Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Online Printen in Nederland bij Drukzo

Voor al jouw drukwerk in Nederland

LEER MEER OVER ONZE SERVICE:
Meer dan alleen een bedrijf, de tevredenheid van onze klanten staat voorop!

Hoe wij in Nederland zijn begonnen

Drukzo begon in 2013 in Rotterdam als een online service om drukwerk bestellen makkelijk te maken. In 2016 behaalde ons snelgroeiende bedrijf de Deloitte Fast 50 Star Award, en in 2018 de Rotterdamse Ondernemersprijs. Naast actief te zijn in Rotterdam groeide Drukzo ook snel uit tot internationale speler.

Wij bij Drukzo hebben als doel om klanten te helpen en om hoge kwaliteit drukwerk online te leveren op de makkelijkste manier mogelijk om onze slogan ‘Zonder Moeite, Zo Geregeld’ waar te maken. Bestel gemakkelijk via onze site, upload jouw ontwerp, en wij zorgen voor de rest! Met onze laagste prijs garantie kan je er zeker van zijn dat je de beste deals krijgt.

Naast het beschikbaar stellen van goedkoop online drukwerk in Rotterdam, is onze service ook beschikbaar in de rest van Nederland door middel van ons online platform. Wij zijn werkzaam in o.a. Amsterdam, Den Haag, en Utrecht. Zelf onze service uitproberen? Kies je product en volg onze simpele stap-voor-stap bestelproces. Als je ergens hulp mee nodig hebt, stuur ons dan een berichtje via onze online chat, wij bieden je graag persoonlijke hulp aan!

Ons verhaal in Amsterdam

Jouw ontwerp langs de grachten van Amsterdam? Met de service van Drukzo is het mogelijk. Dankzij Drukzo kan je drukwerk bestellen en snel geleverd krijgen in Amsterdam. Hierdoor bespaar je tijd met het zoeken naar een betrouwbare printshop, en kan je overal en altijd drukwerk voor jouw bedrijf bestellen.

Nieuwe marketingstunt of relatiegeschenken? Wij bij Drukzo zorgen ervoor dat jouw drukwerk aan jouw wensen voldoet, voor een zo laag mogelijke prijs. Kies welk product je wilt hebben, upload jouw ontwerp, en wij doen de rest! Bekijk snel de mogelijkheden!
Lees meer!

Ons verhaal in Rotterdam

In Rotterdam, de thuishaven van Drukzo, maken wij het sinds 2013 mogelijk om in deze bruisende stad goedkoop en snel drukwerk te bestellen voor jouw bedrijf. Onze missie is om zo’n hoog mogelijke kwaliteit drukwerk voor een zo laag mogelijke prijs te leveren. Om dit te behalen zorgen wij ervoor dat jouw bestelling zo zorgvuldig mogelijk uitgevoerd wordt.

Met de keuze uit allerlei producten, van flyers tot kleding en van visitekaartjes tot placemats, zit er altijd wel iets bij wat perfect bij jouw nieuwste marketing campagne past. Lees snel verder over de mogelijkheden in Rotterdam en wat onze klanten vinden!
Lees meer!

Ons verhaal in Den Haag

Naast Rotterdam bieden wij onze service ook aan in Den Haag. Wij bij Drukzo zorgen ervoor dat de producten voor jouw bestelling op zo’n hoog mogelijke kwaliteit gedrukt worden. Met een groot assortiment om uit te kiezen vind je gemakkelijk iets wat perfect bij jouw bedrijf past.

Op ons kun je rekenen om zo snel mogelijk jouw promotiemateriaal zoals roller banners, brochures, flyers en meer voor een zo laag mogelijke prijs te regelen. Bestel nu en stuur ons jouw ontwerp. Wij zorgen ervoor dat alles klopt en naar jouw wensen gedrukt wordt. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!
Lees meer!

Dit zeggen onze klanten

Kwaliteitswerk! Klant 22.10.2021

Kwaliteitswerk!

Super service en kwaliteit drukwerk Veroon 22.10.2021

Snelle reactie, mooi dat een proefdruk wordt beoordeeld en prachtig resultaat : erg mooi boekje geworden !

met Sophie gebrainstormd over een back… Betty Gerber 21.10.2021

met Sophie gebrainstormd over een back drop voor een trouwceremonie, wat fijn dat zij in de gelegenheid wordt gesteld om de tijd te nemen voor een klant. top bedrijf, oplossingsgericht en meedenken, daar wordt je toch blij van?

Veilig en vertrouwd

  • Veilig en __vertrouwd__
  • Veilig en __vertrouwd__
  • Veilig en __vertrouwd__
  • Veilig en __vertrouwd__
  • Visa - Logo
  • Veilig en __vertrouwd__
  • Veilig en __vertrouwd__

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?