0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5
Gratis spandoek maken

Gratis spandoek maken

Laat je creativiteit stromen met Drukzo x Canva! Zelf een spandoek maken was nog nooit zo eenvoudig. Start nu met jouw spandoek ontwerpen!

Inspiratie opdoen: wat voor templates kan ik kiezen?

Er zijn talloze voorbeelden waaruit je kunt kiezen als het aankomt op ontwerp templates. Voor elk doel en stijl is er een template beschikbaar! Het is simpel: je hoeft alleen maar het soort spandoek te zoeken in onze ontwerptool en je kunt aan de slag! Jouw perfecte spandoek ligt haast voor je klaar.

Zelf spandoek maken: waar moet ik aan denken?

Bij het ontwerpen van een spandoek zijn er een paar eenvoudige dingen om in gedachten te houden om het juiste publiek aan te trekken en de juiste boodschap over te brengen. Laten we eens kijken naar enkele aspecten om in gedachten te houden om een effectief en creatief spandoek te ontwerpen:

Kleuren, afbeeldingen en grafische vormen

Kleuren, afbeeldingen en grafische vormen

Het gebruik van kleur en grafische elementen is zo belangrijk als het gaat om het spandoek ontwerpen. Je wilt ervoor zorgen dat je bedrijf opvalt terwijl je je houdt aan het kleurthema en het logo van jouw merk, zonder het te druk of te ingewikkeld te maken. Zorg ervoor dat het opvallend en eenvoudig blijft.

Plaatsen van onderdelen

Plaatsen van onderdelen

Grafische elementen mogen sierlijk zijn, maar moeten niet overheersen. Zorg dat je logo van alle kanten te zien is. Het doel moet duidelijk in beeld komen en centraal staan! Laat je vooral inspireren door de vele spandoek designs en ga aan de slag met zelf je spandoek maken!

De boodschap en jouw publiek

De boodschap en jouw publiek

Dit is waarschijnlijk het belangrijkste element om in gedachten te houden. Ken je publiek en de boodschap die je wilt overbrengen. Een effectief spandoek zorgt ervoor dat de betrokkenheid van een (potentiële) klant bij je spandoek precies zo is als je je had voorgesteld.

Zelf spandoek ontwerpen <br> met Canva x Drukzo

Zelf spandoek ontwerpen
met Canva x Drukzo

  • Kies een spandoek ontwerptemplate (1000+ beschikbaar)

  • Maak jouw spandoek design persoonlijk met jouw logo, lettertypes en afbeeldingen

  • Check jouw spandoek en keur 'm goed

  • Wacht tot je spandoek bij jou thuis worden geleverd

FAQ

Wat zijn spandoeken en wat wordt er bedoeld met spandoek templates?

Een spandoek is een effectief marketing tool waarmee je zowel binnen als buiten veel aandacht kan trekken naar jouw bedrijf. Bijvoorbeeld een evenement of een andere boodschap. Om je een creatieve boost te geven hebben wij nu ontwerp templates beschikbaar die je helpen om jouw ontwerp te maken.

Spandoek templates zijn spandoek voorbeelden die door jou gratis gebruik kunnen worden. In de ontwerp tool kan je zoeken naar verschillende soorten spandoek design inspiratie. In de zoekbalk zal het al verschillende opties bieden, onderverdeeld in categorieën om je gericht te laten inspireren. Een spandoek online ontwerpen is niet voor iedereen even gemakkelijk, omdat er veel beroep wordt gedaan op je creativiteit en dat kost veel tijd. Met Canva x Drukzo hoef je alleen maar een ontwerp template te kiezen die bij jou past en daar jouw gegevens in te zetten!

Wat zijn de maximale formaten voor spandoeken op Canva?

Het maximale formaat voor een spandoek staand is 914 mm x 1829 mm
Het maximale formaat voor een spandoek liggend is 1829mm x 914mm

Van wat voor kleur- en inktwaardes moet ik me bewust zijn bij het spandoek online ontwerpen?

Houd bij het online je spandoek ontwerpen goed in gedachte dat er twee verschillende soorten zwart zijn: standaard zwart en samengesteld zwart. Standaard zwart gebruikt alleen zwarte inkt: 100% K, terwijl samengesteld zwart opgebouwd is uit andere kleuren: Cyan, Magenta, Yellow. Bijvoorbeeld Cyan: 60%, Magenta: 40%, Yellow: 40%, Black: 100%. Het resultaat bij standaard zwart zal dieper en meer verzadigd zijn, omdat hierbij meer inkt wordt gebruikt.

Kan ik mijn spandoek design downloaden op mijn computer zonder te printen?

Helaas bieden we deze service niet op het moment en kan je je ontwerp pas downloaden als je het drukwerk heeft besteld. Onze teams werken er hard aan om deze functie in de toekomst te kunnen aanbieden.

Wat is de volgende stap na het ontwerpen van mijn spandoek?

Als je je spandoek ontwerp afgerond hebt in de gratis ontwerp tool, volgen er belangrijke stappen om je spandoek design te controleren. Zoals het controleren op kaders en snijmarges. Als deze stappen niet correct worden gevolgd, kan je ongewenste fouten maken en Drukzo kan hiervoor geen verantwoordelijkheid nemen. Bij twijfel raden we je aan contact op te nemen vóórdat je jouw ontwerp volledig goedkeurt. De klantenservice staat voor je klaar via de chat of telefoon!

Hulp nodig bij het online ontwerpen van een spandoek?

Stuur gerust een e-mail naar onze klantenservice als je toch nog wat vragen hebt! Als je tijdens het ontwerpen van je spandoek via Canva x Drukzo twijfels hebt, mag je direct contact opnemen via onze live-kanalen: telefonisch of via de chat.

Laat je inspireren door de geweldige templates, speciaal voor jouw ontwerp!