De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.6

Posters bedrukken

Maak indruk op iedereen met een poster aan de muur. Of het nu gaat om een reclame, evenement of kantoorinrichting, wij hebben het voor je.

 • Levering op volgende dag beschikbaar
 • Perfect voor binnen & buiten gebruik
 • Beste prijs in Nederland

100 Standaard posters nu voor € 36,45

100 A2 Posters, 135gsm posterpapier

Heb je haast?

Bekijk onze snelste levering

Alle soorten posterpapier die je maar kunt bedenken!

Standaard Posters

Standaard Posters

Het draait allemaal om het verspreiden van je boodschap. De posters van Drukzo| bieden je tal van mogelijkheden om op te vallen met een elegant, glanzend papier van 135 grams. Jij kiest hoe je ze wilt gebruiken - of het nu is om nieuwe klanten aan te trekken, reclame te maken voor een evenement of gewoon om een ruimte in te richten. Jij wilt het, wij hebben het.

Standaard posters

Posters op eigen formaat

Posters op eigen formaat

Posters in elk denkbaar formaat! Voer simpelweg de afmetingen in en bestel jouw poster met het exacte formaat waar je naar op zoek bent.

Posters op eigen formaat

Blueback Posters

Blueback Posters

Laat je poster stralen zonder dat deze doorschijnt. Blueback-posters zorgen ervoor dat er geen andere poster onder de jouwe door kan sijpelen wanneer deze op billboards wordt geplaatst. De blauwe achterkant van dit papier zorgt voor een niet-transparante en hoogwaardige uitstraling van verfijning.

Blueback posters

Waterbestendige Posters

Waterbestendige Posters

Gebruik en misbruik deze posters, je zult het niet zien. De perfecte buitenprint die je voor alle seizoenen kunt gebruiken. Met een stevig papier van 170 grams en een waterbestendige laag, zullen deze posters het gevecht aan gaan met het weer en zullen ze zeker winnen. Jouw beste keuze voor elk buitenevenement, festival, concert of promotie.

Waterbestendige Posters

Dubbelzijdige Posters

Dubbelzijdige Posters

Verdubbel je impact met deze dubbelzijdige posters. Ze zijn aan beide zijden bedrukt en zijn de beste keuze voor etalages, zodat je jouw bedrijf zowel van binnen als van buiten kunt promoten. Verdubbel je bereik en haal deze binnen om indruk te maken op klanten binnen en buiten je winkel.

Dubbelzijdige posters

Neon Posters

Neon Posters

Maximaliseer jouw impact met een opvallende neonposter. Deze posters zijn verkrijgbaar in verschillende felle neon kleuren en trekken de aandacht van voorbijgangers. Ze kunnen alleen worden bedrukt met zwarte inkt, wat zorgt voor een strak ontwerp met een fascinerend contrast. Koop er wat voor je volgende evenement en je bent snel uitverkocht.

Neon posters

Zelfklevende Posters

Zelfklevende Posters

Wat is er beter dan gemak? Koop deze plakkerige posters om van je leven een briesje te maken. Eenvoudig te bestellen, gemakkelijk weer te geven. Het beste deel is dat je ze kunt plakken en opnieuw plakken. Als je een liefhebber bent van eenvoud, koop dan nu je kleverige posters.

Zelfklevende Posters

Foto Posters

Foto Posters

Een mooi moment op je posters! Al je favoriete foto's zien er verbluffend uit op het speciale 190 grams posterpapier dat je foto's zeker recht doet. Beter nog, gebruik een foto voor promotie of voor je kamer, bij Drukzo kun je er zoveel of zo weinig bestellen als je nodig hebt.

Fotoposters

Waarom je posters moet gebruiken

Posters zijn een goedkope en effectieve oplossing om jouw bericht de wereld in te gooien. Als het neerkomt op adverteren en je merk neerzetten, is een goede poster op de juiste locatie, waar veel mensen het kunnen zien, erg belangrijk. Voor veel bedrijven is het drukken en verspreiden van posters een kosten-efficiënte en effectieve manier om hun merk bekend te maken. Een goed ontworpen poster laat zien dat jouw merk kwaliteit voorop stelt, wat mensen nieuwsgierig zal maken.

Maak grote indruk met Abri Posters

Bereik een groot publiek door buiten reclame te maken bij bushaltes.

Van ons blog

Helloprint is gelanceerd met één grote missie; het toegankelijk maken van printen voor iedereen en overal. Uit onze persoonlijke ervaringen ontdekten we dat het geen makkelijke taak was om printdiensten te bestellen, daarom hebben we een blog gecreëerd die vol staat met nuttige en inspirerende artikelen en een YouTube kanaal die vol staat met video's om je volgende printopdracht super makkelijk te maken!

 • Voor mijn muziekclub bestel ik jaarlijks posters en programmaboekjes als we een concert hebben. Ook dit keer weer super snelle levering, zelfs de laatste bestelling twee dagen eerder dan gepland! Kwaliteit/Prijs is goed en op de site duidelijke instructies voor aanleveren van bestanden. Top weer!

  Mevr. Beense, Anja
 • In de afgelopen tijd regelmatig dingen besteld. Van shirts tot posters en stickers. Levertijden zijn realistisch en de prijzen zijn concurrerend tot goed in vergelijking met andere sites. Wat er het meeste uitspringt is de persoonlijke en snelle service bij foutjes die ontstaan door de klant zelf. De klantenservice neemt net en op tijd contact op zodat de levertijd niet in gevaar komt. Eventuele kleine aanpassingen kunnen zonder meerkosten gemaakt worden. Echt geweldig!

  Elke Ross
 • Ik heb voor de 1e x posters door jullie laten maken en het eind product is top, materiaal is geweldig snelle bezorging en een goede service van jullie kant, dus ga dit een goede samenwerking worden.

  Chris van Oers

Frequently Asked Questions

How much does it cost to print a poster?

At Drukzo, we are aiming to offer competitive prices all year long. You can get a personalised poster from just £8.25 (excl. VAT). However, prices do vary because of factors like: quantities, materials, sizes, accessories and delivery options.

What is a poster?

Posters are incredibly versatile, and easy to use as a promotional vehicle. Posters help your business to:
- Enhance visibility by expanding the reach of your logo and branding.
- Highlight your products and services, by drawing attention to their availability.
- Expand your marketing materials in various shapes and sizes, to appeal to customers from a visual angle. Find more information about our various posters formats here.

How long does it takes to make a poster?

We offer various turnaround times for our printed posters. This can range from one day delivery to longer, depending on the details of the posters and delivery type selected. However, it is usually takes no longer than 5 days.

How do I make sure my posters stand out?

When displayed on in or outdoors walls, the right posters can reveal your business's message to the masses in a way that is at first eye-catching and then effective. The most important thing to remember about personalised posters, as with any branding initiative, is that quality must come first. It's crucial to choose a printing company who knows how to deliver stunning results. That's where Drukzo comes in; by using the latest machinery, the best techniques, and a deep understanding of the industry to develop promotional posters that leave a lasting impression on your audience.

#helloprinted

Hallo, we zien je prachtige ontwerpen overal op sociale media, dus zorg ervoor dat je ons tagt en #helloprinted gebruikt om te worden weergegeven.

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or