Onze klantenservice ondervindt momenteel technische problemen en is daardoor mogelijk moeilijk bereikbaar. We werken hard aan een snelle oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
 • Supersnelle levering
 • 1000+ Bedrukte producten
 • 5-sterren Klantenservice

Maak kennis met Drukzo.
Nederland's snelst groeiende online drukker.

Meer informatie over Drukzo

Welkom bij Drukzo

Normaal gesproken vind je hier een stoffig verhaal over waar we voor staan, wie we zijn etc. 15 jaar geleden begon het team achter Drukzo met het aanbieden van standaard drukwerk via internet. Al snel waren we de grootste speler op de Nederlandse markt en bewezen we keer op keer dat drukwerk bestellen goedkoper, gemakkelijker en sneller kon. En dat doen we nog steeds. Drukwerk voor jou goedkoper, gemakkelijker en sneller maken, dat is onze passie. Welkom bij Drukzo. Zonder moeite, zo geregeld.

Professioneel team van 70 teamleden

Het team van Drukzo bestaat uit circa 70 professionals die dag in dag uit zorgen voor perfect drukwerk, zonder moeite, zo geregeld. Dit team met een gemiddelde leeftijd van 27 jaar heeft jarenlangs ervaring in zowel internet- als de grafische wereld en weet daarom heel goed hoe ze jou ze goed mogelijk kunnen helpen. Wil je weten wie de mensen achter Drukzo zijn? Klik dan hier om ons team te bekijken.

Drukzo is onderdeel van Helloprint, een Nederlandse onderneming met internationaal werkveld. Helloprint is actief in Nederland, Belgie, het Verenigd Koninkrijk en Spanje en bereid diverse nieuwe landen voor. Zo weten wij dus niet alleen onze Nederlandse klanten te voorzien van kwalitatief en voordelig drukwerk, maar kunnen wij ook onze buitenlandse relaties goed bedienen.

Wil je meer weten over HelloPrint? Bekijk onze website op company.helloprint.com.

Hoogwaardige productie locaties in Nederland

Drukzo is een echt 100 % Nederlands bedrijf met haar hoofkantoor in Rotterdam. Al ons drukwerk wordt in Nederland geproduceerd in hoogwaardige productielocaties die werken met de allernieuwste drukpersen en afwerkapparatuur en volgens de hoogste kwaliteits- en procesnormen ( ISO standaarden ). Zo kunnen wij de hoge kwaliteit die we nastreven 100 % garanderen.


Betrouwbare logistiek via PostNL

Onze logistiek is in handen van PostNL, de meest betrouwbare logistiek dienstverlener van Nederland. Door deze intensieve samenwerking, kun je bij Drukzo kiezen uit diverse bezorgopties waarmee je je drukwerk ontvang op de wijze en op het moment van jouw voorkeur. In de avond, op je werk of opgehaald bij één van de duizenden ophaallocaties. Drukzo werkt als een van de weinige online drukkers met de services van PostNL vanwege de hoge betrouwbaarheid. Dat vinden wij enorm belangrijk.

Aandacht voor mens en milieu

Bij Drukzo en bij ons moederbedrijf Helloprint geloven we dat ondernemerschap en aandacht voor mens en milieu hand in hand gaan. Wij geloven dat we daarbij niet alleen rekening moeten houden met het “nu”, maar ook met onze toekomst en die van onze kinderen. Daarom ondersteunen wij jaarlijkse meer dan 100 (lokale) initiatieven die bijdragen aan een betere wereld. Daarnaast stimuleren wij binnen ons team maatschappelijke betrokkenheid. Want we zijn tenslotte samen op deze wereld.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Afspraak is afspraak

Bij Drukzo mag je er 100 % van uitgaan dat een afspraak ook een afspraak is. Als wij zeggen dat we iets doen, dan doen we het. Daarom mag je er van uit gaan dat wij onze afspraken nakomen. Zodat jij als klant geen enkele zorg hebt. Gaat er toch iets mis, dan lossen we dat direct op.

100 % tevredenheidsgarantie

Wij willen maar één ding: Dat jij als klant super tevreden bent. En dat is bij ons geen loze kreet, maar een echt doorleefd gevoel. Zo hebben wij maar liefst drie keer zoveel klantenservice medewerkers en mensen die bestanden controleren dan alle andere online drukwerk leveranciers. Zo weten we namelijk zeker dat we zorg en aandacht aan jouw bestelling kunnen besteden. Wij geven je daarom graag de volgende belofte: Ben je ondanks onze aandacht toch niet tevreden, zorgen we dat je dat alsnog wordt, of je krijgt je geld terug. Dat is onze belofte.

Altijd een goed design

Goed drukwerk heeft uiteraard een goed design nodig en dat kan soms best lastig zijn. Bij Drukzo zorgen wij er voor dat je altijd een goed design hebt. Daarom worden alle bestanden grondig door ons team van bestandspecialisten gecontroleerd op alle belangrijke punten. Als er iets niet goed is, passen we dat aan en informeren we je direct. Maar je kunt ook gebruik maken van onze uitgebreide online ontwerpen, zodat je zeker weet dat je een goed design hebt. Onze belofte : Altijd een goed design maken we zo samen waar.

Het leukste bedrijf van Nederland

Wij durven te stellen dat we niet alleen de nummer één online drukker zijn ( volgens onze klanten ), maar ook het leukste bedrijf van Nederland zijn. Hoe dat zich uit? Kom eens bij ons langs en ervaar het zelf. Passie, dat is waar het bij Drukzo om draait. En dat uit zich in alles. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier een korte sfeerimpressie via video. De koffie staat klaar!

Meld je aan bij Drukzo
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Altijd een
  goed design
 • Team van 70 professionals
 • Razendsnelle levering
 • 50.000+ tevreden
  klanten
 • Gratis verzending
  vanaf € 99

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

Drukzo
 • Certificaat Thuiswinkel Waarborg
 • Certificate Ecommerce Europe Trustmark
 • Ideal
 • Paypal
 • master
 • American Express
 • Mastercard
 • Klarna