Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.5
Menukaart maken <br>

Menukaart maken

Zelf je menukaart maken? Met Canva heb je gratis toegang tot een groot aanbod menukaart designs. Originele menukaarten zelf maken? Zo gebeurd!

Inspiratie opdoen: wat voor menukaart ontwerpen kan ik kiezen?

Er zijn talloze voorbeelden waaruit je kunt kiezen als het aankomt op ontwerp templates. Voor elk doel en stijl is er een template beschikbaar! Het is simpel: je hoeft alleen maar het soort menukaart te zoeken in onze ontwerptool en je kunt aan de slag! Jouw perfecte menukaarten, ze liggen bijna voor je klaar.
Maak je eigen menukaart!

Maak je eigen menukaart!

  • Kies een menukaart sjabloon (1000+ beschikbaar)

  • Maak jouw menukaart design persoonlijk met jouw logo, lettertypes en afbeeldingen

  • Check je ontwerp en keur je menukaart design goed

  • Wacht tot je menukaarten bij jou worden geleverd

FAQ

Hoe maak je een menukaart?

Een menukaart zelf maken klinkt ingewikkeld, maar met de juiste inspiratie ben je al een heel eind. Scroll door onze ontwerptemplates heen, doe voldoende inspiratie op en kies een menukaart voorbeeld dat bij jouw smaak, eten én voorkeur, past. Dit is het kleine, creatieve duwtje dat je nodig hebt om de ware ontwerper in jezelf naar boven te halen. Gebaseerd op de template kan je zelf gaan bouwen en verder de menukaart ontwerpen. Als je echt geen tijd hebt om een creatieve menukaart zelf te maken, geen probleem. De juiste voorbeeld menukaart voor je hebbend met reeds grafische aspecten die passen bij jou is al genoeg! Het enige wat je zelf moet doen is in dit menukaart sjabloon het eten en drinken typen dat jij aanbied.

Wat moet er op een menukaart staan?

Nu je weet hoe je originele menukaarten zelf maken kan! Hierbij ook nog wat ideeën die je kan gebruiken bij het creeëren van de inhoud van een menukaart. Zorg dat de lay-out past bij de identiteit van de plek of gelegenheid, zo kan je werken met een thema. Daarnaast kan je kiezen voor foto's van sfeerbeelden en passende illustraties om het er extra gezellig en smakelijk uit te laten zien. Bedenk originele en pakkende namen voor de gerechten en drankjes om een indruk achter te laten bij klanten. Maak de keuze eventuele extra aspecten toe te voegen, zoals de wifi-code, leuke weetjes of misschien belangrijke informatie.

Gevouwen menukaarten

Heb je een hele boel gerechten? Kies dan voor het bedrukken van een gevouwen menukaart. Zo kan je alles kwijt en toch nog een gestructureerd overzicht houden door het verdelen van het aanbod in 4 pagina's. Of misschien wil je zelfs een aparte drankkaart maken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat je eerst inspireren en ga dan direct aan de slag.

Hulp nodig bij het online ontwerpen van een menukaart?

Stuur gerust een e-mail naar onze klantenservice als je toch nog wat vragen hebt! Als je tijdens het ontwerpen van je menukaart via Canva x Drukzo twijfels hebt, mag je direct contact opnemen via onze live-kanalen: telefonisch of via de chat.

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

Laat je inspireren door de geweldige templates, speciaal voor jouw ontwerp!