In deze digitale tijd worden er steeds minder kaarten verstuurd. De zogeheten e-card moet de vervanger van de briefkaart zijn. Maar is dit wel net zo persoonlijk?

De meeste mensen denken gelukkig van niet. Helemaal in december kiezen de meeste Nederlanders nog gewoon voor de (ouderwetse) kerstkaart. Maar niets is ouderwets aan een originele kaart die met liefde is gemaakt. Handgeschreven met een eigen design. Dat is toch veel leuker om te krijgen? En om te geven natuurlijk!

Eenvoudig online je eigen originele kerstkaarten ontwerpen? Dat kan via de kerst inspiratie pagina! Voor de duizenden andere designs in onze gratis ontwerptool (inclusief de kerstdesigns) kun je naar de algemene ontwerp pagina. Je kunt al onze ontwerpen nog naar eigen wens aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld nog je eigen foto's toevoegen. Oneindig veel mogelijkheden dus. Als je zelf al een design hebt gemaakt kun je natuurlijk ook gewoon bij ons terecht. Ga dan naar de gewone kerstkaartenpagina.

Is jouw kerstkaart heel mooi geworden? We zijn erg benieuwd naar jouw creatieve ontwerp! Als je inspiratie nodig hebt kun je eens kijken naar de collage hieronder met ontwerpen uit onze ontwerptool. Nog meer inspiratie nodig? Kijk dan eens op onze pinterest pagina.