % voor grafisch professionals en niet voor eindklanten. Een uniek netwerk, waarbij onze partners profiteren van het grote inkoopvolume wat wij gezamenlijk met z’n allen realiseren.

 

Drukzo is gemaakt door wederverkopers, voor wederverkopers, en is uniek in zijn soort. De prijzen op het portal zijn exclusief en alleen beschikbaar voor professionele partners die aangemeld zijn bij het netwerk. En niet alleen de laagste prijs is daarbij het voordeel wat onze partners hebben, maar ook tal van andere voordelen.

 

Drukzo is het enige 100 % Nederlandse drukwerkportal wat op deze schaal haar partners een volledig aanbod biedt. Doordat wij 100 % zelf produceren op onze productie locaties in Oss en Baarle Nassau, kunnen we onze partners garantie geven op zowel levering, kwaliteit als service.

 

Welkom bij Drukzo. Voor wederverkoper, door wederverkopers.

De laagste prijzen van Europa

Doordat wij 100% van ons product aanbod zelf produceren, kunnen wij met zekerheid zeggen dat we laagste prijzen van Europa hebben. Juist, in veel gevallen dus goedkoper dan Flyeralarm, Onlineprinters en de anders Duitse partijen. Alleen als reseller krijg je deze prijzen, eindklanten moeten op 'gewoon op Drukzo bestellen' met prijzen die tientallen procenten hoger liggen. Zo weet je zeker dat je zelf nog een marge kunt maken.

Upgrade naar snellere levertijden

Jouw klant heeft zijn drukwerk altijd direct nodig. Daarom krijg je bij Drukzo altijd een gratis upgrade naar een snellere levertijd. Voor flyers, folders en posters geldt zelfs dat je gratis een spoed levering krijgt! Vandaag voor 10.00 uur besteld, is morgen gratis het drukwerk al in huis. We verzenden al het drukwerk gratis en blanco, zodat het je direct naar je klant kunt doorsturen.

Op rekening betalen

Wij vinden dat zakendoen bestaat uit wederzijds vertrouwen. Je kunt bij ons daarom zelfs als nieuwe klant kiezen om op rekening te betalen. Dit geldt voor bestellingen tot €250,- en we vragen hier geen extra verwerkingskosten voor. De termijn voor betalen op rekening is 8 dagen nadat jouw laatste product is verzonden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En profiteer van aanbiedingen en deals!

Drukzo
  • Certificaat Thuiswinkel Waarborg
  • Certificate Ecommerce Europe Trustmark
  • Ideal
  • Paypal
  • master
  • American Express
  • Mastercard
  • Klarna