De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
 • Supersnelle levering
 • 1000+ Bedrukte producten
 • 5-sterren Klantenservice

STICKER LABELS AFDRUKKEN

Sticker labels
op een rol

Onze gedrukte stickeretiketten op rol geven jouw producten een persoonlijk tintje en zijn heel gemakkelijk in gebruik.

GEPERSONALISEERDE STICKER LABELS

ONTWERP
HET ZELF!

Maak een keuze uit een van onze 1.000 te gekke designs!

Ontwerp nu
Wanneer zijn sticker labels een geweldig idee voor jouw bedrijf?
Stickers en stickers op rol kunnen beide op verschillende manieren worden gebruikt. Er zijn wel een paar verschillen tussen deze twee producten, maar het belangrijkste verschil hangt af van hoe je de stickers gaat gebruiken. Ben je er nog niet zeker over hoe jij stickers kan gebruiken? Blijf dan lezen en leer het verschil en de voordelen tussen sticker labels in vergelijking met normale stickers.

Labels kunnen het beste worden gebruikt voor indoor marketing en zijn een uitstekende keuze voor het labelen van producten van vrijwel elke soort. Dit type sticker is gemaakt om bestand te zijn tegen olie en water. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken op producten voor lichaamsverzorging als lotions en baardolie. Je kunt ook merken dat dit soort labels soms opzettelijk worden gebruikt om het product door de sticker heen te laten schemeren. Dat is een mooi designelement om te overwegen of jouw product genoeg eigen aantrekkingskracht heeft van zichzelf of hierbij wat extra hulp kan gebruiken.

De termen 'sticker' en 'label' kunnen tegenstrijdig overkomen. Beide lijken namelijk erg op elkaar. Toch zijn er duidelijke verschillen. Naast dat labelstickers beter zijn voor gebruik binnenshuis, worden ze ook vaker gebruikt met het doel informatie te verstrekken. Labels zijn vaak ontworpen voor zakelijke doeleinden in plaats van decoratieve of promotionele doeleinden. Als je op zoek bent naar stickers die waarde toevoegen aan jouw verpakking, zijn de labels op rol van Drukzo de beste optie voor jou!

De verschillende manieren waarop jij gepersonaliseerde labels kunt gebruiken.

Bedrukte labels worden gebruikt door veel bedrijven, maar de impact van de labels wordt zelden tot bijna nooit opgemerkt. Toch spelen gepersonaliseerde labels een belangrijk rol bij het succes van elk bedrijf. Deze plakkende labels worden voor een groot aantal doeleinden gebruikt, of het nu gaat om branding, promotie of gewoon om iemands aandacht trekken.

Gepersonaliseerde labels worden vaak gebruikt om de markketing van een bedrijf te ondersteunen. Wanneer je een aangepast label afdrukt voor marketing, is het hoofddoel om ervoor te zorgen dat mensen het merk gemakkelijk kunnen onthouden en het label (en dus ook het merk) herkennen wanneer zij het ergens zien. Dat is de reden waarom de meeste labels zijn ontworpen met opvallende kleuren om op deze manier de aandacht van voorbijgangers te trekken.

Labels en gepersonaliseerde labels worden door verschillende industrieën gebruikt voor decoratieve doeleinden. Je kunt met een bijzonder ontwerp opvallen tussen de menigte. Vinylstickers kunnen op items worden geplakt, waardoor de sticker aan jouw product of verpakking blijft plakken. Dit specifieke type label of sticker kan worden gebruikt voor verschillende artikelen en producten die je aanbiedt.
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

 • 400.000+ tevreden klanten

 • 100% tevredenheidsgarantie

 • Altijd een goed design

 • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Veilig en vertrouwd

 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG 10% KORTING