0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5
Visitekaartjes ontwerpen: <br> gratis en makkelijk!

Visitekaartjes ontwerpen:
gratis en makkelijk!

Het oneindige aanbod van visitekaartjes voorbeelden van Canva x Drukzo maakt een visitekaartje zelf vormgeven wel erg makkelijk!

Inspiratie opdoen: wat voor templates kan ik kiezen?

Er zijn talloze voorbeelden waaruit je kunt kiezen als het aankomt op ontwerp templates. Voor elk doel en stijl is er een template beschikbaar! Het is simpel: je hoeft alleen maar het soort visitekaartje te zoeken in onze ontwerptool en je kunt aan de slag! Jouw perfecte visitekaartjes, ze liggen bijna voor je klaar.

Hoe maak je een doeltreffend visitekaartje?

Visitekaartjes ontwerpen is nog nooit zo makkelijk geweest met Canva! Maak gebruik van de brede selectie visitekaartjes voorbeelden die je kan uitzoeken op jouw persoonlijke smaak en de identiteit van je bedrijf. Maar hoe maak je een visitekaartje nou echt effectief?

Kies passend materiaal bij je ontwerp

Kies passend materiaal bij je ontwerp

Materiaal speelt een grote rol in het zelf visitekaartjes creëren. Denk bij het visitekaartje ontwerpen na over de identiteit, doel en gebruik van de kaartjes en kies passend materiaal en afwerking.

Voeg de nodige informatie toe in je tekst

Voeg de nodige informatie toe in je tekst

Visitekaartjes ontwerpen gaat samen met het kort en krachtig toevoegen van de meest belangrijke informatie zoals contactgegevens, sociale media of een adres. Zorg ervoor dat je dit soort informatie in leesbare tekst toevoegt.

Maak je visitekaartje visueel aantrekkelijk

Maak je visitekaartje visueel aantrekkelijk

Maak gebruik van grafische afbeeldingen en een logo in je visitekaartje ontwerp. Onze Canva visitekaartjes voorbeelden helpen hierbij. Het oog wil ook wat! Maar houd het simpel en overzichtelijk.

Zelf visitekaartjes<br> ontwerpen met<br> Canva x Drukzo

Zelf visitekaartjes
ontwerpen met
Canva x Drukzo

  • Kies een visitekaartje ontwerptemplate (1000+ beschikbaar)

  • Maak jouw visitekaartje design persoonlijk met jouw logo, lettertypes en afbeeldingen

  • Check je visitekaartje ontwerp en keur het goed

  • Wacht tot je visitekaartjes bij jou thuis worden geleverd

FAQ

Hoe kan je gratis visitekaartjes ontwerpen met Canva?

Visitekaartjes ontwerpen kan erg tijdrovend zijn, zeker als je van de ene op de andere ontwerptool over gaat. Met Drukzo was online visitekaartjes ontwerpen nog nooit zo makkelijk! We werken samen met Canva om al jouw ontwerpzorgen weg te nemen! Het ontwerpprogramma van Canva in combinatie met Drukzo's zorgeloze manier van bestellen maakt de mogelijkheden eindeloos. Duizenden fantastische gratis visitekaartjes voorbeelden helpen jou met een gemakkelijke en creatieve start. Kies een visitekaartjes design en maak het volledig naar jouw wens!

Hoe maak je een visitekaartje?

De eerste stap is snel gemaakt: scroll door de ontwerptemplates heen, doe voldoende visitekaartjes inspiratie op en kies een visitekaartjes voorbeeld dat bij jouw bedrijf en/of doel past! Dit is het kleine, creatieve duwtje dat je nodig hebt om de ware ontwerper in jezelf naar boven te halen. Maak jouw visitekaartjes nu persoonlijk door de volgende stappen te volgen:
- Voeg het logo en de kleuren van jouw bedrijf toe.
- Beschrijf de belangrijkste informatie met een duidelijk lettertype en passende lettergrootte.
- Geef jouw contactgegevens een goede plek (website, e-mail, telefoonnummer en social media).
- Dubbelcheck je visitekaartje op typefouten en spelfouten.
- Selecteer het materiaal, de afwerking, hoeveelheid en levertijd voor jouw visitekaartjes.

Waar kan ik de ontwerptemplates voor gebruiken?

Canva x Drukzo biedt een scala aan gratis ontwerptemplates voor ieder bedrijf en iedere gelegenheid waardoor online visitekaartjes ontwerpen toegankelijk, makkelijk en leuk is voor iedereen! De opening van een nieuw bedrijf, promotie voor een evenement, de nieuwe collectie of een uitverkoop in de winkel, visitekaartjes maken is het antwoord! Weet je nog niet zo goed wat je wil? Geen zorgen! Speur door al de visitekaartjes voorbeelden, de ontwerptemplates bieden de ultieme visitekaartjes inspiratie voor iedereen!
Kies na het visitekaartje ontwerpen voor passend materiaal en de afwerking om jouw visitekaartjes uniek te maken.

Wat moet er op een visitekaartje?

Wat moet er op een visitekaartje staan? Hoe geef je dit het beste weer? Hieronder zetten wij een aantal punten op een rijtje voor je die je kan gebruiken bij het ontwerpen. - Zorg ervoor dat je een logo met de juiste resolutie en kwaliteit gebruikt om te voorkomen dat deze korrelig en onherkenbaar wordt, dit is juist het herkenbare element van een kaartje.
- Denk ook aan de slogan of de propositie van je bedrijf. Door dit op je visitekaartje te plaatsen geef je meer persoonlijkheid aan je bedrijf.
- Maak je beroep groter dan je naam en contactinformatie, zodat het goed opvalt. Mensen zoeken namelijk voor beroepen als ze een service nodig hebben, en niet zo snel voor een naam. Houd hier ook rekening mee in je ontwerp.
- Daarnaast is je contactinformatie van belang. Voeg je telefoonnummer, een e-mailadres en het adres van je vestiging toe. Druk de contactwijze waar je het best op te bereiken bent vet, dan valt dat extra op!
Meer inspiratie nodig voor het ontwerpen van jouw visitekaartje? Bekijk onze blog waarin staat beschreven wat er op jouw visitekaartje moet komen te staan.

Hulp nodig bij het online ontwerpen van visitekaartjes?

Stuur gerust een e-mail naar onze klantenservice als je toch nog wat vragen hebt! Als je tijdens het ontwerpen van je visitekaartjes via Canva x Drukzo twijfels hebt, mag je direct contact opnemen via onze live-kanalen: telefonisch of via de chat.

Laat je inspireren door de geweldige templates, speciaal voor jouw ontwerp!