0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Al uw drukwerk
van A tot Z geregeld

Drukzo Printmanagement. Uw betrouwbare partner.

Neem contact op

Drukwerk voor bedrijven en instellingen

Drukzo Printmanagement is een aparte tak binnen Drukzo die zich bezig houdt met verzorgen van drukwerk en aanverwante diensten voor bedrijven en instellingen die hier geen omkijken naar willen hebben, maar wel scherpe voorwaarden wensen. Door onze jarenlange ervaring als ervaren drukwerkspecialisten en printmanagement bedrijf ( tot onze groep behoort een van de grootste printmanagement bedrijven van Europa, weten wij op welke wijze wij uw bedrijf of instelling optimaal kunnen bedienen.

De combinatie: Online prijzen + volledige ontzorging

Wij nemen uw drukwerk en aanverwante diensten geheel uit handen. Uw bestellingen plaatst u zowel gemakkelijk online ( indien gewenst ) of “gewoon” via email, telefoon of persoonlijk. Uiteraard krijgt u een vaste drukwerkadviseur met jarenlange ervaring in de markt. Daarnaast is er een team van specialisten beschikbaar met een specialist in iedere discipline. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit en service die we leveren, bieden we al onze printmanagement klanten een 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer er een probleem ontstaat, lossen we dat direct op en kijken we pas later naar wat de oorzaak is. Die no-nonse aanpak, dat is misschien de reden waarom ruim 150.000 bedrijven en instellingen de afgelopen jaren hun drukwerk en aanverwante diensten door ons lieten verzorgen.

Gegarandeerde besparing op uw drukwerk

Drukwerk is vaak een kostenpost waar niet vaak naar omgekeken wordt. Veel bedrijven en instellingen gebruiken jarenlang dezelfde leveranciers vanuit gemak. Drukzo Printmanagement kijkt onafhankelijk naar uw drukwerkpakket en garandeert een besparing van minimaal 10 % , die in sommige gevallen zelfs op kan lopen tot 65%.


Gegarandeerde besparing op uw drukwerk

Ons Printmanagement team geeft u de garantie dat wij tot wel 65% op uw drukwerk kunnen besparen. Daarom bieden we u een gratis PrintPlan aan. Hierin doen wij gratis een analyse en aanbelevingen op basis van uw actuele drukwerkbehoefte. No cure, no pay!

Snelle leveringen

We begrijpen dat een deadline soms onverwacht snel dichtbij komt. Daarom is 95% van ons assortiment al in een of twee werkdagen leverbaar.

Same-Day levering mogelijk

Bovendien bieden we een unieke same-day service aan voor het geval zich een acute noodzaak voor doet.

Opsplitsen, opslag en distributie

Daarnaast zijn onze leveringen uiterst flexibel: we kunnen uw order opsplitsen per locatie en bieden opslag en distributie als extra dienstverlening aan.

Neem contact op met Drukzo Printmanagement!

Drukzo Printmanagement is alleen beschikbaar voor MKB-bedrijven. Daarom vragen we u de onderstaande gegevens in te vullen, zodat we kunnen verifiëren dat je tot deze doelgroep behoort. Daarna staan we met alle bovenstaande services voor je klaar. Zonder moeite, zo geregeld.

  • Niet goed, geld terug
  • Altijd een goed design
  • Persoonlijk
  • Gegarandeerde
    kwaliteit & levertijd
  • 150.000+ tevreden
    klanten
  • Gratis verzending in heel Nederland