Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.5

Trendy Jack & Jones kleding met jouw logo

50 jaar mode. Blijf trendy met Jack & Jones.

Met een indrukwekkende 50 jaar ervaring in de retailwereld, staat Jack & Jones synoniem voor het begrijpen en vooroplopen in de mode-industrie. Hun lange geschiedenis stelt Jack & Jones in staat om modetrends niet alleen te volgen, maar op te anticiperen en vorm te geven. Door deze diepgaande kennis biedt Jack & Jones continu innovatieve en trendy kledinglijnen aan die perfect aansluiten bij de hedendaagse consument. Jack & Jones combineert vakmanschap met marktinzicht, waardoor ze altijd de laatste modetrends kunnen bieden. Ze zijn een onmisbare speler in de modewereld.

Duurzaamheid. Ontdek het verhaal.

Jack & Jones geeft prioriteit aan duurzaamheid en richt zich op het verantwoord inkopen van materialen. In 2023 werd het gebruik van 100% duurzaam katoen behaald, een belangrijke mijlpaal gehaald. Tevens is Jack & Jones nauw betrokken bij het Better Cotton Initiative en gebruiken steeds meer biologisch en gerecycled katoen. Tegen 2025 wilt Jack & Jones 50% van hun polyester uit gerecycled materiaal halen en 14 miljoen plastic flessen hergebruikt hebben. In 2022 was 63% van het ingekochte wol gerecycled en zelfs 100% gecertificeerd humaan dons. Door te innoveren met partners als LENZING™ en SPINNOVA ontwikkelt Jack & Jones duurzame vezels, met als doel voorop te lopen in circulaire en biologisch afbreekbare materiaalinnovatie.

Ongeëvenaarde marktkennis.

Jack & Jones heeft meer dan 50 jaar ervaring in de detailhandel en legt de nadruk op kwaliteit in elk aspect van hun bedrijf. Deze uitgebreide geschiedenis stelt Jack & Jones in staat om de benadering van mode te verfijnen, met de nadruk op duurzaamheid, vakmanschap en de laatste trends. Hoogwaardige kwaliteit is duidelijk te zien in de productselectie, van eersteklas denim tot fijn gemaakte vrijetijdskleding. De kleding van Jack & Jones is ontworpen om lang mee te gaan, en weerspiegelt de kennis van wat het betekent om stijl met inhoud te combineren. Jack & Jones' impact in de detailhandel laat zien dat het in staat is te evolueren met behoud van een standvastige focus op kwaliteit.

Op zoek naar andere gepersonaliseerde kleding?