Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Reclame drukwerk

Best verkocht
Flyers (ongevouwen)

Flyers (ongevouwen)

Best verkocht

Flyers (ongevouwen)

Verspreid informatie over je producten, restaurant, uitverkoop of opkomende evenementen met je eigen persoonlijke flyers!

Bestel nu
Folders (gevouwen)

Folders (gevouwen)

Folders (gevouwen)

Gevouwen folders zijn perfect voor het uitlichten van diensten of producten. De verschillende kanten zorgen voor overzicht.

Bestel nu
Brochures & Boekjes

Brochures & Boekjes

Brochures & Boekjes

Brochures en boekjes worden vaak gebruikt als productcatalogus. Bijvoorbeeld meubelzaken hebben een catalogus voor het visuele aspect.

Bestel nu
Visitekaartjes

Visitekaartjes

Visitekaartjes

Visitekaartjes zijn klassiekers om in contact te raken! Ontdek onze vele speciale visitekaartjes zodat je opvalt in de tas of tussen al het papierwerk.

Bestel nu

Gebruik reclame drukwerk om de bekendheid van je merk te vergoten

Met alle online ontwikkelingen binnen marketing besteden bedrijven het grote deel van hun tijd aan online marketing campagnes via betaalde banners, advertenties en op social media. Hiermee wordt vergeten dat de meest effectieve marketingactiviteiten nog steeds tot stand komen uit traditionele offline marketingactiviteiten. Reclame drukwerk biedt nog steeds effectieve kansen voor kleine en grote bedrijven. Met de juiste promotionele producten kun je de zichtbaarheid van je merk een enorme boost geven.

Klassieke flyers en folders om uit te delen

Niet de folder gevonden die je zocht? Ontdek ons volledig aanbod van folders.

Ongevouwen
Ongevouwen

Flyeren voor jouw evenement, beurs of bedrijf? Laat jouw flyers drukken bij Drukzo. Kies zelf gemakkelijk een formaat en papiersoort zodat je flyers goed opvallen!

Bestel nu
Enkelvouw
Enkelvouw

Met enkelvouw folders wordt het papier één keer gevouwen, waardoor 4 pagina's gevormd worden met genoeg ruimte om gemakkelijk jouw bedrijf te promoten. Geef deze mee aan klanten, zodat zij al jouw diensten makkelijk terug kunnen vinden.

Meest gebruikt voor prijslijsten, menukaarten of programmaoverzicht

Bestel nu
Wikkelvouwfolder
Wikkelvouwfolder

Een wikkelvouwfolder wordt gevormd door het papier twee keer in dezelfde richting te vouwen. Een deel van de folder wordt naar binnen gevouwen, waardoor het omwikkeld wordt door de andere twee delen. Het binnenste gedeelte is iets dunner (met 3mm) om opbolling na het vouwen te voorkomen.

Ideaal voor afhaal menu's, prijslijsten, bedrijfsfolders en evenement brochures.

Bestel nu
Zigzagvouw
Zigzagvouw

Een zigzagvouw folder wordt twee keer in tegenover gestelde richtingen gevouwen. De drie delen zijn even breed, waardoor alle delen netjes over elkaar heen vallen nadat het papier gevouwen is. Vergelijkbaar met wikkelvouw folders, maar deze geven een speelsere boodschap.

Meest populair voor bedrijfsfolders en evenement brochures.

Bestel nu

Kwaliteit boven alles

Onafhankelijk van de producten die je kiest om reclame te maken is het belangrijk om altijd kwaliteit voorop te zetten. Reclame maken heeft alleen zin als je mensen kan overtuigen van de waarde die jouw bedrijf kan leveren. Bij Drukzo bieden wij alleen kwaliteit reclame drukwerk aan om te zorgen dat jouw merk de beste indruk mogelijk maakt. Vind hier alle reclame klassiekers maar ook nieuwe creatieve oplossingen zoals bedrukte ballonnen, stickers, tassen of drinkflessen.

Kies voor buitenreclame met posters

Kies uit een groot assortiment van posters die een blijvend indruk achterlaten.

Een kaartje voor elke gelegenheid

Niet het kaartje gevonden die je zocht? Ontdek ons volledig aanbod van kaartjes.

Wenskaarten
Wenskaarten

Wie ga jij verwonderen met een kaartje? Er zit nog steeds veel kracht en waardering in een persoonlijk bericht naar relaties of collega's.

Bestel nu
Uitnodigingen
Uitnodigingen

Je bent op de juiste plek voor compleet unieke en persoonlijke bedrukte uitnodigingen. Het maakt niet uit of je een verjaardag, evenement, bruiloft of feest uitnodiging wil sturen, alles kan!

Bestel nu
Ansichtkaarten
Ansichtkaarten

Stuur bijvoorbeeld een persoonlijk kaartje naar een nieuwe klant die zijn eerste bestelling heeft geplaatst.

Bestel nu
Bedankkaartjes
Bedankkaartjes

Het onderhouden van relaties is ontzettend belangrijk. Bedankt kaartjes bieden een mooie kans aan om af en toe dankbaarheid te tonen met een persoonlijk bericht.

Bestel nu

Breid je reclame uit met zoveel meer creatieve producten

De voordelen van reclame drukwerk voor de zichtbaarheid van je merk

Drukwerk voor je bedrijf kan breed ingezet worden, soms op bekende producten zoals bedrukte pennen en boekjes maar soms ook creatievere producten zoals op stickers of drinkglazen. De keuze om voor bepaalde producten te gaan, zal sterk afhangen van je doelgroep.

Veel online campagnes zijn sneller te vergeten of weg te klikken, maar logo producten zoals pennen of notitieboekjes met jouw merk erop bieden elke dag weer kans op extra zichtbaarheid. Bedrukte producten die makkelijk mee te nemen zijn, bieden nog meer kansen, denk aan tassen of waterflessen met jouw logo. Elk persoon die in aanmerking komt met jouw merk door promo producten is een extra potentiële klant.

Het voordeel van meeste promotionele producten is dat het vaak gebruikt kan worden. Dit zorgt ervoor dat potentiële klanten een grotere waardering voelen bij het ontvangen van dit type producten. Niet minder belangrijk is dat de producten lang mee gaan en dus elke keer weer een herinnering voor jouw merk zijn.

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?