De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Online Printen in Nederland bij Drukzo

Voor al jouw drukwerk in Nederland

LEER MEER OVER ONZE SERVICE:
Meer dan alleen een bedrijf, de tevredenheid van onze klanten staat voorop!

Hoe wij in Nederland zijn begonnen

Drukzo begon in 2013 in Rotterdam als een online service om drukwerk bestellen makkelijk te maken. In 2016 behaalde ons snelgroeiende bedrijf de Deloitte Fast 50 Star Award, en in 2018 de Rotterdamse Ondernemersprijs. Naast actief te zijn in Rotterdam groeide Drukzo ook snel uit tot internationale speler.

Wij bij Drukzo hebben als doel om klanten te helpen en om hoge kwaliteit drukwerk online te leveren op de makkelijkste manier mogelijk om onze slogan ‘Zonder Moeite, Zo Geregeld’ waar te maken. Bestel gemakkelijk via onze site, upload jouw ontwerp, en wij zorgen voor de rest! Met onze laagste prijs garantie kan je er zeker van zijn dat je de beste deals krijgt.

Naast het beschikbaar stellen van goedkoop online drukwerk in Rotterdam, is onze service ook beschikbaar in de rest van Nederland door middel van ons online platform. Wij zijn werkzaam in o.a. Amsterdam, Den Haag, en Utrecht. Zelf onze service uitproberen? Kies je product en volg onze simpele stap-voor-stap bestelproces. Als je ergens hulp mee nodig hebt, stuur ons dan een berichtje via onze online chat, wij bieden je graag persoonlijke hulp aan!

Ons verhaal in Amsterdam

Jouw ontwerp langs de grachten van Amsterdam? Met de service van Drukzo is het mogelijk. Dankzij Drukzo kan je drukwerk bestellen en snel geleverd krijgen in Amsterdam. Hierdoor bespaar je tijd met het zoeken naar een betrouwbare printshop, en kan je overal en altijd drukwerk voor jouw bedrijf bestellen.

Nieuwe marketingstunt of relatiegeschenken? Wij bij Drukzo zorgen ervoor dat jouw drukwerk aan jouw wensen voldoet, voor een zo laag mogelijke prijs. Kies welk product je wilt hebben, upload jouw ontwerp, en wij doen de rest! Bekijk snel de mogelijkheden!
Lees meer!

Ons verhaal in Rotterdam

In Rotterdam, de thuishaven van Drukzo, maken wij het sinds 2013 mogelijk om in deze bruisende stad goedkoop en snel drukwerk te bestellen voor jouw bedrijf. Onze missie is om zo’n hoog mogelijke kwaliteit drukwerk voor een zo laag mogelijke prijs te leveren. Om dit te behalen zorgen wij ervoor dat jouw bestelling zo zorgvuldig mogelijk uitgevoerd wordt.

Met de keuze uit allerlei producten, van flyers tot kleding en van visitekaartjes tot placemats, zit er altijd wel iets bij wat perfect bij jouw nieuwste marketing campagne past. Lees snel verder over de mogelijkheden in Rotterdam en wat onze klanten vinden!
Lees meer!

Ons verhaal in Den Haag

Naast Rotterdam bieden wij onze service ook aan in Den Haag. Wij bij Drukzo zorgen ervoor dat de producten voor jouw bestelling op zo’n hoog mogelijke kwaliteit gedrukt worden. Met een groot assortiment om uit te kiezen vind je gemakkelijk iets wat perfect bij jouw bedrijf past.

Op ons kun je rekenen om zo snel mogelijk jouw promotiemateriaal zoals roller banners, brochures, flyers en meer voor een zo laag mogelijke prijs te regelen. Bestel nu en stuur ons jouw ontwerp. Wij zorgen ervoor dat alles klopt en naar jouw wensen gedrukt wordt. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!
Lees meer!

Dit zeggen onze klanten

Snelle en goede service. Danika Streppel 29.07.2021

Snelle en goede service. Goede kwaliteit en zeker niet duur. Klantenservice reageert ook snel en helpt. Kreeg een beschadigde plaat thuis, direct de volgende dag een nieuwe plaat binnen.!

super super happy Wonderland by Alicja 28.07.2021

super super happy het is niet alleen te duur, maar klantenservice is ook altijd vriendelijk. sinds 4 jaar bestellen we onze producten via Drukzo en zijn nog niet teleurgesteld. :))

Dit jaar ons jubileum feest en voor het… Elmo 23.07.2021

Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

Veilig en vertrouwd

  • Veilig en __vertrouwd__
  • Veilig en __vertrouwd__
  • Veilig en __vertrouwd__
  • Veilig en __vertrouwd__
  • Visa - Logo
  • Veilig en __vertrouwd__
  • Veilig en __vertrouwd__

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?