Nederland

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.5

Hoofdtelefoons

Stem af met een gepersonaliseerde hoofdtelefoon! Laat je merk opvallen met een op maat gemaakte hoofdtelefoon die stijl en geluid combineert.

Verberg filters Toon filters

Back online soon

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

Gepersonaliseerde Gadgets: essentiële benodigdheden voor een zakenreis

Soms zal je bedrijf het nodig hebben om te reizen om verschillende redenen. Zo moet je bijvoorbeeld een zakenpartner in het buitenland ontmoeten om de marketingontwikkelingen te bespreken. Voor sommigen kan het ook zijn om hun bedrijf uit te breiden. Een zakenreis kan ook het bijwonen van marketingconferenties inhouden.

Als je voor je werk op reis bent, is het echter essentieel dat je de juiste spullen en gadgets bij je hebt. Laat de gadget en de afdrukexpert Drukzo een lijstje maken van de dingen die je moet hebben als je op zakenreis bent.

Elektronische gadgets veilig meenemen

Het hebben van een gestroomlijnd alternatief voor het veilig en handig houden van je gadgets. Met een tas voor elektronische reisaccessoires kun je er zeker van zijn dat je laptop, powerbanks, flash-drives en andere gepersonaliseerde gadgets gescheiden zijn en goed worden bewaard. Als je op zoek bent naar een betrouwbare manier om je tablet en soortgelijke apparatuur te bewaren, dan kan het nooit fout gaan met onze Tablet 10" Photobag. Deze schoudertas is gemaakt van duurzaam materiaal en wordt geleverd in vele kleuren die passen bij jouw smaak.

Draagbare Powerbanks

Aangepaste vermogensbanken zijn zeer noodzakelijk wanneer je buitenshuis bent, ongeacht of je op reis bent voor je werk of gewoon in je vrije tijd. Dit geldt vooral als je je ergens bevindt waar geen enkele toegankelijke stroomaansluiting is. Stel je voor hoe frustrerend het kan zijn om niet genoeg stroom te hebben om je gadgets aangesloten te houden. Dat gezegd hebbende, kun je van ons verwachten dat wij jou voorzien van energiezuinige, gepersonaliseerde powerbanks. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen tot wel 4600 mAH batterij hebben, wat genoeg is om al je andere gadgets volledig opgeladen te houden voor je gemoedsrust.

Zaklamp

Een onverwachte stroomstoring kan een uitdaging vormen, vooral wanneer je op zakenreis bent. Plotseling uitvallen van je laptop, laders en soortgelijke apparatuur zorgt voor een beperkte functietijd als gevolg van een gebrek aan vermogen. Bovendien kan het frustrerend zijn om te werken wanneer je moeite hebt met het zoeken naar kleine voorwerpen door gebrek aan verlichting. Daarom helpt het meenemen van een zaklamp om een aantal van de problemen in jouw situatie te verlichten. Wij bieden onze unieke WriteLight zaklamp aan met twee hoofdfuncties: een zaklamp en een blue-ink pen met verlichting aan de voorkant, clip, afneembare dop en een koord. Hiermee kun je makkelijker aantekeningen maken, omdat er verlichting bij komt kijken. Je kunt het ook gebruiken als zaklamp om de zichtbaarheid te verbeteren waar je je bevindt, zodat je dingen gemakkelijker en sneller kunt herkennen en vinden.

Presentator Laser Pointer

Dit is een geweldig item om te hebben, vooral als je een tool nodig heeft die je kan helpen met je PowerPoint-presentatie. Wij bieden op maat gemaakte laserpointers met een externe diapresentatiefunctie die het voor je makkelijker maken om je presentatie te bespreken. Ze zijn compatibel met Windows, Mac en Linux.

Bij Drukzo bieden we een uitgebreide selectie van aangepaste gadgets van aangepaste USB's tot muismatten die jouw zakenreiservaring zullen helpen verbeteren. Of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde gadgets of gedrukte producten, je kunt van ons verwachten dat we het hebben voor een redelijke prijs. Voel je vrij om contact met ons op te nemen via online tijdens onze kantooruren en ons innovatieve team van experts zal meer dan blij zijn om jouw behoeften aan te pakken.
 • 18.11.2023

  Producten zijn van top kwaliteit

  Producten zijn van top kwaliteit. En indien er toch iets niet in orde is dan zorgt de klantendienst steeds voor een oplossing.

  Maxim Bode
 • 16.11.2023

  Onklopbare service en klantvriendelijkheid

  Als gloednieuwe klant kreeg ik meteen een voorproefje van de geweldige service en klantvriendelijkheid. Via mail ogenblikkelijk en perfect geholpen. Alsof er een heel team klaarstond enkel en alleen voor ons. Sterk...

  Patrick Mertens
 • 5.11.2023

  Geweldig opgelost na misdruk

  Heeeel geweldig opgelost n.a.v. mijn melding van een x aantal misdrukken van mijn folders!!! Eergisteren meteen een reproductie mogen ontvangen. Heeel fijn!!! Bedankt voor de adequate oplossing!

  Mascha ten Haaf
 • 29.07.2021

  Snelle en goede service.

  Snelle en goede service. Goede kwaliteit en zeker niet duur. Klantenservice reageert ook snel en helpt. Kreeg een beschadigde plaat thuis, direct de volgende dag een nieuwe plaat binnen.!

  Danika Streppel
 • 23.07.2021

  Dit jaar ons jubileum feest en voor het…

  Dit jaar ons jubileum feest en voor het zesde jaar op rij een vlag besteld. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over de service en kwaliteit van Drukzo, goede communicatie en snelle levering voor een nette prijs. Quinten heeft mij enorm geholpen en er voor gezorgd dat ondanks wat kleine problemen de vlag toch op tijd geleverd kan worden. Ik maak elk jaar traditioneel een vlag met oldschool paint, waardoor de kwaliteit en de resolutie enorm laag zijn en het aangeleverde bestand vaak niet meer dan 200kb is, dat Drukzo er nog zo'n mooie vlag van kan maken blijft voor ons verbazingwekkend. Wij hopen in de toekomst nog vele mooie vlaggen bij jullie te mogen bestellen en hopen dat jullie je elk jaar nog steeds bescheuren over onze bizarre ontwerpen en namen van ons Norg avontuur. Bedankt voor de mooie jaren, Groeten Team Norg.

  Elmo
 • 23.07.2021

  Ik ben zeer tevreden over de

  Ik ben zeer tevreden over de hulpvaardigheid die ik heb ontvangen. Ik moest snel een bestelling in orde maken. Er waren voor mij een aantal onduidelijkheden. Die onduidelijkheden werden stapsgewijs met me doorgenomen met zeer veel geduld. (ik heb zelf minder geduld) Fijn dat het zo kon en ik geef mijn ervaring graag door.

  Marion Smith