De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
400,000+ happy customers 400.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
9.1

Bedrukte vlaggen

De vlag mag uit! Onze vlaggen zorgen ervoor dat je opvalt in de straat. Van een vlag aan de gevel of één op je raam tot een beachflag op de stoep.

 • Bepaal je eigen formaat
 • Gedrukt op duurzaam vlaggenmateriaal
 • Verkrijgbaar in windbestendig materiaal

1 Vlaggen (eigen formaat) nu voor € 9,95

1x Vlag van 1m2, standaard vlaggendoek, witte haken

Heb je haast?

Bekijk onze snelste levering

Hoe meer opties, des te meer vreugd. We hebben een vlag voor ieder doeleinde, wat is die van jouw?

7 Tips voor een doeltreffend vlag-ontwerp voor marketeers

Met de komst van online marketing, kan het over het hoofd zien van traditionele vormen van marketing snel gebeuren. Dit is absoluut niet erg!. Het blijkt dat outdoor marketing nog steeds een zeer populair middel is om alle soorten bedrijven te promoten. Een van de meest voorkomende vormen van outdoor marketing materialen zijn vlaggen.
Lees verder

Vlag materiaal

Hoe lang moeten je vlaggen meegaan?

Standaard vlaggendoek

Het 110 grams polyester stof heeft een fijne structuur, wat zorgt voor een stijlvolle look. Het is stevig materiaal dat wordt omgezoomd om rafelen tegen te gaan. Het is een perfect vlaggendoek voor tijdelijke promoties.

Bestel nu

Langere levensduur

Als je vlaggen veel wind vangen doe je er goed aan voor dit extra sterke vlaggendoek met grove structuur te kiezen. Omzomen is door de hoge kwaliteit niet nodig. Het materiaal gaat veel langer mee en is geschikt voor alle weersomstandigheden.

Bestel nu

#helloprinted

Hey! Wij vinden het fantastisch om jouw waanzinnige ontwerpen op social media te zien, dus vergeet ons niet te taggen en gebruik #helloprinted om te worden vermeld!

 • geweldige persoonlijke hulp bij het maken van de vlag, echt super!!!

  Annelies Willemse
 • Ik had op korte termijn beachflags nodig. Na een korte zoektocht op het internet kwam ik bij Drukzo terecht. Ik ben echt top geholpen door Caroline. Binnen een aantal uren was de bestelling geplaatst en heel snel bij ons afgeleverd. Zeker een aanrader om dit soort drukwerk bij Drukzo te laten doen.

  Jannette Tinke-Vermeer
 • Ik had eigenlijk geen tijd, veel te druk met opening van mijn werkplaats/galerie/atelier en met alles bezig geweest behalve drukwerkzaken. Na wat geklungel van mijn kant met ontwerpjes die niet lukte, heeft MARIE-JOSE ARTS van Drukzo mij supersnel en goed geholpen en optijd, binnen twee dagen, uitnodigingskaarten, vlaggen en visitekaartjes e.d in huis te hebben!

  F.A. Kruger
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or