De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.6

Roll-up banner bedrukken

Het geld stroomt zo binnen met deze roll-up banners. Perfect voor je beursstand of winkel!

 • Inclusief gratis draagtas
 • Beschikbaar met next day delivery
 • Beste prijs in Nederland

1 Standaard roll-up banners nu voor € 28,45

Standaard materiaal (60x205cm)

Heb je haast?

Bekijk onze snelste levering

Hoeveel heb je te vertellen?

Kleine roll-up banners

85x200cm

Kleine roll-up banners

85x200cm

Krap bij kas en gebrek aan ruimte? De kleine roll-up banner is dan de perfecte keuze.

Rollup Banners Size 85x200

Middel roll-up banners

100x200cm

Middel roll-up banners

100x200cm

Ga voor de perfecte combinatie van text en afbeeldingen met deze roll-up banner. Druk een oogverblindende afbeelding af om de aandacht te trekken van poteniële klanten.

Rollup Banners Size 100x200

Grote roll-up banners

120x200cm

Grote roll-up banners

120x200cm

Grote indruk maken in een kleine ruimte? Geen probleem, op deze roll-up banner past alle informatie die je wilt laten zien, zonder veel ruimte in te nemen. De roll-up banner staat op een sterke aluminium basis.

Rollup Banners Size 120x200

XL Roll-up banner

150x200cm

XL Roll-up banner

150x200cm

Als je een hoop te melden hebt met een klein budget, dan is de XL roll-up banner geschikt voor jou. Het biedt de ruimte die je nodig hebt voor een lage prijs. Er wordt komt een prachtige aluminium cassette bij met verchroomde zijkanten.

Extra Large Roller Banners

The Right Quality for Your Printed Roller Banner

When it comes to making a good impression quality is everything. At Drukzo, we only use the highest-quality materials to provide you with robust, durable, and beautiful banners that last for as long as you need them. You can choose the type of paper and the thickness you need to convey the style and personality of your brand, and we'll create a work of art based off of your unique design.

Maximaliseer jouw aanwezigheid

Verbeter jouw beursstand met een pop up banner, roll-up banner en beursmateriaal.

Rollerbanners en hun voordelen

Het grootste voordeel van een rollup banner als mogelijkheid om te adverteren is dat het opvalt als promotie. Met het juiste design is een roll banner informatief en trekt hij de aandacht. Zonder te veel tekst laat deze de informatie duidelijk en strak overkomen. Wil je deze banners met veel impact bedrukken? Houd het ontwerp dan simpel! Levendige kleuren en gevatte teksten trekken een stuk meer aandacht en op die manier onthouden meer mensen jouw boodschap. Natuurlijk is jouw logo op een goede plek altijd een aanrader. Een ander voordeel van een roll-up banner is dat ze lang mee gaan. Een rolbanner van goede kwaliteit kan keer op keer gebruikt worden, waardoor het aantrekkelijk is om mee te adverteren. Na het gebruik rol je de banner snel op en neem je hem mee naar het volgende gebruik. Als je de banner zo vaak mogelijk wilt gebruiken, kies dan materiaal van een hoge kwaliteit en een tijdloos ontworpen design. Rollup banners zijn ook gemakkelijk op te zetten. Het is ideaal als promotie voor evenementen. Zo ziet jouw stand er binnen een paar minuten verzorgd uit! Nog een voordeel is dat het publiciteit is die niet veel ruimte inneemt. Een roll banner kun je ook kwijt in krappe ruimtes, waardoor deze nog veelzijdiger is.
 • Snel, makkelijk en goede kwaliteit!

  K Wassink
 • Een top bedrijf, kwaliteit is geweldig. Ik ben een tevreden klant.

  Renaud
 • Goede service, goede kwaliteit en een goede prijs!

  S. Wolthaus

Rollup banner optimaal benutten

De beste manier om een roll banner te gebruiken is als opvallende advertentie voor jouw bedrijf. Als publiciteit bij een tentoonstelling of om de aandacht te trekken in jouw omgeving, een roll-up banner is uitstekende reclame die de aandacht trekt. Veel bedrijven nemen hun banners mee naar beurzen, die ervoor zorgt dat hun organisatie er professioneel uitziet. Met de juiste tekst en plaatsing ben je altijd voorbereid op groot publiek. Rolbanners zijn bijvoorbeeld handig te plaatsen bij: • Evenementen • Tentoonstellingen • Beursstands • Promotionele feesten • Netwerkgelegenheden Het belangrijkste voor een rolbanner is een goed design, dat de juiste uitstraling heeft en het juiste publiek trekt. De beste manier hiervoor is het gebruik van duidelijke tekst en overzichtelijke beelden. Pas dan haal je de maximale naamsbekendheid uit je communicatie.

#helloprinted

Hey, we vinden het geweldig om jouw schitterende designs op social media te zien, dus zorg er voor dat je ons tagt en gebruik #helloprinted om op te vallen!

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or