De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
 • Supersnelle levering
 • 1000+ Bedrukte producten
 • 5-sterren Klantenservice

Stickers bedrukken

DE BESTE
STICKERS BEDRUKKEN

We bieden ieder soort sticker aan waar jij naar op zoek bent! Van standaard sticker to vinyl stickers tot muurstickers.

Stickers

ONTWERP
HET ZELF!

Maak een keuze uit een van onze 1.000 te gekke designs!

Ontwerp nu

Gepersonaliseerde stickers gebruiken om jouw concurrentie te verslaan.

Ben je op zoek naar een manier om de concurrentie te verslaan? Gepersonaliseerde stickers zijn misschien het geheime middel waarnaar je op zoek bent! Stickers worden vaak als standaard product gezien, maar dat is heel anders. Veel mensen onderschatten de kracht hiervan. Stickers blijven plakken op een plek en zijn daarmee continu zichtbaar! Dit betekent dat stickers een geweldige kans voor je kunnen zijn om jouw marketingcampagnes en -inspanningen op een zeer kosteneffectieve manier te stimuleren. Dit zijn onze 3 belangrijkste redenen om aangepaste stickerafdrukken te gebruiken om jouw marketingcampagnes:

1. Het is goedkoop!
Stickers zijn goedkoop. Een van de grootste elementen om in marketingcampagnes te overwegen, is past bijna altijd binnen het budget. Het mooie aan stickers is dat het printen van stickers erg goedkoop is. Combineer dat met hoe effectief ze kunnen zijn om uw producten de aandacht van uw klanten te laten trekken en u zult zien dat er geen reden is om geen gedrukte stickers te krijgen.

2. Stickers kunnen overal worden opgeplakt
Stickers zijn uniek in de zin dat ze overal op kunnen plakken. Er zijn meer dingen met stickers mogelijk, dan dat je denkt. Een goed ontworpen sticker zal de aandacht van mensen trekken. Dit betekent dat ze kunnen worden gebruikt om jouw merk of een kort bericht aan klanten te communiceren. Stickers kunnen daarmee een groot publiek bereiken.

3. Onmisbaar in jouw marketing
Ten slotte zijn gedrukte stickers een effectief hulpmiddel om met jouw publiek te communiceren. Zolang ze zich aan een bepaald soort materiaal houden, zullen ze een duurzame relatie onderhouden met bestaande klanten of potentiële klanten die ze opmerken tijdens het passeren. Stickers zijn eigenlijk een duurzame bron van gratis branding.

Hoe maak je de perfecte __bedrukte sticker__

Veel mensen denken dat het ontwerpen van een sticker ingewikkeld is. Het is een stuk eenvoudiger dan je zou denken, vooral met Drukzo. Er zijn maar een paar dingen waar je echt aan moet denken.

 • Vorm en grootte
  De eerste keuze die je moet maken, is bepalen welke vorm en maat je voor de stickers kiest. Dit is omdat al het andere dat je doet afhankelijk is van deze keuze, dus zorg ervoor dat je weet wat je wilt. Als je bijvoorbeeld kleine stickers gebruikt, kun je niet veel meer dan alleen een logo erop plaatsen. Als het stickerontwerp dat je in gedachten hebt uit veel tekst bestaat, dan is het een goed idee om voor een grotere sticker te gaan om ervoor te zorgen dat uw tekst leesbaar is.

 • De juiste kleuren en typografie
  Het hele doel van stickers is om iemands aandacht te trekken. Om dit te doen, moeten ze er aantrekkelijk uitzien. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat de stickers kleurrijk en contrasterend zijn om ervoor te zorgen dat ze opvallen en dat je een duidelijk en gemakkelijk leesbaar lettertype gebruikt om ervoor te zorgen dat de boodschap goed overkomt.

 • Roep op tot een actie
  Er zijn meerdere toepassingen voor stickers als promotie materiaal. Als je iets speciaals wilt vermelden over jouw producten of diensten, kun je een sticker op een flyer of een verpakking gebruiken. Als je bijvoorbeeld echt de nadruk wilt leggen op een speciale verkoop of korting die je op een product hebt, kan het gebruik van een sticker heel effectief zijn om mensen bewust te maken van je speciale deals. Op deze manier kun je meer aandacht van klanten krijgen voor jouw merk en producten.

Vije het ? Hierwerpen van een sticker lastig? Bij Drukzo hebben we een handig online stickerontwerpgereedschap dat je kunt gebruiken. Kies bijvoorbeeld uit onze gratis stickersjablonen. Mocht je het nog moeilijk vinden, dan kun je altijd contact met ons opnemen!
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

 • 400.000+ tevreden klanten

 • 100% tevredenheidsgarantie

 • Altijd een goed design

 • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Veilig en vertrouwd

 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting