De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
  • Supersnelle levering
  • 1000+ Bedrukte producten
  • 5-sterren Klantenservice

Visitekaartjes ontwerpen

Ontwerp het Zelf!

Jouw gloednieuwe ontwerp is razendsnel klaar dankzij onze collectie van +100.000 unieke design templates.

Ontwerp nu

Hoe ziet een goed visitekaartje eruit?

Een perfect visitekaartje maken en ontwerpen klinkt als een heel lastige taak. Het is eigenlijk veel makkelijker dan je denkt. De eerste stap is om te weten welk logo er gebruikt zal gaan worden. Voorderest, houd het simpel. Je zult waarschijnlijk zoveel mogelijk informatie op het visitekaartje willen weergeven, maar zorg ervoor dat alleen de belangrijkste gegevens opgesomd staan. Denk bijvoorbeeld aan je naam, beroep, bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, fax-nummer, e-mail en bijbehorende website.

Je moet voorkomen dat je niet-relevante informatie op het visitekaartje zet. Voeg geen elementen toe die niet op het visitekaartje hoeven. Voeg dus alleen nodige informatie toe. Daarna is het slechts een kwestie van ontwerpen. Als vuistregel geldt dat je niet te veel kleuren en vormen moet gebruiken. Ook hier geldt, houd het simpel.

Voorbeelden visitekaartjes

De beste visitekaartjes zijn diegene die een buitengewone en onvergetelijke indruk achterlaten. Je kunt dit op meerdere manieren bereiken. De eerste manier is om een uniek lettertype te gebruiken om op te vallen. Zorg er wel voor dat dit in de stijl van het bedrijf blijft en dat het niet voor afleiding zorgt. De keuze van het lettertype, lay-out en thema is volledig naar keuze. De creatiever je het visitekaartje maakt, maar er wel voor zorgt dat het overzichtelijk blijft, de meer een visitekaartje een indruk zal achterlaten. Tegenwoordig zijn minimalistische visitekaartjes helemaal in en trending. 'Less is more' is iets dat steeds meer mensen, maar ook ontwerpers gebruiken.

Hoe dan ook, voor de mensen die geen grafisch ontwerper zijn, is om niet op ontwerp onderscheid te maken, maar op de keuze in het materiaal van het visitekaartje. Denk bijvoorbeeld eens voor jezelf na, hoe vaak heb je een visitekaartje gezien dat gemaakt is van plastic, houd of metaal? Waarschijnlijk niet vaak in vergelijking met de standaard kartonnen visitekaartjes. Een uniek visitekaartje zal positief opvallen en kan al genoeg zijn om een goede eerste indruk te maken.
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo.

  • 400.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Laagste Prijs Garantie

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten