Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.5
Altijd een perfect printontwerp

Altijd een perfect printontwerp

Dankzij Drukzo hoef je je nooit meer zorgen te maken over het ontwerp van drukwerk! Maak gebruik van onze intuïtieve Canva Design Templates, gratis bestandscontroles, gratis Logo Mockup service en overleg met Design Experts voor de perfecte afwerking. Moeiteloos ontwerpen voor perfecte prints, gegarandeerd.

Van visie naar print in enkele minuten 🤩

 • Gratis design templates

  Maak binnen enkele minuten prachtige ontwerpen met de gratis design templates van Canva. Kies uit meer dan 10.000 gratis templates!

 • Altijd een gratis proefontwerp

  We voeren altijd een gratis bestandscontrole uit om er zeker van te zijn dat je ontwerp klaar is om gedrukt te worden. Je ontvangt een digitale drukproef voordat we gaan printen.

 • Gratis logo mockup

  Wij bieden een gratis logo mockup op al onze Gifts en Merchandise producten. Selecteer een product, upload je logo en laat het aan ons over!

 • Bestandscontrole

  Weet je nog steeds niet zeker hoe je ontwerp eruit zal zien op je drukwerk? Laat ons team van ontwerpexperts een uitgebreide bestandscontrole uitvoeren!

Ontwerp met Canva bij Drukzo

Wij werken samen met Canva zodat jij jouw marketingmateriaal en zakelijke benodigdheden naadloos kunt ontwerpen en afdrukken. Deze samenwerking brengt het gebruiksvriendelijke ontwerpplatform van Canva samen met de hoogwaardige printdiensten van Drukzo, zodat jij het beste van beide werelden krijgt - moeiteloos ontwerpen en superieure printkwaliteit.

Nu kun je gemakkelijk de mooiste ontwerpen maken zonder dat je uitgebreide ontwerp skills nodig hebt, dankzij de intuïtieve tools en uitgebreide collectie templates van Canva. Deze samenwerking is er helemaal op gericht om professioneel drukwerk toegankelijk en eenvoudig te maken, zodat je bedrijf zich kan onderscheiden met minimale inspanningen.
Maak een ontwerp

Wat is Canva?

Canva is een innovatief online ontwerpplatform gericht op kleine tot middelgrote bedrijven, dat helpt om ondernemersvisies werkelijkheid te laten worden. Met de gebruiksvriendelijke interface van Canva kun je de mooiste designs maken, van flyers en posters tot visitekaartjes en roll-up banners.

Maak gebruik van de uitgebreide collectie aan premium, kant-en-klare templates die je eenvoudig kunt aanpassen zodat het ontwerp binnen de stijl van jouw merk past. Zet jouw creatieve ideeën moeiteloos om in professionele ontwerpen met Canva en Drukzo.

Ontwerp & print in 3 eenvoudige stappen 👍

Kies een Canva template

Kies een Canva template

Kies een GRATIS template en start direct met ontwerpen!

Ontwerp je product

Ontwerp je product

Ga aan de slag met je ontwerp en maak de gewenste aanpassingen door bijvoorbeeld kleuren of teksten te veranderen of je eigen logo te uploaden.

Bestel je product

Bestel je product

We checken je bestand en je product is binnen no-time klaar om geprint en verzonden te worden.

Altijd een gratis<br>
bestandscontrole

Altijd een gratis
bestandscontrole

We doen altijd een gratis bestandscontrole om er zeker van te zijn dat je bestanden drukklaar zijn. Niet zeker van je bestanden? Kies voor onze premium controle

Wat is premium bestandscontrole?

We weten dat je soms wat meer hulp nodig hebt om je ontwerp drukklaar te maken. Onze designexperts staan klaar om je te helpen! Met onze premium bestandscontrole controleren onze experts jouw bestanden grondig en maken ze klaar voor drukwerk, welk bestandsformaat je ook hebt! Met behulp van AI verhogen we de beeldkwaliteit, zodat elk detail zichtbaar is en je de hoogste afdrukkwaliteit krijgt.

Met onze premium controle krijg je indien nodig persoonlijke hulp van onze experts en natuurlijk een digitale drukproef van je ontwerp voordat we ze naar de drukker sturen.
Lees meer

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.