De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Bedrukte huisstijl

Laat bij je klanten en zakenpartners een professionele indruk achter met jouw huisstijl drukwerk.

 • Super kwaliteit
 • Beschikbaar van 80 grams tot 120 grams
 • Full color bedrukt

1000 Briefpapier nu voor € 25,49

1.000 stuks briefpapier 90 gr 1 kant bedrukking

Are you in a hurry?

Bekijk onze snelste levering

Wat is de boodschap?

Notitie voor jezelf

Notitie voor jezelf

Notitie voor jezelf

Zelfs in dit digitale tijdperk geven mensen nog steeds de voorkeur aan het maken van aantekeningen met pen en papier. Je kunt hier goed gebruik van maken door ze te voorzien van notitieblokken met je merk erop.

Notitieblokken Bedrukken
Bedrijfsbericht

Bedrijfsbericht

Bedrijfsbericht

Of het nu voor documentatie is of voor echte brieven, niets straalt meer professionaliteit uit dan strak uitziend briefpapier.

Briefpapier
Taken om te onthouden

Taken om te onthouden

Taken om te onthouden

Plaknotities zijn een geweldig middel om te onthouden wat je nog moet doen. Telkens als je een aan taak denkt schrijf je deze op en plak je hem ergens. Gemerkte plaknotities zijn ook een populair product om weg te geven.

Zelfklevende Memoblokken
Als je een bedankje wilt uitspreken

Als je een bedankje wilt uitspreken

Als je een bedankje wilt uitspreken

Een klein ansichtkaartje met een persoonlijk en handgeschreven bericht erop is een fantastische manier om een persoonlijke band met je klant, zakenpartner of zelfs klant op te bouwen.

Ansichtkaarten
Ideeën tijdens werk

Ideeën tijdens werk

Ideeën tijdens werk

Wil je wat goede ideeën noteren? Bureau-onderleggers zijn de perfecte aanvulling op elke werkomgeving. Daarom kunnen ze ook als geschenk gebruikt worden voor zakelijke relaties.

Bureau onderlegger bestellen

4 tips voor het ontwerpen van een folder

Er zijn verschillende zaken waar je op moet letten bij het ontwerpen van je folder. We delen vier tips!

1. Kleurcombinaties Geloof het of niet, kleuren hebben invloed op degene die je folder leest. Denk daarom goed na wie je doelgroep is. Dit kan helpen bij het selecteren van de juiste kleuren. Zo staat blauw bekend als rustgevend. Andere kleuren zoals rood, geel en oranje trekken de aandacht en zijn opbeurend, wat goed is voor het stimuleren van actie.

2. Gebruik van lettertypen Het is handig om na te denken over de typografie van je gevouwen flyer. Misschien vind je ‘Baskerville’ erg leuk, maar is het ook makkelijk te lezen? Springt je boodschap van elke pagina af of is het niet in een oogopslag leesbaar? Kies een lettertype dat past bij je kleurenpalet om te zorgen dat je details er echt uitspringen.

3. Layout is de link Voordat je begint met ontwerpen, is het goed om eerst na te denken over het type vouw dat je wil nemen. En ten tweede, over welk verhaal je je klant wil vertellen? Als het eerste wat ze zien het adres van je bedrijf is, is het onwaarschijnlijk dat dat hun aandacht trekt en ze verder willen lezen.

4. Inhoud is key Houd het kort, maar krachtig. Zorg dat het duidelijk is wat de voordelen van je product of diesnt zijn en in welke behoefte ze voorzien. Gebruik bijvoorbeeld opsommigstekens om de leesbaarheid te verhogen. Zorg ook dat het duidelijk is wat voor actie je wil dat de lezer neemt. Vergeet niet je contactgegevens in de folder op te nemen.

Een laatste tip, die waarschijnlijk voor zich spreekt, laat iemand je folder goed nakijken op spel- en typfouten. Één typfout kan afbreuk doen aan een goed ontworpen folder. Het bespaart zowel tijd als geld om je ontwerp goed te controleren voordat je ze bij ons laat drukken.

Trends voor huisstijl drukwerk in 2019

Er zijn altijd nieuwe trends in de wereld van design, ook wanneer het gaat om huisstijl drukwerk. We zeggen natuurlijk altijd dat je trouw moet blijven aan jouw merk, maar soms is het volgen van een aantal trends voor een modernere look geen slecht idee. Maak indruk op je werknemers, klanten en andere bedrijven door goed ontworpen kantoorartikelen met jouw huisstijl te maken.
Lees meer

Veelgestelde vragen

Wat kost het om een gevouwen folder te drukken?

Bij Drukzo streven we ernaar om het hele jaar door concurrerende prijzen aan te bieden. De prijzen variëren vanwege factoren als: oplages, materiaal, formaat, type vouw en leveringtijden.

Wat is een gevouwen folder?

Een gevouwen folder is onderdeel van je promotiemateriaal. Net als posters, visitekaartjes, boekjes en vlaggen als advertenties kunnen fungeren. Met folders houd je zowel nieuwe als bestaande klanten op de hoogte te houden van je productaanbiedingen, kortingen of evenementen.

Hoelang duurt het om een gevouwen folder te maken?

We bieden verschillende levertijden voor onze folders. Dit kan variëren van levering binnen één dag tot langer, afhankelijk van de details van de folder en de gekozen leveringtijd. Het duurt echter meestal niet langer dan 7 dagen.

Hoe houd ik het succes van mijn campagne bij?

 • Neem een tijdelijke korting of aanbieding op in je folder. Als je een kortingscode toevoegt, is het achteraf mogelijk om te zien hoe vaak deze gebruikt is.
 • Voeg een QR-code toe die lezers kunnen scannen met hun smartphone of tablet. Je kunt het gebruik volgen en lezers direct naar een specifieke pagina op je website leiden.
 • Houd bij of er een toename is e-mails, telefoontjes of websiteverkeer tijdens je campagne. Stel nieuwe klanten vragen als "waar heeft u ons gevonden?" voor meer informatie.

Trustpilot Banner
 • Snelle en goede service. Goede kwaliteit en zeker niet duur. Klantenservice reageert ook snel en helpt. Kreeg een beschadigde plaat thuis, direct de volgende dag een nieuwe plaat binnen.!

  Danika Streppel
 • super super happy het is niet alleen te duur, maar klantenservice is ook altijd vriendelijk. sinds 4 jaar bestellen we onze producten via Drukzo en zijn nog niet teleurgesteld. :))

  Wonderland by Alicja
 • Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

  Elmo

#helloprinted

Hey! Wij vinden het fantastisch om jouw waanzinnige ontwerpen op social media te zien, dus vergeet ons niet te taggen en gebruik #helloprinted om te worden vermeld!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?