De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Portemonnees en Kaarthouders bedrukken

Houd je pasjes en kaarten veilig op één plek met bedrukte portemonnees en kaarthouders. Een klassiek relatiegeschenk die alleen nog maar beter kan worden met jouw logo.

Van ons blog.

Drukzo werd gelanceerd met één grote missie; waardoor het bestellen van drukwerk gemakkelijk is voor iedereen, overal. Uit onze eigen persoonlijke ervaringen kwamen we erachter dat het echt geen gemakkelijke taak was om drukwerk te bestellen, en daarom hebben we een blog gemaakt met nuttige en inspiratieartikelen & een YouTube channel gevuld met video's om je volgende printopdracht supergemakkelijk te maken!

Top redenen waarom bedrukte portemonnees en kaarthouders een perfect relatiegeschenk zijn

De concurrentie in de marketingindustrie kan heftig zijn, omdat elk merk zijn best doet om relevant te blijven in de markt. Het kan dan ook overweldigend zijn om de juiste marketingmedia te kiezen die jouw merk helpen de concurrentie voor te blijven. Je kunt alleen nooit de fout ingaan door te kiezen voor promotionele producten zoals bedrukte portemonnees als een manier om je marketingdoelen te bereiken.

Hoe kunnen portefeuilles en kaarthouders helpen bij merkherkenning?

Het gebruik van relatiegeschenken is een efficiënte manier om je merkbekendheid te vergroten. Stel je voor, de impact van het uitdelen van promotionele portemonnees of creditcardhouders aan je gasten tijdens je evenementen. Onze Toledo creditcardhouders, bijvoorbeeld, zijn gemaakt van soepel leer en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Ze worden geleverd met zeven sleuven voor creditcards en zitten per stuk in een doosje verpakt.

Hiermee ben je er zeker van dat de mensen aan wie je het geeft, jouw merk zullen herinneren. Bovendien zullen ze zich gewaardeerd voelen, wat ertoe kan leiden dat ze positieve berichten over je bedrijf delen op verschillende social mediaplatforms zoals Twitter en Facebook. Dit kan vervolgens leiden tot meer bezoeken in je winkels of op je website, wat een goede verkoopopbrengst oplevert.

Hoe effectief zijn bedrukte portemonnees in het behouden van je klanten?

Promotionele artikelen zijn goed om de aandacht van mensen te trekken, maar ze zijn nog beter als het gaat om het behouden van je klanten. Door je werknemers of bestaande klanten promotionele producten te geven, voelen ze zich meer gewaardeerd en zullen ze eerder terugkomen naar jouw bedrijf.

Je kunt dit bereiken door het weggeven van gepersonaliseerde portemonnees met jouw logo erop. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en je hebt de keuze waar je je logo wilt plaatsen. Bedrukking is mogelijk, tot wel 4 kleuren. Met dit unieke geschenk ben je er zeker van dat je klanten en relaties zich gewaardeerd zullen voelen.

Zijn gepersonaliseerde portemonnees en kaarthouders kostenefficiënt?

Zoals bij elk marketingmedium, vraagt het weggeven van promotionele producten om een investering. Gelukkig zijn weggeefacties kostenefficiënt, omdat ze helpen de naamsbekendheid te vergroten zonder dat je er te veel voor uitgeeft. Stel je voor dat je deze artikelen uitdeelt tijdens een evenement, bijvoorbeeld de opening van een filiaal van je bedrijf. Degenen die je promotionele artikelen ontvangen, zullen hun ervaring met andere mensen delen en deze andere mensen zullen dan weer anderen over jouw product en merk vertellen.

Je kunt je marketingbereik verder uitbreiden door onze RFID-houder als promotioneel product te kiezen. Onze RFID-houders zijn verkrijgbaar in een selectie van opvallende kleuren en vormen een geweldig cadeau. Wanneer iemand zijn pasjes moet gebruiken, zullen ze altijd de kaarthouder erbij pakken en herinnerd worden aan jouw merk.

Bij Drukzo ben je er zeker van dat jouw zakelijke belangen worden vervuld. Neem direct contact met ons op online tijdens onze kantooruren en wij zullen graag aan jouw marketingbehoeften voldoen.
  • Mijn ervaring als besteller is zeer goed. Heb al tientallen keren besteld en altijd juist en kwalitatief zeer goed

    Wim Menheere
  • Al enkele keren gebruik gemaakt van de services van Drukzo en steeds erg tevreden. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer vriendelijk, en geven je steeds een andere optie als iets er niet helemaal goed uit lijkt te zijn bij de drukproef! Bovendien ook erg snelle service. Tevreden klant!

    A_va
  • Top! Goede kwaliteit.

    Robin Koele

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or