Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
  • Supersnelle levering
  • 1000+ Bedrukte producten
  • 5-sterren Klantenservice

Het is tijd om te feesten, want met elke bestelling die je vanaf nu tot eind juni bij Drukzo plaatst, heb je de kans om een reis naar Ibiza te winnen! Hoe meer bestellingen je plaatst, hoe groter de kans is dat je wint! Volg onze facebook-pagina, hier zullen we de winnaar bekend maken nadat de wedstrijd is afgelopen. Dus waar wacht je nog op? Doe mee!


Succes!

Ibiza

Ibiza is een Spaans eiland, behorend tot de Balearen. Het is een geliefde vakantiebestemming en bekend door het bruisende nachtleven, rustige dorpjes, yoga retraites en stranden.

Scooter Use Tips

Met een weekendje op dit prachtige eiland kom je niks te kort. De clubscene is enorm, dus doe mee met het feest in Cream of Pacha om de echte ibiza-vibes te voelen. Verken de hoofdstad van Ibiza in het zuiden van het eiland - een van de mooiste steden in de Middellandse Zee, of relax met een lekker koel drankje op een van de vele prachtige stranden!

Wat je ook van plan bent te doen - neem je zonnebrillen en zonnebrandcreme mee - we kunnen niet wachten om de foto's te zien!

Hoe doe ik mee?

Super simpel - het enige wat jij moet doen is een bestelling plaatsen en wij doen de rest! Wij voegen jouw bestelling aan de prijstrekking toe, kiezen een willekeurige uit als winnaar en feliciteren de gelukkige winnaar met de hoofdprijs!

  • Plaats een bestelling Plaats een bestelling
  • Prijstrekking Prijstrekking
  • Reis naar Ibiza Reis naar Ibiza

Regels van het spel

Elke bestelling die geplaatst is bij Drukzo t/m het einde van juni wordt automatisch meegenomen in de prijstrekking. De wedstrijd eindigt middernacht 30 juni 2018. De winnaar wordt in de week erna gecommuniceerd via onze facebook-pagina. De prijs is een weekend naar Ibiza voor 2 personen, inclusief vlucht en accommodatie. Alleen retourvluchten vanuit Nederland. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn en moeten een geldig paspoort voor reizen hebben. De prijs omvat niet de reis tussen het huis en de luchthaven van de winnaar, reisverzekering, eten en drinken of eventuele extra kosten. Alleen geldige bestellingen geplaatst tussen 17 april - 30 juni 2018 worden in de prijstrekking opgenomen.