De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

MEUKAART FORMATEN

Alles over
Menukaart Formaten

Welk menukaart formaat is de juiste voor jou?

Menukaarten zijn een essentieel onderdeel van elke restaurant, bar of food-truck. Het is niet alleen een functioneel product, dat je gebruikt voor het weergeven van eten en drinken, maar het is ook een goede manier om je gasten trek in je eten te laten krijgen. De menukaart is vaak een weerspiegeling van het restaurant en de kwaliteit van het eten, dus het is belangrijk dat het duidelijk en goed ontworpen is. Door aandacht en tijd te stoppen in het maken van je menukaarten, kan je uiteindelijk meer verkoop genereren en ervoor zorgen dat bepaalde gerechten vaker gekozen worden dan andere.

Het kiezen van de juiste menukaart is echter niet makkelijk. Bij Drukzo vind je enorm veel verschillende formaten menukaarten. Wat het juiste formaat voor jou is hangt af van wat voor soort bedrijf je hebt en wat je doel is.

Voor restaurants is het gebruikelijk om voor grotere menukaarten te gaan. Deze zijn professioneler en je kan er een uitgebreid ontwerp op kwijt. Gebruik daarom een A4, A3, Carré L of X-long formaat. Je kan deze menu's aan je gasten geven als ze binnenkomen en ze plaatsgenomen hebben.

Voor bars en fast food restaurants met een gelimiteerd of standaard menu, is een medium formaat menu ideaal. Het grootste voordeel hiervan is dat de menukaarten op de tafels of aan de bar gelaten kunnen worden. Formaten die hier perfect voor zijn zijn A5, A6, DIN L (US), A-long, en Carré M formaat menukaarten.

Er is ook een nóg kleiner formaat beschikbaar, dat vergelijkbaar gebruikt kan worden als de formaten hiervoor. Deze formaten zijn het A7 formaat en het Carré small formaat. Deze formaten worden vooral gebruikt als tafelbordjes, coupons, of aanbiedingen naast de menukaarten. Je kan er bijvoorbeeld speciale gerechten of aanbiedingen op vermelden en die op de tafels laten.

Hieronder is een lijst met de verschillende menukaart formaten voor jouw print referentie.

Ontdek meer over verschillende menukaart formaten

A3 Menukaarten

A3 Menukaarten

A3 Menukaarten

A3 Menukaart afmetingen:
420 x 297 mm
84.1 x 11.89 cm
42 x 29.7 in

Lees meer
A4 Menukaarten

A4 Menukaarten

A4 Menukaarten

A4 Menukaart afmetingen:
210 x 297 mm
21 x 29.7 cm
8.3 x 11.7 in

Lees meer
A5 Menukaarten

A5 Menukaarten

A5 Menukaarten

A5 Menukaart afmetingen:
148 x 210 mm
14.8 x 21 cm
5.83 x 8.27 in

Lees meer
A6 Menukaarten

A6 Menukaarten

A6 Menukaarten

A6 Menukaart afmetingen:
105 x 148 mm
10.5 x 14.8 cm
4.13 x 5.83 in

Lees meer
Carré L Menukaarten

Carré L Menukaarten

Carré L Menukaarten

Carré L Menukaart afmetingen:
210 x 210 mm
21 x 21 cm
8.26 x 8.26 in

Lees meer
Carré M Menukaarten

Carré M Menukaarten

Carré M Menukaarten

Carré M Menukaart afmetingen:
148 x 148 mm
14.8 x 14.8 cm
5.83 x 5.83 in

Lees meer
Carré S Menukaarten

Carré S Menukaarten

Carré S Menukaarten

Carré S Menukaart afmetingen:
105 x 105 mm
10.5 x 10.5 cm
4.13 x 4.13 in

Lees meer

Voordat je gaat...

Het lezen van informatie over de verschillende beschikbare menukaart formaten, krijg je een beter beeld over wat er allemaal mogelijk is en zal het je helpen om het perfecte menukaart formaat voor jouw marketing doelen uit te kiezen. Stuur ons gerust een bericht als je meer over de verschillende menukaart formaten wilt weten, of vraag een offerte aan.

Dit zeggen onze klanten

super super happy Wonderland by Alicja 28.07.2021

super super happy het is niet alleen te duur, maar klantenservice is ook altijd vriendelijk. sinds 4 jaar bestellen we onze producten via Drukzo en zijn nog niet teleurgesteld. :))

Dit jaar ons jubileum feest en voor het… Elmo 23.07.2021

Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

Ik ben zeer tevreden over de Marion Smith 23.07.2021

Ik ben zeer tevreden over de hulpvaardigheid die ik heb ontvangen. Ik moest snel een bestelling in orde maken. Er waren voor mij een aantal onduidelijkheden. Die onduidelijkheden werden stapsgewijs met me doorgenomen met zeer veel geduld. (ik heb zelf minder geduld) Fijn dat het zo kon en ik geef mijn ervaring graag door.

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?