Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.5
Gepersonaliseerde kerstproducten en kerstgeschenken!

Gepersonaliseerde kerstproducten en kerstgeschenken!

Van feestelijke kaarten tot versieringen en cadeaus. Maak er een bijzondere kerst van met onze bedrukte kerstproducten! Maak kerst dit jaar extra speciaal.

Kerstkaarten met <br> gratis ontwerp

Kerstkaarten met
gratis ontwerp

Kies uit onze templates om in een handomdraai persoonlijke kerstkaarten te maken!

Veelgestelde vragen

Hoe kies je het beste Eindejaarsgeschenk?

Bij het uitkiezen van kerstcadeaus weten we niet altijd waar we moeten beginnen. We weten dat we een uniek cadeau willen geven dat gedenkwaardig blijft, maar het erg moeilijk zijn om zo'n cadeau te vinden.
Begin bij het begin. Vraag jezelf af; ''wat vindt hij/zij leuk?'', ''wat zijn zijn/haar hobby's?'', of ''wat kunnen ze gebruiken?''. Misschien is de persoon wel je leverancier of een zakenpartner, in dat geval kan bijvoorbeeld een nieuw gepersonaliseerd notitieboekje nuttig zijn. Of misschien hebben ze je wel verteld dat ze moeite hebben met concentreren als ze thuis werken, dan is een gepersonaliseerde koptelefoon wel een optie. Misschien zijn ze gewoon het type dat graag hun brieven up to date wil houden en een gepersonaliseerde schrijfset op prijs stelt?
Vanuit daar stel je de volgende vraag: ''Hoe wil ik ze laten voelen?'' Is het een cadeau die je aan één of een aantal personen gaat geven? Of is het iets wat je aan meerdere mensen gaat geven? Beide zijn belangrijk, maar moeten op een andere manier worden behandeld. De standaardregel om te onthouden is, persoonlijk vs. praktisch, de een bevat een verhaal of een boodschap en de ander is iets nuttigs.
Als je eenmaal hebt gekozen wat de persoon leuk vindt en wat je doel is met het cadeau, kun je jezelf afvragen: ''hoe maak ik mijn kerstcadeau nou echt speciaal? Hier komt personalisatie aan bod. Gepersonaliseerde kerstcadeaus zijn altijd een zekere manier om de ander te laten zien hoeveel je om hen geeft. Dit kan in de vorm van een kleine boodschap, een foto, een naam en zelf met je bedrijfslogo.

Hoe personaliseer ik een kerstcadeau?

Elk cadeau komt in drie stappen: de leveringen, de verpakking en de inhoud (ook wel bekend als het cadeau zelf). Om een cadeau extra gedenkwaardig te maken, moet minstens één van de fasen bijzonder zijn, Maak het cadeau gedenkwaardig door het te verpakking in gepersonaliseerde, bedrukte verpakkingen of in kleurrijke, creatieve enveloppen.
Je kan natuurlijk ook je zakelijke kerstcadeaus persoonlijker maken en een gevoel van saamhorigheid creëeren door een merk of logo op de cadeaus te bedrukken. Voor meer persoonlijke cadeaus kun je een speciale boodschap, moment of foto toevoegen om mensen die je belangrijk vindt te herinneren aan de mooie momenten en ze uit te laten kijken naar de momenten die nog gaan komen.

Hoe snel kan ik mijn kerstcadeaus verwachten?

Dat hangt echt af van wat voor soort cadeau je bestelt, plus welke details en mate van personalisatie er in zit. Meestal duurt de gratis levering 5-6 dagen, maar voor de meeste producten hebben we ook snellere opties, met wat extra kosten.

Welke pakketvervoerders gebruiken jullie?

Onze twee belangrijkste vervoerders zijn UPS of DPD. Ook maken we af en toe gebruik van DHL of onze eigen vervoerders. Het hangt er echt van af welke vervoerder jouw cadeaus het beste bij jou kan afleveren.