Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
  • Supersnelle levering
  • 1000+ Bedrukte producten
  • 5-sterren Klantenservice

Laptoptassen

Jouw merk, altijd professioneel gepresenteerd!

trustpilot
9
Mis deze deal niet!
Prijsverlaging! 15% KORTING OP DIT PRODUCT
Gebruik code: SALE19

Laptoptas bedrukken: een extraatje of essentieel?

Of het nu voor persoonlijk gebruik of voor het werk is, het gebruik van een laptop wordt al jaren steeds populairder. Steeds lichter, sneller en beter om mee te nemen: de laptop wordt onderdeel van de uitrusting van iedere werknemer. Of je nu surft op het internet, de boekhouding bijhoudt in de trein of tijdens een koffiepauze tijdens het rijden even inlogt, het is onderdeel van je dagelijkse routine – en die wil je veilig houden! Bedrukte laptoptassen zijn daarvoor een ideale oplossing. Een laptoptas bedrukken ligt misschien niet direct voor de hand, maar als je er over nadenkt is het een hele logische manier om jouw bedrijfslogo zo veel mogelijk te laten zien. Een laptoptas met logo is een van de manieren om jouw bedrijf professioneel over te laten komen. Je laat op die manier zien dat je om de spullen van jouw organisatie geeft en daarmee ook om de zaken die op de laptop staan. Een gepersonaliseerde laptoptas is dus zowel een praktisch item als iets om een positief beeld mee te scheppen bij je doelgroep!

Bedrukte laptoptassen voor jouw zichtbaarheid

Doordat het bedrukken van textiel met jouw logo nu net zo toegankelijk als het bedrukken van papier is, kun je net zo goed jouw huisstijl op kleding of ander materiaal zetten. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van zeefdruk maar van fullcolour printing, gaan de mogelijkheden verder dan alleen je bedrijfsnaam in inkt vereeuwigen. Een laptoptas bedrukken biedt je daarom een aantrekkelijke manier om origineel voor de dag te komen. Ze prints zijn misschien kleiner dan op outdoor banners, maar bedrukte laptoptassen hebben een heel groot bereik omdat ze overal mee naartoe gaan. Bovendien komt jouw logo dan precies bij je doelgroep terecht, want daar spreek je mee af!

Het wordt langzaamaan een van de favoriete accessoires van iedere professional, waardoor je er goed aan doet om te investeren in een laptoptas met logo. Je voorkomt dat je werknemers hun eigen tas aanschaffen en die van het bedrijf niet meer gebruiken. Bovendien wil je natuurlijk niet dat de laptop die je aan ze meegeeft zonder bescherming over straat gaat. Dat zijn dus twee vliegen in één klap!

Laptoptas met logo voor jouw promotie

Niemand laat een laptoptas bedrukken voordat ze weten hoe je deze kunt inzetten voor jouw bedrijf. Gelukkig kennen bedrukte laptoptassen meerdere manieren om van pas te komen! - Vertegenwoordig je een bedrijf en draag je altijd een computer bij je? Dan zijn laptoptassen natuurlijk ideaal. Bovendien kun je hier ook meteen je kladblok en pennen in stoppen, zodat je jouw hele business-gear bij elkaar hebt! - Bedank klanten voor hun loyaliteit aan jouw merk – bijvoorbeeld met een laptoptas! De bloemetjes en cadeaubonnen kennen we inmiddels en een beetje creativiteit is erg welkom. Verras iedereen met een gepersonaliseerde laptoptas, zo stimuleer je de interactie met jouw merk! - Ben je onderdeel van een liefdadigheidsorganisatie of studentenvereniging? Dan kun je de tassen gebruiken om geld op te halen. Verloot ze, verkoop ze of gebruik ze simpelweg als punt van herkenning. Weer eens iets anders dan een badge!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

We verwijzen je door in %i seconden...

We hebben jouw product gevonden

Plaats je bestelling bij onze partner Yoursurprise

We verwijzen je door in %i seconden...

We hebben jouw product gevonden

Plaats je bestelling bij onze partner Greetz

Drukzo
  • Certificate Ecommerce Europe Trustmark
  • Ideal
  • Paypal
  • master
  • American Express
  • Mastercard
  • Klarna