Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.5

Feestvlaggetjes bedrukken

Breng elk feestje tot leven met jouw merk! Het is geen echt feest zonder dat er vlaggetjes in de ruimte hangen.

Wat inspiratie nodig?

Wanneer je een event organiseert, zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden. Met zoveel mogelijkheden is het kiezen van het juiste drukwerk voor jouw event makkelijker gezegd dan gedaan. En zelfs als je precies weet wat je wilt, dan kan je soms nog steeds wat inspiratie gebruiken om jouw ontwerp er zo geweldig mogelijk uit te laten zien. Wat je ook nodig hebt, wij kunnen je helpen. Bekijk onze meest gelezen blog artikelen over print marketing voor events:

Hoe gepersonaliseerde feestvlaggen jouw feest naar een hoger niveau brengen

Als organisator van evenementen wil je dat je feesten en festivals groots worden. Je wil dat je gasten de tijd van hun leven hebben. Daarom is het belangrijk dat je de nodige voorbereidingen treft om je evenement perfect te laten verlopen. Dit houdt ook in dat je ervoor moet zorgen dat je evenement eruitziet zoals het eruit hoort te zien: als een feest.

Waarom het gebruik van verschillende kleuren essentieel is voor elk evenement

Het is altijd een goed idee om kleuren te gebruiken die bij het thema van je evenement passen. In feite is het een efficiënte manier om de juiste stemming voor je feest te zetten. Je kunt bijvoorbeeld koele kleuren zoals blauw en groen gebruiken om je bezoekers een plechtige sfeer te geven. Aan de andere kant, als je een rave party of iets dergelijks organiseert, dan wil je misschien felle kleuren zoals rood en geel om passie in het hart van je gasten naar boven te halen.

Wij bieden vlaggenlijnen aan die je kunt gebruiken om je feest nog meer te accentueren. Driehoekige en rechthoekige vlaggen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren die het thema van je evenement zullen aanvullen. Onze op maat gemaakte vlaggen zijn er ook in verschillende maten en materialen, zoals glanzend, vuurwerend en kunststof. Je kunt je vlaggen ook voorzien van je bedrijfslogo aan beide zijden.

Hoe voedseldisplays waarde kunnen toevoegen aan je feest

Een voedseldisplay is altijd een aandachtspunt op een evenement, omdat mensen in de loop van je festival of feest zeker honger zullen krijgen. Je kunt er ook een artistiek element van je evenement van maken, bijvoorbeeld door je voedsel op een esthetische manier te presenteren.

We kunnen dit verder aanvullen met onze prachtige papieren vlaggen. Je kunt ze laten bedrukken in PMS-kleuren of full colour met jouw ontwerp of logo, passend bij het thema van je festival of feest. Ze zijn ook verkrijgbaar in drie formaten en zijn bovendien milieuvriendelijk. Je kunt er ook voor kiezen om deze vlaggetjes te laten dienen als opvallende voedseletiketten voor extra gemak.

Waarom het ideaal is om mensen hun affiniteit te delen

Als organisator van evenementen is het van vitaal belang dat alles op rolletjes loopt en er zullen momenten zijn waarop je ervoor moet zorgen dat je gasten in groepen worden ingedeeld. Niet alleen geeft dit mensen met dezelfde interesses de kans om zich te binden, maar het kan ook helpen om alles op orde te houden. Dit werkt het beste, vooral als je festival of feest spelletjes met zich meebrengt en je mensen bij elkaar in het team wilt hebben.

Gelukkig bieden wij papieren supportersvlaggen aan die groter zijn dan standaard papieren vlaggen, waardoor ze ideaal zijn voor dergelijke evenementen. Ze zijn geplakt op stokken van hoge kwaliteit, zodat de persoon er op zijn gemak mee kan zwaaien. Je kunt ze ook in full colour kiezen of in één tot drie kleuren, afhankelijk van het kleurenschema van je festival. Met onze levendige vlaggen kun je verwachten dat je gasten zich solidair zullen opstellen terwijl ze deelnemen aan de activiteiten van jouw evenement.

Bij Drukzo kun je van ons verwachten dat wij je helpen ervoor te zorgen dat jouw gasten een geweldige tijd hebben. Dit houdt ook in dat wij producten leveren die goed passen bij jouw evenement. Voel je vrij om contact met ons op te nemen tijdens onze werkuren en wij zullen graag luisteren naar jouw vragen en zorgen.
 • 18.11.2023

  Producten zijn van top kwaliteit

  Producten zijn van top kwaliteit. En indien er toch iets niet in orde is dan zorgt de klantendienst steeds voor een oplossing.

  Maxim Bode
 • 16.11.2023

  Onklopbare service en klantvriendelijkheid

  Als gloednieuwe klant kreeg ik meteen een voorproefje van de geweldige service en klantvriendelijkheid. Via mail ogenblikkelijk en perfect geholpen. Alsof er een heel team klaarstond enkel en alleen voor ons. Sterk...

  Patrick Mertens
 • 5.11.2023

  Geweldig opgelost na misdruk

  Heeeel geweldig opgelost n.a.v. mijn melding van een x aantal misdrukken van mijn folders!!! Eergisteren meteen een reproductie mogen ontvangen. Heeel fijn!!! Bedankt voor de adequate oplossing!

  Mascha ten Haaf
 • 29.07.2021

  Snelle en goede service.

  Snelle en goede service. Goede kwaliteit en zeker niet duur. Klantenservice reageert ook snel en helpt. Kreeg een beschadigde plaat thuis, direct de volgende dag een nieuwe plaat binnen.!

  Danika Streppel
 • 23.07.2021

  Dit jaar ons jubileum feest en voor het…

  Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

  Elmo
 • 23.07.2021

  Ik ben zeer tevreden over de

  Ik ben zeer tevreden over de hulpvaardigheid die ik heb ontvangen. Ik moest snel een bestelling in orde maken. Er waren voor mij een aantal onduidelijkheden. Die onduidelijkheden werden stapsgewijs met me doorgenomen met zeer veel geduld. (ik heb zelf minder geduld) Fijn dat het zo kon en ik geef mijn ervaring graag door.

  Marion Smith